KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Hirvensalmi – tasokas kattokorjaaja meiltä joka katolle

Jos puu kaatui katolle tai lumi irrotti lumiesteet aiheuttaen kattoon reikiä, haluat tietenkin saada katon korjattua mahdollisimman pian, mahdollisimman helposti ja mahdollisimman kohtuullisin kustannuksin. Valitse siksi katon korjaajiksi Hirvensalmella meidän ammattilaisemme. Meiltä saat ammattitaitoisen kattokorjaajan tai oikeastaan kokonaisen tiimin tekemään omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön katon korjausta. Katon paikkaus, kattovuodon korjaus tai mikä tahansa muu kattotyö tapahtuu turhia viivyttelemättä, ja katto laitetaan kuntoon avaimet käteen -periaatteella. Hinnoittelemme tasokkaat työmme aina varsin maltillisesti, ja kotitalousvähennys tekee hinnoistamme entistäkin edullisempia. Huomaathan, että yhteistyökumppanimme tarjoama rahoitus sopii kaikenlaisten kattotöiden rahoittamiseen, myös katon vesivahingon korjaamiseen.

Katon vesivahinko on juuri se, miltä kattohuolloilla ja nopeasti vaurion syntymisen jälkeen aloitettavilla kattopaikkauksilla yritetään välttyä. Jos katon alle kuitenkin pääsee kosteutta, luota katonkorjauksessa ja katon paikkauksessa silloinkin ammattilaisiimme. Tiivistämme vesi- ja aluskatteen, vaihdamme kastuneet villat yläpohjasta ja kunnostamme vaurioituneet puuosat. Kattoremonttiin päädytään vain silloin, jos katon yleiskunto on vuosikymmenien varrella muuttunut niin huonoksi, että kattoremontti on väistämätön. Myös silloin saat tarjouksen kattosaneerauksesta, jos katto on mineriittikatto, sillä tällaisia kattoja ei lain mukaan saa enää korjata. Hirvensalmen ohella toimimme myös Joutsassa, Kangasniemellä, Mikkelissä, Mäntyharjulla ja Pertunmaalla, joten tilaa katon korjaus meiltä myös näille paikkakunnille!

Huopakaton korjauksien ehkäisy sammaleiden poiston avulla

Huopa- tai palahuopakaton korjaukset ja paikkaukset ovat usein melko pienimuotoisia. Voi olla, että katon saa kuntoon ihan vain kiinnittämällä irronneen palahuopapaanun paikalleen, tai tiivistämällä kattoon syntyneen reiän sopivalla tiivistysaineella. Kun katto korjataan heti vaurioiden synnyttyä, ei huopakatto vuoda Hirvensalmella. Jotta kattokorjaukset osattaisiin tehdä mahdollisimman pian, kannattaa katto tarkastaa kaksi kertaa vuodessa.

Katon tarkastus kertoo myös niistä kattohuolloista, jolla katon vaurioitumisalttiutta voidaan vähentää. Yksi kattohuolto, mikä kohentaa huopakaton kuntoa erityisen hyvin, on sammaleiden poisto katolta. Sammalet ikäännyttävät kattoa ja avaavat sen saumoja, joten sammalet voivat saada harjakaton tai esimerkiksi tasakaton vuotamaan.

Peltikaton korjaustarpeita voi ehkäistä muun muassa ruuvien vaihdolla

On monia tapoja ehkäistä peltikaton korjaus Hirvensalmella. Koska reikien paikkaus ja kattopeltien vaihto johtuvat usein ruosteesta, on hyvä huolehtia siitä, ettei peltikatto pääse ruostumaan. Tässä auttaa katon säännöllinen puhdistaminen sekä katon maalaaminen. Myrsky ei pääse irrottamaan kattopeltejä, jos niiden ja niiden kiinnityksien kunto tarkastetaan usein. Tarvittaessa teemme tarjouksen kattopeltien lisäkiinnitysten asentamisesta tai vanhojen naulojen tai ruuvien korvaamisesta uusilla ruuveilla. Uusi ruuvi pitää kattopellin paremmin paikoillaan kuin ylös pumppautunut naula! Myös tarve korjata peltikaton aluskatetta on hyvä varmistaa, sillä aluskate voi estää kosteusvauriot.

Tiilikaton korjausta tarvitaan vähemmän, jos tiilet ovat ehjät

Tiilikaton korjaus ja paikkaus Hirvensalmella keskittyy usein vaihtamaan rikkinäisiä kattotiiliä – niitä ei kannata alkaa liimata yhteen! Tiilet voivat hajota talvella, jos niiden sisässä on vettä, minkä pakkanen jäädyttää. Tiilikaton puhdistus ja maalaus ehkäisevät tiiliä keräämästä kosteutta ja halkeilemasta talvella. Tiilikatto voi vuotaa myös jostain läpiviennistä, siksi tiilien alla pitäisi olla ehjä aluskate. Jos aluskate on rikki, ota yhteyttä ja tilaa tiilikaton aluskatteen korjaus tai osittainen vaihto. Näin kattorakenteet eivät kastu saman tien, jos katon alle pääsee vettä esimerkiksi rikki menneiden kattotiilien kohdalta, vuotavasta piipun juuresta tai esimerkiksi TV-antennin kohdalta. Kevät- ja syystarkastukset ovat paras keino pitää tiilikatto mahdollisimman tiiviinä, joten teetä ne joka vuosi.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumen pudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.