KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Mänttä-Vilppula

Katon korjaus Mänttä-Vilppula – asiantunteva kunnostus kattosi kulumiin hoituu kätevästi osaajiemme kautta. Korjaustarvetta syntyy jokaisella katolla jossakin vaiheessa elinkaarta. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista paikallisista epäkohdista, jolloin saattaa hyvin riittää katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Jos ongelmien kuitenkin annetaan muhia pitkään omalla painollaan, äityy vaurioista yhä vakavampia, ja korjaustenkin kokoluokka kasvaa. Kun katto vuotaa, syynä ovat tyypillisesti sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, sammal ja lehtiroska sekä auringon paahtava uv-säteily. Vähitellen huopa halkeilee, tiili murenee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä virheet katon alkuperäisessä asennuksessa. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi hetkessä päätyä korjauskuntoon, mikäli kohdalle sattuvat varoittamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties katto joutui kärsimään, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Meiltä saat vaivattomat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Mänttä-Vilppulassa, katepinnan paikallisista kunnostuksista lumi- sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kattovarustelujen kunnostukset samoin kuin aluskatteen ja rakenteiden korjaukset. Käsiimme voit uskoa luottavaisin mielin kohteet mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot tiilestä peltiin sekä palahuopaan. Hoidamme sujuvasti niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Kattotöihimme sisältyy mahdollisuus rahoitukseen sekä kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja tuomme mukanamme kaiken tarvittavan harjatiivisteistä henkilönostimiin. Toteutamme korjaukset laatutuottein sekä asiakaslähtöisellä palvelulla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Toiminta-alueeseemme kuuluu kattavasti muukin Pirkanmaa, kuten Ylöjärvi, Orivesi, Juupajoki, Ruovesi ja Virrat. Tavoitteena on tiivis ja toimiva katto sekä rakenteille täysi turva – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Mänttä-Vilppulassa!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Mänttä-Vilppulassa. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä. Ota yhteyttä missä tahansa Mänttä-Vilppulan alueella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Mänttä-Vilppula, kattosi pitkäaikaiseksi eduksi ja iloksi

Huopakaton korjaus Mänttä-Vilppula – kunnostamme kattosi haastekohdat ja palautamme toimintakyvyn. Huopakattoa, eli bitumikattoa saattavat rikkoa muun muassa myrskyvahingot. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia, tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Arkisempiin huopakaton haasteisiin lukeutuvat monenlaiset ympäristön kulutukset, ja mekaaninen sekä kemiallinen rasitus verottavat etenkin vanhempaa huopaa. Kermistä aluksi löytyvä suojaava sirote hiipuu pikkuhiljaa pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat katetta, halkeilua tapahtuu helpommin. Kattoon saattaa muodostua kulumia, reikiä, kupruja, painumia tai repeämiä, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen ja läpivientien kohdalta – liitoksia heikentävät sammal ja jäkälä sekä talvella lumikuorman paine.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Mänttä-Vilppulassa, katepinnan kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Valitsemme kaikki paikkausaineet ja -menetelmät tarkasti vaurioiden mukaan, mikä varmistaa siistin ja pitävän työnjäljen sekä pitkäikäisen tuloksen. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme nimenomaiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit viillämme auki, jotta kate saadaan tasoitettua kuntoon. Hoidamme Mänttä-Vilppulassa tarpeen tullen myös alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa vaativat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja homma kuin homma, meiltä paikkaus luonnistuu!

Peltikaton korjaus Mänttä-Vilppula – tarkka työnjälki ja tiivis tulos kauttamme

Peltikaton korjaus Mänttä-Vilppula, paikkaamme huolella ja osaavin ottein kaikenlaiset katot sekä kohteet. Kunnostamme muun muassa korroosion jäljet, kuten reiät ja ruostekohdat katteesta. Peltikaton uhkiin lukeutuvat monenlaiset sään ja ympäristön kulutukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Tämän myötä kiinnikkeet antavat periksi ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi vaurioita paikantua myös yläpohjan ja aluskatteen tienoille – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Tai sitten katon ovat hetkessä rikkoneet myrskyn tai lumen tekemät vahingot, joiden tuhot voivat vaihdella katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit, lumiesteet tai tikkaat, niin että peltiin tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Mänttä-Vilppulassa aloitetaan tilannekartoituksella. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme mahdolliset vahingot. Useimmissa kohteissa paras tapa edetä on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Toteutamme tunnolliset pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta; näin massaukset saadaan takuulla tarttumaan, ja lopputulos on tiivis sekä kestävä. Hoidamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Mänttä-Vilppulassa. Saat meiltä niin ikään peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Mänttä-Vilppula – hoidata katto laatupalvelulla kuntoon

Tiilikaton korjaus Mänttä-Vilppula, tehokkaat tekijät ja luotettavan palvelun saat helposti ja huokeasti osaajiemme kautta. Tiilikatonkin kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aiheuttamat vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten korjaustarve kuitenkin kehittyy vähin erin ympäristön kulutuksissa, kun tiiliä rapauttavat sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä ravinteita sekä upottaa juurensa katteeseen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen ilmiön, kun huokoistunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä katsastaa yläpohjan tilanne – vaikkapa aluskatteesta voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Mänttä-Vilppulassa ehkäisee vakavammat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Toteutamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Mänttä-Vilppulassa, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Viimeistelemme tiilikaton korjauksen ja paikkauksen pintakäsittelemällä kuluneet tiilet, jotta kate saa taas kunnolla pidettyä puolensa säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Mänttä-Vilppula, taidokas palvelu on tavaramerkkimme

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Mänttä-Vilppula – varmaotteiset osaajamme hoitavat kattosi niin vesikatteen kuin rakenteiden osalta. Aluskatteen tehtävä on suojata rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Kun aluskate vuotaa, syynä ovat tyypillisesti sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös asennukseen liittyvät virheet tai muut mekaaniset vauriot. Ehkä aluskate on asennettu väärästä suunnasta, väärinpäin tai väärälle kireydelle, tai sitten myrsky on tehnyt katolla tuhojaan ja rikkonut samalla aluskatteen. Johtuivatpa ongelmat sitten mistä tahansa, meiltä saat sujuvat korjaustyöt – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Mänttä-Vilppulassa.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä vaihdamme reikiintyneet vuodat, katollesi turvallisin tuottein sekä menetelmin yksityiskohtia myöten. Korjaamme katolta kastuneet villat, lahovauriot ja valumajäljet, sekä kohennamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se ilmanvaihdon puolesta on tarpeen. Suoritamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien katon elementtien osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle, ja toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Mänttä-Vilppulassa hoituu meiltä myös läpiviennin kohdalta; kattoikkunan, kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, kattoluukun ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Mänttä-Vilppula – korjaus tuo kattavan turvan rakenteiden parhaaksi

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Mänttä-Vilppula – korjaus parantaa kattosi kuntoa ja käyttövarmuutta, kun laitat asialle pätevän ammattitiimimme. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten niihin sisältyy merkittävä vuotoriski. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Mänttä-Vilppulassa, pelasta katto pahemmilta vaurioilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Hoidamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme kuluneet suojapellit sekä aikansa eläneet tiivisteet. Lisäksi asennamme aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Meiltä saat parhaan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Mänttä-Vilppulassa – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!