KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Inkoo – Katto kuin katto kerralla kuntoon!

Tilaa taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon), omakotitalon, kesämökin tai esimerkiksi autotallin katon korjaus Inkoossa meiltä aina, kun haluat saada katon kerralla kuntoon. Kanssamme asioiminen on vaivatonta – muun muassa siksi, että teemme katon paikkauksen, kattovuodon korjauksen, katon vesivahingon kunnostamisen (kuten kastuneiden villojen vaihdon) ynnä muut kattokorjaukset avaimet käteen -pakettina. Katonkorjaus ja katon paikkaus on siis osaltasi ohi, kun otat yhteyttä ja tilaat meidät vaikkapa korjaamaan ne reiät, mitkä syntyivät kattoon lumen irrottaessa lumiesteet. Katto on pian korjattu ja vedenpitävä. Tarvittaessa teemme myös ne kattohuollot, joilla katon vaurioitumista vastaisuudessa voidaan ehkäistä.

Korjaamme katot myös Raaseporissa, Lohjalla, Siuntiossa ja Kirkkonummella, ja jo valmiiksi kilpailukykyisistä hinnoistamme voi hakea kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen lisäksi voit hakea myös kauttamme saatavaa rahoitusta, minkä avulla vaurioitunut katto saadaan pikaisesti kuntoon.

Huopakaton korjaukseen monta eri tapaa

Huopa- ja palahuopakaton korjaukseen ja paikkaukseen on monta eri tapaa. Jos huopakatto vuotaa tai tuuli on repinyt vuotia, tulemme paikan päälle selvittämään, miten tasakatto tai satulakatto kannattaa korjata. Aina kun mahdollista, teemme tarjouksen kattoreikien paikkaamisesta, saumojen tiivistämisestä tai vaikka huonokuntoisten vuotien vaihtamisesta, emmekä huopakattoremontista. Jos huopakaton kunto on odotettua heikompi tai katon 40-vuotispäivä (eli huopakaton teknisen käyttöiän päätepiste) alkaa olla lähellä, tarjoamme huopakaton uusimista.

Huopakattokorjauksia Inkoossa ovat myös otsalautojen vaihdot, piipun juuren tiivistykset, kattoikkunan uusimiset ja esimerkiksi rännien korjaukset. Teemme myös tällaiset kattokorjaukset ammattitaitoisesti ja huolellisesti. Joka kerta tarjoamamme ilmaisen kattotarkastuksen avulla kaikki piilevätkin vauriot tulevat huomattua ja laitettua kuntoon. Kattotarkastuksen aikana selvitämme myös mahdollisuudet huoltaa kattoa, ja parantaa siten sen kuntoa. Bitumikaton kuntoa voi kohentaa muun muassa sammaleenpoistolla, sillä sammaleet sitovat kattoon kosteutta ja availevat katon saumoja.

Peltikaton korjaukset – miten ruosteenpoisto voi estää niitä ennalta?

Ruosteen aiheuttamat haitat peltikatolla ovat sekä kosmeettisia että rakenteellisia. Jos katolla on paljon ruostetta, voi peltikatto vuotaa. Ruoste aiheuttaa tarpeen reikien paikkaukselle, sillä ruoste suurentaa kiinnitysreikiä ja ohentaa kattopeltejä. Huonokuntoisimmat kattopellit pitää vaihtaa eikä paikata. Peltikaton korjauksia tarvitaan vähemmän, jos asiakas tilaa ruosteenpoiston katolta heti ruosteen saatua otteen aaltopeltikatosta, lukkosaumakatosta tai vaikka tiilikuvioisesta peltikatosta. Ruostumista voidaan estää ennalta puhdistamalla peltikatto joka kevät ja syksy, sekä maalauttamalla se ennen edellisen pinnoitteen merkittävää kulumista.

Peltikattokorjauksia Inkoossa ovat myös vuotavien läpivientien korjaukset sekä esimerkiksi irronneiden kattopeltien kiinnitykset. Puolivuosittaisten kattotarkastuksien ansiosta monet kattokorjaukset voidaan ehkäistä, sillä kattokorjauksen ansiosta läpiviennit voidaan tiivistää ennakoivasti, ja kattopelteihin voidaan hankkia lisäkiinnikkeitä. Kaikkea ei voi estää ennalta, siksi on tärkeää asentaa ja tarvittaessa myös korjata peltikaton aluskate.

Tiilikaton korjaus voi tarkoittaa myös katon osittaista vaihtoa

Tiilikaton korjaus ja paikkaus voi tarkoittaa myös katon osittaista vaihtoa. Tällöin kaikki kattotiilet vaihdetaan kerralla. Syy osittaiselle tiilikattoremontille on siinä, että iso osa tiilistä on huonossa kunnossa, mutta tiilikaton aluskatetta ei kuitenkaan tarvitse korjata tai uusia. Jos aluskatekin on huonokuntoinen, tekisimme tavallisen tiilikattoremontin Inkoossa.

Yleensä teemme kuitenkin vain kattokorjauksen (vaikka tiilikatto vuotaisi), emmekä minkään sortin kattoremonttia. Rikkinäisten tiilien vaihto on tavallinen kattopaikkaus, samoin vuotavien läpivientien tiivistys. Omakotitalon, rivitalon ja esimerkiksi mökin tiilikaton kunto on hyvä tarkastaa kahdesti vuodessa, jotta katto voitaisiin paikata pian vaurioiden syntymisen jälkeen. Varsin keväisin on mahdollista, että katolta löytyy rikkinäisiä tiiliä, sillä talvella tiilien sisässä ollut kosteus jäätyy voiden aiheuttaa rapautumista.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.