KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Oripää – Katon tiivistys ehkäisee tai pysäyttää kattovuodot

Meidän tekemämme katon tiivistys voi vielä ehkäistä kattovuodon ja katon vesivahingon, vaikka lumi olisi irrottanut tikkaat tehden kattoon reikiä. Olennaista on aloittaa katonkorjaus ja katon paikkaus Oripäässä ajoissa. Katon kunnon säännöllinen tarkkailu auttaa havaitsemaan kattoreiät, auenneet saumat, rikki menneet tiilet, vääntyneet suojapellitykset, ruostuneet rännit ja huopavuotien pullistumat ajoissa. Pieniä vaurioita ei kannata vähätellä – mitä aikaisemmassa vaiheessa reiät ja muut ongelmat korjataan, sitä edullisempaa omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon tai paritalon), kesämökin tai jonkin muun kiinteistön katon korjaus on.

Aina ei ehditä ajoissa, ja katto vuotaa Oripäässä, Loimaalla, Pöytyällä tai Säkylässä. Tilanne ei silloinkaan ole toivoton, onhan paras kattofirma kattovuodon korjaukseen ja kastuneiden villojen vaihtoon vain yhden puhelinsoiton päässä. Tilaa kattokorjaus meiltä, niin kattosi on pian taas priimakunnossa, eikä katon alle enää uhkaa päästä kosteutta.

Saat meihin yhteyden puhelimen ohella myös verkkoviestillä. Seuraavaksi sovimme kanssasi arviointikäynnistä, minkä aikana meille valkenee kokonaiskuva. Tuota kokonaiskuvaa tarvitaan kattourakan suunnittelemiseen ja kattokorjauksen hinnan laskemiseen. Kun saat käsiisi mustaa valkoisella eli valmiin tarjouksen, erottuu siitä selvästi töiden osuus – eli se, mistä yksityisasiakas voi saada kotitalousvähennystä. Kerrassaan kilpailukykyisen hintamme voi maksaa myös verkkosivujemme kautta haettavissa olevan rahoituksen avulla, joten tasarahaa ei tarvitse löytyä takataskusta.

Seuraavaksi annamme joitain esimerkkejä erilaisista pulpettikattojen, harjakattojen ja muun muassa aumakattojen korjauksista. Olipa kyseessä iso tai pieni kattokorjaus, saa kaupan päälle koko katon kunnon tarkastuksen.

Huopakaton korjaukset, joissa tarvitaan ammattitaitoa

Melkein kaikki huopakaton korjaukset edellyttävät tekijältään ammattitaitoa. Ota yhteyttä etenkin silloin, jos huopakatto vuotaa, sillä kattovuoto on saatava korjattua nopeasti, mutta kestävällä tavalla. Maallikon voi olla vaikea havaita, vuotaako tasakatto vai ei, sillä katon alle ei pääse vuotojälkiä etsimään. Ota siis yhteyttä jo huopakattovuotoa epäillessäsi. Myös palahuopakattojen korjaukset ja paikkaukset kannattaa jättää ammattitaitoisille katonkorjaajillemme Oripäässä. Korjaamme myrskyvauriot, oikaisemme painuneen katon ja muun muassa tiivistämme vettä katon alle vuotavat läpiviennit.

Peltikaton korjaus ei onnistu hosuen – emme hätiköi vaikka olemme tehokkaita

Peltikaton korjaus Oripäässä ei onnistu, jos reikien paikkausta tekevä henkilö hosuu – tai jos henkilöllä ei ole aavistustakaan siitä, mitä tehdä, kun peltikatto vuotaa. Yksi hankala peltikattokorjaus on peltikaton aluskatteen korjaus. Suosittelemmekin, että omakotitalon, rivitalon tai esimerkiksi kerrostalon peltikaton korjaus teetettäisiin aina ammattilaisilla. Ammattilainen tietää, milloin tarvitaan tiivistysainetta, milloin kattopeltien vaihtoa ja milloin peltikattoremonttia. Kaupan päälle voit saada arvokkaita vinkkejä siitä, miten pitää yllä katon kuntoa, eli miten vähentää esimerkiksi ruostevaurioiden syntymistä aaltopeltikatolla, lukkosaumakatolla tai vaikka tiilikuvioisella peltikatolla. Laadukasta jälkeä ja hyvää palvelua on siis luvassa!

Kokeneet otteet saavat tiilikaton korjaukset ja paikkaukset sujumaan jouhevasti

Teetä tiilikaton korjaus ja paikkaus ammattilaisillamme, niin katon kunnostus sujuu Oripäässä varsin jouhevasti. Meiltä ei tietotaitoa, välineistöä tai kalustoa puutu, joten kaikenlaiset kattokorjaukset etenevät mainiosti. Lopputulos on juuri sellainen kuin pitää – silloinkin, kun on kyse astetta hankalammasta kattokorjauksesta. Astetta hankalampia kattopaikkauksia ovat rikkinäisten kattotiilien vaihto jiirin kohdalta ja tiilikaton aluskatteen korjaus. Ota yhteyttä myös silloin, jos omakotitalon tai esimerkiksi paritalon tiilikatto vuotaa. Paikallistamme kattovuodon, peitämme vauriokohdan pressuilla, kartoitamme sattuneet vahingot sekä laadimme kilpailukykyisen tarjouksen katon korjaamisesta avaimet käteen -periaatteella. Tarvittaessa korjaamme myös katon alle syntymään päässeet kosteusvauriot, mutta nopean toiminnan ansiosta vuotava tiilikatto voidaan korjata jo ennen, kuin kattotuolit ja muut puurakenteet kastuvat.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.