KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Rusko

Katon korjaus Rusko – paikkauksilla parannetaan kattosi tiiveyttä, kun työt suorittaa sujuvaotteinen ammattitiimimme. Korjaustarpeen laajuus sekä luonne vaihtelevat siinä missä kohteena olevat katotkin. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista yksittäisistä epäkohdista, mutta jos ongelmien annetaan äityä itsekseen, korjaustenkin kokoluokka kasvaa. Ajoissa toteutetut kunnostukset sen sijaan auttavat minimoimaan vauriot, niin että nykyinen katto saa pidemmän käyttöiän sekä paremman toimintavarmuuden. Kun katto vuotaa, tyypillisiä syitä ovat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, sammal ja lehtiroska sekä auringon paahtava uv-säteily. Vähitellen tiili murentuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta korjaustarve voi hyvin yhyttää uuden ja terveenkin katon, mikäli paikalle sattuvat varoittamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Meiltä saat mallikkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ruskolla, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta lumi- sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Kunnostamme taidolla kohteen kuin kohteen katon mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme pelti-, tiili- sekä huopakatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Voit tilata toimestamme omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja pihasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Ammattilaistemme kattotöihin sisältyy mahdollisuus kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toteutamme korjaukset laatutuottein ja asiakaslähtöisellä palvelulla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Varsinais-Suomi, kuten Aura, Masku, Mynämäki, Nousiainen ja Pöytyä. Tee siis sijoitus kattosi parhaaksi tilaamalla kunnostukset kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Ruskolla!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Ruskolla. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen puhdistus sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä. Ota yhteyttä missä tahansa Ruskon alueella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Rusko, tuloksena rakenteille pitävä suoja

Huopakaton korjaus Rusko – kohennamme kattosi toimintavarmuutta siististi ja sujuvin ottein. Huopakattoa, eli bitumikattoa vaivaavat ajan kanssa muun muassa katepinnan kulumat. Mekaaniset sekä kemialliset rasitukset iskevät etenkin vanhempaan huopaan, ja kun suojaava sirote hiipuu pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Lisäksi kermejä kuivattavat osaltaan ikääntyminen sekä uv-säteily, mikä heikentää huovan elastisuutta ja kasvattaa halkeilun riskiä. Katteeseen voi ilmestyä reikiä, painumia, kupruja, kulumia tai repeämiä, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen ja läpivientien kohdalta, sammaleen juurten sekä lumikuorman vuoksi tai myrskyvaurioiden toimesta. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli repi katolta huopia irti, tai myrsky vioitti kattotekniikkaa.

Meiltä saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ruskolla, tasakaton kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Valitsemme kaikki paikkausaineet ja -menetelmät tarkasti kohteelle sopiviksi, mikä varmistaa pitävän paikkausjäljen sekä tiiviin ja kestävän tuloksen. Käsittelemme kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme erityiset huopakaton paikkapalat, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Toteutamme Ruskolla tarpeen mukaan myös kokonaisvaltaisemmat korjaukset, kuten huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, meiltä homma hoituu!

Peltikaton korjaus Rusko – tiivistämme liitokset ja uusimme ruuvit

Peltikaton korjaus Rusko, luotettavat paikkaukset pitävin tuloksin saat helposti osaajiemme kautta. Peltikaton saattavat yllättää vaikkapa myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit, lumiesteet tai tikkaat, niin että peltiin tuli reikiä. Arkisempiin peltikaton rasituksiin kuuluvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun aurinko, vesi, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena tästä kiinnikkeet höltyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta mennyttä. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita paikantua vesikatteen ohella myös yläpohjaan – esimerkiksi aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut ja sitä myötä kosteuden hapertama. Vielä eräs tyypillinen peltikaton vaiva on kattoa nuoleva ruoste, ja korroosio valtaa hanakasti etenkin hoitamatta jätetyt pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Ruskolla aloitetaan tilannekartoituksesta, sekä huolella hoidetuista pohjatöistä, kuten lian- ja ruosteenpoistosta. Useimmissa tapauksissa järkevin ratkaisu on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Ruskolla. Kattopeltisepiltämme hoituvat myös peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Rusko – tyylikäs ja vedenpitävä katto hoituu kauttamme

Tiilikaton korjaus Rusko, suoritamme paikkaukset kokenein ottein ja räätälöidysti kattosi mukaan. Lujatekoinen tiilikattokin joutuu kohtaamaan sään ja ympäristön kulutukset. Muun muassa sammal ja jäkälä tarraavat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella haastekerrointa kasvattaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyneelle tiilikatolle tutuksi tulee myös pakkasrapautumisen kierre, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä katsastaa yläpohjan tilanne – vaikkapa aluskatteesta voi löytyä ongelmakohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä. Tai ehkä rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Ruskolla säästää monelta murheelta. Katto välttää ikävät kosteushaitat sekä turhat, tarpeettomat remontit. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Toteutamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ruskolla, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet. Näin kulunut kate pystyy jälleen hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Rusko, parhaalla palvelulla asiantuntijoidemme kautta

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Rusko – tehokas toteutus hoituu kauttamme kohteeseen kuin kohteeseen. Aluskatteen tehtävä on suojata rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Kun aluskate vuotaa, tavallisia syitä ovat sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa aiheuttaa mittavan kokoisia haasteita, joten kunnostukset on paras toteuttaa ensi tilassa epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Meiltä saat aluskatteen korjaukset ja paikkaukset ammattitaidolla toteutettuina – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ruskolla.

Toteutamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, huolehtien riittävistä limityksistä ja tiivistyksistä viimeistä piirtoa myöten. Tärkeässä roolissa toimivuuden kannalta on ensiluokkainen ilmanvaihto, joten parannamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kondenssiongelmien takia on tarpeen. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien elementtien osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, sekä suoritamme aluskatteen ylösnostot ja tarkan tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ruskolla läpivientien kohdalta, kuten kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattovalokuvun, kattoluukun ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Rusko – korjaus antaa katolle paremman toimintavarmuuden

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Rusko – korjaus tehostaa koko talon turvaa ja tiiveyttä, kun laitat asialle kokeneet ammattilaisemme. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ruskolla, pelasta katto pahemmilta vaurioilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, samoin savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta. Uusimme ränsistyneet pellitykset sekä falskaavat tai vioittuneet tiivisteet. Lisäksi asennamme aluskatteen ylösnostot sekä puuttuvat tiivistekappaleet.

Tiedämme mitä tehdä, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ruskolla – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!