KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Järvenpää – Tarkoitus suojata kattorakenteet kosteudelta ja laholta

Katonkorjauksella ja katon paikkauksella on aina sama tavoite, ja se on saada katon alla olevat rakenteet äkkiä suojaan kosteudelta. Kosteus aiheuttaa monenlaisia ongelmia päästessään tekemisiin katon alla olevien rakenteiden kanssa. Puurakenteet aloittavat lahoamisen pian kastuttuaan, eivätkä lahot puuosat jaksa kannatella tiilikattoa, huopakattoa tai peltikattoa. Jos katon vesivahinko ulottuu eristeisiin saakka, on villat vaihdettava pian kastumisensa jälkeen, sillä jo viikon mittainen kosteus voi synnyttää homekasvustoja.

Kun tarvitset katon paikkausta Järvenpäässä, valitse urakkaan paras tekijä. Meihin voit luottaa kaikissa omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai minkä tahansa muunkin kiinteistön katon korjauksissa. Tilaa vaikka kattovuodon korjaus, lumen irrottamien lumiesteiden aiheuttamien reikien paikkaus, tuulen irrottamien kattopeltien vaihto, räystäslautojen uusiminen, vuotavan kattoikkunan tiivistys tai saumojen paikkaus – apua tulee nopeasti, eikä siitä tarvitse maksaa mansikoita. Me olemme erinomaisen hinta-laatusuhteen katonkorjauspalvelu, joka toimii niin Järvenpäässä, Mäntsälässä, Sipoossa kuin Tuusulassakin. Katon tiivistämisestä voi hakea kotitalousvähennystä, ja onpa tarjolla myös yhteistyökumppanimme tarjoama rahoitus, minkä hakeminen etenee varsin vikkelästi.

Huopakaton korjausten toteutustavalla on väliä

Sillä on väliä, miten palahuopakaton korjaus ja paikkaus Järvenpäässä toteutetaan, tai miten tasakaton myrskyvauriot korjataan. Jos huopakatto vuotaa, on vuotava katto osattava tiivistää niin, ettei se enää päästä kosteutta lävitseen – ja niin, ettei se ala vuotaa kohta uudestaan. Edes ilmakuplien puhkaisu, eli huopakaton pullistumisen silotus, ei ole mikään läpihuutojuttu. Valitse omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai vaikka varaston bitumikaton korjaamiseen pitkän linjan huopakattoammattilainen, joka tietää aina, mitä tehdä. Ota siis yhteyttä meihin, niin tulemme paikan päälle selvittämään kattosi todellisen tilanteen ja sen, miten sen vaurioihin kannattaa puuttua. Me tiedämme, missä vaiheessa riittää katon paikkaus (ja tehdäänkö se tiivistysaineella vaiko kenties paikkapalalla), missä vaiheessa huonokuntoinen vuota pitää uusia, ja koska kattoremontti on väistämätön tosiasia. Meiltä kuulet myös tavoista vahvistaa huopakaton rasituksensietokykyä Järvenpäässä.

Peltikaton korjaus, paikkaus ja kattopeltien vaihto – teemme ne kaikki ja paljon muuta!

Kattopeltien vaihto ei ole poissuljettu tapa korjata peltikatto Järvenpäässä. Jos huonokuntoisia kattopeltejä on viljalta, ei reikiä kannata paikata, vaan huonokuntoiset pellit kannattaa vaihtaa. Kaikkien kattopeltien vaihto samalla kertaa on osittaiseksi peltikattoremontiksi kutsuttu kattourakka. Peltikaton korjaus voi tarkoittaa myös vuotavien läpivientien tiivistystä tai esimerkiksi peltikaton aluskatteen korjausta. Paikan päällä selviää, miten juuri sinun aaltopeltikattosi, tiilikuvioitu peltikattosi tai esimerkiksi lukkosaumakattosi kannattaa korjata. Paikan päällä käytyämme osaamme myös antaa vinkkejä katon ylläpitoon, kuten tarjouksia erilaisista peltikattohuolloista. Katon puhtaanapito ehkäisee ruostetta ja ruostevaurioita, samoin kattomaalaus. Kaikki läpiviennit ja kattotarvikkeet kannattaa tarkastaa kahdesti vuodessa, jotta ne voitaisiin kunnostaa, ennen kuin peltikatto vuotaa esimerkiksi kattoluukusta tai irronneiden kattotikkaiden takia.

Tiilikaton korjaus kuuluu tiilikaton elinkaareen

Tiilikaton korjaus ja paikkaus ovat kattotöitä, joita ei tarvita Järvenpäässä kovinkaan usein, mutta mitkä kuuluvat erottamattomasti tiilikaton elinkaareen. Tiilikatto voi kestää 70 vuotta (tai jopa sata vuotta, jos rakennuksessasi on tänä päivänä kohtuullisen harvinainen savitiilikatto), ja noihin vuosikymmeniin mahtuu varmasti useampikin kattopaikkaus. Rikkinäisten kattotiilien vaihto on tavallisimpia tiilikattokorjauksia, ja se kannattaa tilata turhia viivyttelemättä, sillä tiilikatto voi vuotaa rikkinäisten tiilien takia. Toinen tärkeä tiilikaton korjaus on tiilikaton aluskatteen korjaus, mikä voi tarkoittaa aluskatteen uusimista, aluskatteen osittaista vaihtoa tai aluskatteen vääränlaisen asennustavan korjaamista. Aluskate pitää kosteuden pois kattorakenteiden luota, vaikka vesikatto ei olisi aivan tiivis.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja rautaiseen ammattitaitoomme. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.