KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Rantasalmi

Katon korjaus Rantasalmi, tehokas ja luotettava korjaustiimimme paikantaa kattosi haastekohdat. Jokaisella katolla korjaustarve tulee vastaan ennemmin tai myöhemmin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Ajoissa suoritetut kunnostukset auttavat välttämään vakavammat vauriot, ja nykyinen katto saa pidemmän käyttöiän sekä paremman toimintavarmuuden. Kattoa verottavat ajan saatossa sään ja ympäristön kulutukset, kuten kosteus, lika, lehtiroska, sammal sekä auringon paahtava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut pyrkivät hapertamaan läpivientien tiivisteet, ja vähitellen tiili murentuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu. Tilannetta hankaloittaa entisestään, jos katon huolto on heikoissa kantimissa. Tai ehkä katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty kohtalokkaita virheitä. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi nopeasti päätyä korjauskuntoon, mikäli paikalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvahingot. Kenties katto joutui kärsimään, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Toimitamme tasokkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Rantasalmella, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai lumi- sekä myrskyvaurioiden korjausta. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, jiirien ja läpivientien tiivistykset samoin kuin aluskatteen ja rakenteiden korjaukset. Käsiimme voit uskoa kaikenlaiset kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot tiilestä peltiin ja palahuopaan. Suoritamme siististi niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Etelä-Savo; Juva, Sulkava, Savonlinna, Puumala ja Enonkoski. Palvelemme korjauksissa asiakaslähtöisesti ja avaimet käteen- periaatteella, laatutuottein sekä -menetelmin aina kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Tuloksena on tyylikäs ja hyvinvoiva katto, joka antaa rakenteille turvan – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Rantasalmella!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Rantasalmella. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen puhdistus sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä. Ota yhteyttä missä tahansa Rantasalmen alueella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Rantasalmi – kunnostamme katostasi kaikin puolin tiiviin

Huopakaton korjaus Rantasalmi, tiiviin ja toimivan lopputuloksen saat taitavien tekijöidemme toimesta. Huopakatolla, eli bitumikatolla tyypillinen vaiva ovat katepinnan kuprut ja kulumat. Mekaaniset sekä kemialliset rasitukset iskevät etenkin vanhempaan huopaan, ja kun suojaava sirote hiutuu pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Lisäksi kermejä pääsevät kuivattamaan ikääntyminen sekä uv-säteily, mikä heikentää huovan elastisuutta ja kasvattaa halkeilun riskiä. Katteeseen voi ilmestyä kulumia, painumia, reikiä, repeämiä tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen ja läpivientien kohdalta – liitoksia koettelevat sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine. Tai kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Rantasalmella, katepinnan kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Käsittelyaineet ja paikkaustavat valitsemme huolella kohteelle sopiviksi, mikä varmistaa tyylikkään korjausjäljen sekä ensiluokkaisen tuloksen. Tiivistämme kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja käsittelemme massalla kuntoon pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme nimenomaiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit leikkaamme auki pullistumien tasoitusta varten. Suoritamme Rantasalmella myös huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa vaativat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, meiltä paikkaus luonnistuu!

Peltikaton korjaus Rantasalmi, tiivistykset hoituvat meiltä tyylipuhtaasti

Peltikaton korjaus Rantasalmi – kunnostamme vahvalla ammattitaidolla niin pienet kuin suuretkin vauriot. Myös peltikatto saattaa kärsiä muun muassa myrskyn tekemistä tuhoista. Ehkä vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa. Arkisempiin peltikaton kulutuksiin kuuluvat sään ja ympäristön rasitukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Seurauksena tästä kiinnikkeet löystyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys on mennyttä, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi ongelmia löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut ja sitä kautta kosteuden hapertama. Vielä eräs perinteinen peltikaton uhka on kattoa reikiinnyttävä ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio tuhoaa hoitamatta jätetyt pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Rantasalmella edellyttää onnistuneet pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että paikkausjälki on siisti ja kestävä. Useimmissa tapauksissa korjaustoimiksi riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Toteutamme myös kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Rantasalmella. Kattopeltisepiltämme sujuvat niin ikään peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Rantasalmi – paikkaus palvelee kattosi etua ja hyvinvointia

Tiilikaton korjaus Rantasalmi, paikkaus hoituu toimestamme tyylillä ja taidolla kaikentyyppisiin kohteisiin. Tiilikatonkin kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aikaansaamat vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten korjaustarve kuitenkin kehittyy pikkuhiljaa ympäristön rasituksissa, kun tiiliä jäytävät sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä ravinteita sekä ujuttaa juurensa katteeseen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyessään tiilikatto myös huokoistuu lisää sitoen itseensä kosteutta, ja kun vesi tiilten sisällä vuoroin jäätyy ja sulaa, syntyy tuhoisa pakkasrapautumisen kierre. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – vaikkapa aluskatteesta voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Rantasalmella säästää monelta murheelta. Katto välttää kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti korjaustarve tiilikatolla osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Rantasalmella, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kärsineet tiilet. Näin kate saadaan jälleen kunnolla hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Rantasalmi, palkintona tyylikäs ja toimiva katto

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Rantasalmi – laadukkaat ja luotettavat kunnostukset saat helposti ja kätevästi kauttamme. Aluskatetta tarvitaan suojaamaan rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Kun aluskate vuotaa, tyypillisiä syitä ovat sään ja ympäristön kulutukset, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Kenties aluskate on asennettu väärästä suunnasta, väärinpäin tai väärälle kireydelle, tai sitten myrsky on näyttänyt katolle voimaansa ja rikkonut samalla aluskatteen. Johtuivatpa vauriot sitten mistä tahansa, hoidamme epäkohdat kuntoon – teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Rantasalmella.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä vaihdamme reikiintyneet vuodat, ja purkutöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Korjaamme katolta kastuneet villat, valumajäljet sekä lahovauriot, ja parannamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos kohdekaton tilanne niin vaatii. Palvelemme aluskatteen korjauksissa ja paikkauksissa haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä toteutamme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Rantasalmella sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Rantasalmi – korjaus hoitaa haastekohdat huolella kuntoon

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Rantasalmi – korjaus tiivistää kattosi tyylillä kuntoon, kun jätät työt kokeneiden osaajiemme toimeksi. Läpiviennit muodostavat merkittävän vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen sekä aluskatteen. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Rantasalmella, turvallinen ratkaisu on pyytää paikalle taitavat asiantuntijamme. Saat meiltä katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset ja aikansa eläneet suojapellit. Asennamme myös läpivientien tiivistekappaleet sekä jo mainitut aluskatteen ylösnostot.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Rantasalmella, ja suoritamme sujuvasti muutkin korjaukset kattosi tilanteen mukaan. Paikkauksilla säästät rahaa ja kattoa sekä säilytät rakenteet turvassa – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!