KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Savonlinna

Katon korjaus Savonlinna, sujuvat ja siistit kunnostukset toteuttaa kokenut ammattipalvelumme. Katto kuin katto vaatii korjaustoimia jossakin vaiheessa elinkaarta. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Ajoissa toteutetuilla kunnostuksilla pystytään väistämään isommat ongelmat, ja nykyinen katto saa pidemmän käyttöiän sekä paremman toimintavarmuuden. Haasteita katolle tuottavat monenlaiset sään ja iän tuomat kulumat, kosteus, sammal, lehtiroska, lika sekä auringon voimakas uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut iskevät etenkin läpivientien tiivistyksiin, ja vähitellen tiili murentuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu. Korjaustarvetta jouduttaa entisestään, jos katon huolto on heikoissa kantimissa. Tai ehkä katon alkuperäisen asennuksen yhteydessä on tehty mainittavia virheitä. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi nopeasti päätyä korjauskuntoon, mikäli kohdalle osuvat äkkiarvaamatta lumi- tai myrskyvahingot. Kenties katto joutui kärsimään, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Toteutamme mallikkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Savonlinnassa, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai aluskatteen ja rakenteiden korjausta. Teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, sadevesijärjestelmien saneeraukset samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Käsissämme taipuvat kunnostukset kohteen mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme tiili-, pelti- sekä huopakatteet harjakatosta pulpetti- ja taitekattoon. Voit tilata kauttamme niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit niin ikään hyödyntää kotitalousvähennyksessä verotuksessa, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Etelä-Savo; Juva, Sulkava, Puumala, Rantasalmi ja Enonkoski. Hoidamme korjaukset laatutuottein ja asiakaslähtöisellä palvelulla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Tuloksena on tyylikäs ja hyvinvoiva katto, joka suojaa talosi rakenteet – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Savonlinnassa!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Savonlinnassa. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen puhdistus sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä. Ota yhteyttä missä tahansa Savonlinnan alueella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Savonlinna – meiltä saat katollesi laatupaikkaukset

Huopakaton korjaus Savonlinna, hoidamme kattosi epäkohdat kuntoon ja palautamme teknisen toimivuuden. Huopakattoa, eli bitumikattoa vaivaavat ajan kanssa muun muassa katepinnan kulumat. Mekaaniset sekä kemialliset rasitukset iskevät etenkin vanhempaan huopaan, ja kun suojaava sirote hiutuu pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Lisäksi kermejä pääsevät kuivattamaan ikääntyminen sekä uv-säteily, mikä heikentää huovan elastisuutta ja kasvattaa halkeilun riskiä. Kattoon saattaa muodostua kulumia, kupruja, painumia, reikiä ja repeämiä, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten ja läpivientien kohdalta, sammaleen juurten sekä lumikuorman vuoksi tai myrskyvaurioiden toimesta. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Meiltä saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Savonlinnassa, katepinnan kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Valitsemme kaikki paikkausaineet ja -menetelmät huolella kohteelle sopiviksi, mikä varmistaa pitävän korjausjäljen sekä parhaan mahdollisen tuloksen. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin asennamme tarpeen mukaan erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit leikkaamme auki, jotta kate päästään tasoittamaan kuntoon. Suoritamme Savonlinnassa myös huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa vaativat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, käsissämme paikkaus luonnistuu!

Peltikaton korjaus Savonlinna, kunnostamassa reiät ja ruostekohdat

Peltikaton korjaus Savonlinna – kauttamme saat sujuvan ja siistin palvelun niin pieniin kuin suuriinkin paikkauksiin. Peltikatonkin saattavat hetkessä rikkoa myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi mukanaan alas rännit sekä kattosillat, niin että peltiin syntyi reikiä. Peltikaton laittavat kuitenkin lujille myös astetta arkisemmat kulutukset, kun sään- ja lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Tämän myötä kiinnikkeet antavat periksi ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi vaurioita löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate voi olla vanhuuttaan kulunut tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Peltikaton perinteisiin uhkiin lukeutuu myös kattoa riipivä ruoste, ja erityisen tehokkaasti korroosio tuhoaa hoitamatta jätetyt pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Savonlinnassa aloitetaan tilannekartoituksella. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme mahdolliset vahingot. Useimmissa tapauksissa järkevin ratkaisu on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Toteutamme tunnolliset pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta; näin massaukset saadaan takuulla tarttumaan, ja lopputulos on siisti sekä pitävä. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Savonlinnassa. Lisäksi hoidamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Savonlinna – uudistamme kattosi tiiveyden ja turvan

Tiilikaton korjaus Savonlinna, tehokkaat täsmätyöt kattosi parhaaksi luonnistuvat laadulla kauttamme. Vankkatekoinen tiilikattokin joutuu kohtaamaan sään ja ympäristön kulutukset. Muun muassa sammal ja jäkälä upottavat juurensa huokoiseen tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella haastekerrointa kasvattaa katon päälle kasaantuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvän tiilikaton kohtaloksi voi koitua pakkasrapautumisen kierre, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – kenties tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai ehkä rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Savonlinnassa säästää monelta murheelta. Katto välttää ikävät kosteushaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Suoritamme myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Savonlinnassa viimeistellään kattotiilten pintakäsittelyllä. Näin kulunut kate saadaan jälleen hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Savonlinna, pitämässä rakenteet parhaassa suojassa

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Savonlinna – toteutamme paikkaukset pätevin ottein kohteeseen kuin kohteeseen. Aluskatteen tehtävä on suojata rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Kun aluskate vuotaa, kyse on tyypillisesti sään ja ympäristön kulutuksista, joskus myös asennukseen liittyvistä virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa aiheuttaa mittavan kokoisia haasteita, joten kunnostukset on paras hoitaa ensi tilassa epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Meiltä saat tasokkaat aluskatteen korjaukset tuotetuntemuksella toteutettuina – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Savonlinnassa.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä vaihdamme reikiintyneet vuodat, huolehtien riittävistä limityksistä ja tiivistyksistä viimeistä piirtoa myöten. Olennainen seikka aluskatteen kannalta on toimiva ilmanvaihto, joten parannamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos kohdekaton tilanne niin vaatii. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien katon elementtien osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä toteutamme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Savonlinnassa läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Savonlinna – korjaus on kätevä täsmäratkaisu kattosi pulmiin

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Savonlinna – korjaus pitää rakenteet terveinä ja turvassa, kun laitat asialle ensiluokkaisen ammattitiimimme. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten niihin sisältyy merkittävä vuotoriski. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Savonlinnassa, pelasta katto pahemmilta vaurioilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Hoidamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme ränsistyneet suojapellit sekä falskaavat tai vioittuneet tiivisteet. Asennamme myös aluskatteen ylösnostot sekä puuttuvat tiivistekappaleet.

Tiedämme mitä tehdä, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Savonlinnassa – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta sekä paikkauksesta!