KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Janakkala – Kattokorjaus voi saada katon uudenveroiseen kuntoon

Katonkorjaukseen ja katon paikkaukseen käyttämäsi rahat eivät mene hukkaan, kun tilaat taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon), omakotitalon, kesämökin tai esimerkiksi autotallin katon korjauksen tältä kattofirmalta. Teemme katon paikkauksen erinomaisella hinta-laatusuhteella, ja yksityisasiakas saa töistämme vieläpä kotitalousvähennystäkin. Mainittakoon, että tarjolla on myös helppokäyttöinen rahoitus, minkä avulla kattovuotojen korjaukset ja muut katon kunnostukset voi rahoittaa.

Meidän tavoitteemme on laittaa katto parhaaseen mahdolliseen kuntoon Janakkalassa. Emme vain korjaa niitä kattoreikiä, mitkä lumen irrottamat lumiesteet ovat jättäneet jälkeensä, vaan käymme tarkastamassa myös sen, ovatko kattoreiät johtaneet katon vesivahinkoon. Jos katon alta paljastuu kosteusvaurioita, korjaamme vauriot ja vaihdamme kastuneet villat yläpohjasta. Teemme myös koko katon tarkastuksen (ilmaiseksi), jotta voisimme tehdä kaikki vielä tekemistä odottavat paikkaukset, kiristykset ja huoltotoimenpiteet. Voi olla, että myös kattotikkaiden kiinnikkeet ovat löystyneet, ja ne olisivat olleet seuraavaksi putoamisvuorossa. Sekin on mahdollista, että kattoikkuna kaipaisi tiivistämistä, jotta se ei vuotaisi seuraavalla sateella, tai että katolta pitäisi poistaa sammaleita katon rapautumisen pysäyttämiseksi. Koska huomaamme kaiken ja laitamme kaiken kuntoon aina aluskatetta myöten, voi kattosi olla tuossa tuokiossa aivan uudenveroisessa kunnossa. Ota siis yhteyttä kaikenlaisten kattokorjausten tiimoilta niin Janakkalassa, Hausjärvellä, Lopella, Riihimäellä kuin Hämeenlinnassakin!

Huopakaton korjaus – Kun sitä tarvitset, valitse paras katonkorjausfirma

Huopa- tai palahuopakaton korjaus ja paikkaus ei ole kovin yleistä. Huopakatot kestävät hyvin ilmastomme rasituksia, aina talven pakkasista syksyn tuuliin ja sateisiin. Hyvin huollettu harja- tai vaikka tasakatto voi kestää vuosikymmeniä. Jos huopakattosi kuitenkin vuotaa tai tarvitsee jotain muuta korjausta Janakkalassa, älä jätä mitään sattuman varaan, vaan valitse urakkaan parasta ammattitaitoa – ammattitaitoa, mitä me sinulle tarjoamme. Laitamme kuntoon niin yksityisasiakkaiden kuin taloyhtiöidenkin huopakatot, ja lopuksi voimme tehdä jonkin kattohuollon, mikä lisää katon kykyä sietää erilaisia rasituksia. Kyseeseen voi tulla niin sammaleiden poisto kuin vaikkapa katteen suojapinnoitteen uusiminen, sillä sammalet lisäävät kattovuotojen riskiä, eikä heikkokuntoisesta pinnoitteesta ole suojaamaan kattoa kuivumiselta ja halkeilemiselta.

Peltikaton korjaukset selviävät kattotarkastuksilla

Jos peltikaton reikien paikkaus viivästyy, voi omakotitalon, kerrostalon tai vaikka varaston peltikatto vuotaa Janakkalassa. Jotta reikien korjaus tai huonokuntoisten kattopeltien vaihto saataisiin tehtyä ennen kuin kattorakenteet kastuvat, kannattaa peltikaton korjaus- ja paikkaustarpeet selvittää kaksi kertaa vuodessa. Joka kevät ja syksy tehty kattotarkastus kertoo, onko peltikattoa paikattava jostain kohtaa, vai tarvitseeko peltikaton aluskate kenties jotain korjausta. Kattotarkastus kertoo myös tavoista ehkäistä peltikaton vaurioitumista ja peltikaton korjaustarpeita – saatat siis saada tarjouksen katon harjaamisesta, pesemisestä tai maalaamisesta. Puhdas katto, minkä maalipinta on kiitettävässä kunnossa, estää ruostumista ja ruosteen aiheuttamia ongelmia.

Tiilikaton korjaus voi liittyä tiiliin, läpivienteihin tai aluskatteeseen

Tiilikaton korjaus ja paikkaus Janakkalassa palauttaa tiilikaton tiiviyden, ja tiivis tiilikatto voi kestää jopa seitsemän vuosikymmentä. Näin pitkä käyttöikä tekee tiilikatosta varsin kustannustehokkaan. Tiilikaton paikkaustarpeet liittyvät usein rikkinäisten kattotiilien vaihtamiseen, mutta myös tiilikaton aluskatetta voidaan joutua korjaamaan – kun aluskate on ehjä, eivät katon läpi mahdollisesti tihkuvat vedet pääse aiheuttamaan kosteusvaurioita katon alle. Tiilikaton korjaus voi tarkoittaa myös vuotavien läpivientien tiivistämistä, tai vaikka tuulen irrottamien kattotikkaiden ja muiden kattoturvatuotteiden aiheuttamien reikien korjaamista. Irronneet kattoturvatuotteet, hormit ja rännit ovat melko tyypillisiä myrskyvahinkoja. Tiilikatto on niin painava, ettei se ole vaarassa lähteä tuulen mukaan, mutta toki puu voi kaatua katolle (siksi lahot puut kannattaa poistaa tontilta).

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.