KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Kärkölä – Myrskyvaurioiden korjaus yksi tekemistämme kattokorjauksista

Tämä kattofirma hoitaa kesämökin, omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon tai vaikka paritalon) tai jonkin muun kiinteistön katon korjauksen erinomaisella tavalla ja kilpailukykyisellä hinnalla, olipa kyse millaisesta katon tiivistyksestä tahansa. Meiltä löytyy asiantuntemusta kaikenlaisiin myrskyvaurioiden korjauksiin – myös sellaisiin, mitkä ovat jo saaneet aikaan katon vesivahingon. Tuolloin korjaamme kattovuodon (unohtamatta tiivistää aluskatetta) ja vaihdamme kastuneet villat yläpohjasta. Kattorakenteet voitaneen kuivattaa, paitsi jos niissä on lahovaurioita. Laho johtaa aina puuosien uusimiseen – silloinkin, kun on kyse katon ulkopuuosista, eli esimerkiksi otsa- tai räystäslaudoista.

Luota aikaansaavuuteemme ja tietotaitoomme myös silloin, jos lumi on painanut katon luokalle, tai jos lumi on irrottanut lumiesteet katosta jättäen jälkeensä reikiä. Tekemämme katonkorjaus ja katon paikkaus Kärkölässä palauttaa katon tiiviyden, ja koska teemme samalla ilmaisen kattotarkastuksen, voimme varmistaa katon tiiviyden myös jatkossa. Kattotarkastuksen aikana bongaamme muut huonokuntoiset kohdat, jos tiili-, pelti- tai huopakatossa sellaisia on. Panemme merkille myös mahdolliset huoltotarpeet, kannattaahan katto huoltaa ajoissa, jotta sen tiiviys pysyisi yllä myös vastaisuudessa.

Aloita pulpettikaton tai vaikka aumakaton korjaus Kärkölässä, Hausjärvellä, Hollolassa, Mäntsälässä ja Orimattilassa ottamalla yhteyttä meihin, niin me huolehdimme kaikista seuraavista työvaiheista aina loppusiivoukseen asti. Katon kunnostamisen voi maksaa rahoituksella, mitä tarjoaa yhteistyökumppanimme, ja kotitalousvähennystäkin pääset töistämme halutessasi hakemaan.

Huopakattojen korjaukset pitävät yllä katon hyvää kuntoa

Niin huopa- kuin palahuopakattojenkin korjauksilla sekä paikkauksilla on sama päämäärä Kärkölässä. Tavoite on estää huopakattoa vuotamasta ja katon alla olevia rakenteita kastumasta, sillä kastuneet ja lahot kattorakenteet voivat typistää katon elinkaaren. Jos huopakatto vuotaa, se ei missään tapauksessa ole hyväkuntoinen katto, ja ongelmat voivat levitä omakotitalon tai esimerkiksi rivitalon muihinkin rakenteisiin. Ota siis yhteyttä, jos tasakaton tai satulakaton kunto on kärsinyt, eikä sen tiiviys ole enää hyvällä tolalla. Meidän ammattilaisemme laittavat kuntoon vuotavat saumat ja läpiviennit, ja heiltä löytyy paras apu myös kattoreikien ja ilmakuplien kunnostamiseen. Pahatkin myrskyvauriot ja huopakattovuodot ovat pian pelkkää pahaa unta, kunhan olemme korjanneet kattosi Kärkölässä tai sen naapurikunnissa.

Reikä? Saumavuoto? Korjauta peltikatto meillä (ja pian)

Peltikaton korjaamisella on aina kiire Kärkölässä, eikä mitään muutakaan kattoa kannata jättää huonoon kuntoon. Jos huonokuntoisten saumojen tai katossa olevien reikien paikkaus viivästyy, voi peltikatto vuotaa, ja silloin on vaarana katon vesivahinko kaikkine lieveilmiöineen. Kattovuoto voi vaikuttaa jopa talon asukkaiden terveyteen aiheuttamalla sisäilmaongelmia, joten kaikkien kattojen kuntoa kannattaa säännöllisesti seurata. Puolivuosittaiset peltikattotarkastukset kertovat riittävän nopeasti, jos katolla on jotain korjattavaa (kyseeseen voi tulla vaikka peltikaton aluskatteen korjaus). Kattotarkastukset kertovat myös kattohuolloista, joilla monet peltikaton korjaukset voi estää ennalta. Esimerkiksi kattomaalaus ehkäisee tarvetta vaihtaa ruosteisimpia kattopeltejä.

Tiilikaton korjaukset paras teettää ammattilaisilla

Tiilikaton korjaukset ja paikkaukset vaativat ammattitaitoa – esimerkiksi rikkinäisten tiilien vaihto on haastavampaa, kuin ensi alkuun voisi luulla (varsinkin, jos rikkinäinen tiili sijaitsee jiirissä). Ammattilaisemme tekevät taidokkaasti niin tiilikaton aluskatteen korjauksen kuin kaikki muutkin tiilikattokorjaukset Kärkölässä. Meiltä kuulet myös tavoista ehkäistä tiilikaton vaurioitumista, mikä voi aina johtaa siihen, että tiilikatto vuotaa. Jotta tiiliä ei menisi rikki katolla, voi tiilet olla hyvä pinnoittaa uudestaan. Myös sammaleiden poisto ja jiirille kertyneen lumen pudottaminen tukevat tiilikaton kuntoa Kärkölässä. Kaikki tiilikattohuollot voi tilata meiltä, kuten myös katon paikkaukset, osittaiset tiilikattoremontit ja normaalia kaavaa etenevät kattosaneeraukset (osittaisen kattoremontin yhteydessä ei vaihdeta aluskatetta).

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.