KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Rauma

Katon korjaus Rauma – yksilöllinen palvelumme parantaa kattosi huolet ja haastekohdat. Korjaustarvetta syntyy jokaisella katolla jossakin vaiheessa elinkaarta. Ehkä katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Uudemmassa kohteessa riittävät yleensä pienet, paikalliset täsmätyöt, kun taas vanhempi katto voi vaatia osakseen jo kattavampia kunnostustoimia. Haasteita katolle tuottavat monenlaiset sään ja ympäristön kulutukset, kuten sammal, kosteus ja lehtiroska sekä voimakas auringon uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut iskevät etenkin läpivientien tiivistyksiin, ja pikkuhiljaa huopa halkeilee, tiili murentuu ja pelti ruostuu. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on heikolla tolalla. Tai ehkä katon alkuperäisen asennuksen yhteydessä on tehty mainittavia virheitä. Toisaalta korjaustarve voi päästä yllättämään uuden ja terveenkin katon, mikäli paikalle osuvat varoittamatta lumi- tai myrskyvahingot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Suoritamme sujuvat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Raumalla, yksittäisen kattovuodon kunnostuksista aluskatteen ja rakenteiden korjauksiin. Teemme jiirien ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset kohteet, oli katon malli tai materiaali mikä tahansa – tiili-, pelti- sekä huopakatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Voit tilata toimestamme niin omakotitalon, kesämökin kuin autotallin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit niin ikään hyödyntää kotitalousvähennyksessä verotuksessa, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Satakunta, kuten Säkylä, Eura, Eurajoki, Harjavalta ja Nakkila. Toteutamme korjaukset taitavin ottein ja asiakaslähtöisellä palvelulla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi parasta ajatellen. Meiltä saat kunnostuksiin laatutuotteet sekä loistavan ja kestävän työnjäljen – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Raumalla!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Raumalla. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen puhdistus sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä. Ota yhteyttä missä tahansa Rauman alueella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Rauma, huolehdimme katepinnan kulumat kuntoon

Huopakaton korjaus Rauma – kunnostukset parantavat rakenteiden turvaa, kun asialla ovat kokeneet laatutekijämme. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat rikkoa muun muassa myrskyvahingot. Kenties myrskytuuli riepotteli huopavuotia, tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Arkisempiin huopakaton haasteisiin kuuluvat mekaaniset sekä kemialliset rasitukset, jotka vievät väistämättä veronsa etenkin vanhemmanpuoleisesta huovasta. Kermistä aluksi löytyvä suojaava sirote hiipuu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat katetta, riski halkeilulle kasvaa. Kattoon saattaa muodostua painumia, reikiä, repeämiä, kulumia tai kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten ja läpivientien kohdalta –  saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Raumalla. Katsastamme vaurioiden luonteen sekä laajuuden, ja mitoitamme korjaustyöt sen mukaan. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan asennamme erityiset huopakaton paikkapalat, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Hoidamme Raumalla myös tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten niin ikään huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Rauma – tuloksena tyylikäs ja varmatoiminen katto

Peltikaton korjaus Rauma, paikkaamme katepinnan reiät sekä ruostekohdat ja palautamme tiiveyden kuntoon. Korroosio jäytää herkästi etenkin hoitamatta jääneitä peltejä. Myös hyvin huollettu peltikatto joutuu kohtaamaan sään ja ympäristön kulutukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen voimasta kiinnikkeet höltyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi vaurioita paikantua vesikatteen ohella myös yläpohjaan – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut tai jo alkujaan virheellisesti asennettu. Tai sitten katon ovat äkisti yllättäneet lumi- tai myrskyvauriot, jotka voivat tarkoittaa kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi mukanaan alas rännit sekä kattotuotteet, niin että peltiin syntyi reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Raumalla aloitetaan tilannekartoituksesta, sekä huolella hoidetuista pohjatöistä, kuten lian- ja ruosteenpoistosta. Kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi, riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, jos se kohdekaton kannalta on kätevämpää. Suoritamme myös kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Raumalla. Lisäksi toteutamme tyylillä peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Rauma – räätälöimme kunnostukset kohdekaton mukaan

Tiilikaton korjaus Rauma, kokeneet osaajamme toteuttavat taiten niin pienet kuin suuretkin kattotyöt. Vankkatekoinen tiilikattokaan ei loputtomiin vastusta sään ja ympäristön kulutuksia. Muun muassa sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä tuovat tullessaan kosteutta. Talvella omat haasteensa tuottaa katon päälle kertyvä lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen ilmiön, kun haurastunut kate sitoo kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä katsastaa yläpohjan tilanne – kenties tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai ehkä katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Raumalla täytyy toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii syyttä suotta vaipua vaihtokuntoon. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Saat meiltä myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Raumalla viimeistellään pintakäsittelemällä kuluneet tiilet, niin että kulunut kate saadaan jälleen hylkimään kosteuden ja kasvuston uhkia.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Rauma, taitavalla palvelulla kattosi parhaaksi

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Rauma – laatutyönä toteutettu korjauspalvelumme toimii kattosi kokonaisvaltaiseksi hyödyksi. Aluskate on välttämätön osa toimintakykyistä kattoa etenkin maamme vaihtuvissa sääoloissa. Laadukas, oikein asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muihin yläpohjan rakenteisiin. Aluskatteen haasteissa kyse on tyypillisesti sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Olipa ongelmien syy mikä tahansa, meiltä saat mallikkaat korjaustyöt – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Raumalla.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä vaihdamme reikiintyneet vuodat, aina katollesi turvallisin tuottein sekä menetelmin yksityiskohtia myöten. Olennainen asia toimivuuden kannalta on riittävä ilmanvaihto rakenteissa, joten toteutamme myös parannukset eristykseen ja tuuletukseen, jos se kondenssiongelmien takia on tarpeen. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, sekä suoritamme aluskatteen ylösnostot ja huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Raumalla läpivientien kohdalta, kuten kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Rauma – korjaus edistää koko talon turvaa ja hyvinvointia

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Rauma – korjaus vahvistaa koko talon toimivuutta ja turvaa, kun laitat asialle pätevät ammattilaisemme. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Raumalla, pelasta katto pahemmilta vaurioilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Saat meiltä katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Uusimme ränsistyneet suojapellit sekä vanhat ja virttyneet tiivisteet. Samoin asennamme aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Raumalla, ja toteutamme taidolla muutkin korjaukset kattosi tarpeiden mukaan. Paikkaus tuo katolle paremman turvan ja mahdollistaa pidemmän käyttökaaren – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!