KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Muurame

Katon korjaus Muurame, laatuvarmat tiivistykset kattosi parhaaksi toteutetaan ongelmitta ammattilaistemme kautta. Korjaustarvetta tuottavat niin sään ja ajan rasitukset kuin äkilliset mekaaniset vauriotkin. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista yksittäisistä epäkohdista, mutta jos tilanteen annetaan jatkua pidempään, korjaustenkin kokoluokka kasvaa. Ajoissa tehty katon kunnostus sen sijaan ehkäisee vakavammat vauriot, kuten kosteus-, home- tai lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Kun katto vuotaa, tyypillisiä syitä ovat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, lika, lehtiroska, sammal sekä auringon voimakas uv-säteily. Pikkuhiljaa tiili murentuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta korjaustarve voi päästä käsiksi uuteen ja terveeseenkin kattoon, mikäli siihen iskevät äkkiarvaamatta lumi- tai myrskyvahingot. Ehkä katto joutui kärsimään, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Toteutamme tyylipuhtaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Muuramessa, yksittäisen kattovuodon kunnostuksista vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä kattoturvatuotteiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Käsissämme taipuvat kunnostukset kohteen mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme huopa-, pelti- sekä tiilikatteet harjakatosta pulpetti- ja taitekattoon. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin ja kesämökin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Ammattilaistemme kattotöihin sisältyy mahdollisuus kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Suoritamme korjaukset sujuvin ottein ja asiakaslähtöisellä palvelulla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi parasta ajatellen. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Keski-Suomi; Jyväskylä, Toivakka, Laukaa, Petäjävesi ja Jämsä. Sijoita kattosi tuleviin käyttövuosiin teettämällä kunnostukset kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Muuramessa!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Muuramessa. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä. Ota yhteyttä missä tahansa Muuramen alueella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Muurame – tiivistykset pidentävät katon elinkaarta

Huopakaton korjaus Muurame, huolellinen palvelumme lunastaa katollesi lisää laadukkaita käyttövuosia. Huopakaton, eli bitumikaton korjaustarve paikantuu tyypillisesti katepinnan kulumiin. Mekaaniset sekä kemialliset rasitukset vaivaavat etenkin vanhempaa huopaa, ja kun suojaava sirote hiipuu pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Lisäksi kermejä kuivattavat osaltaan ikääntyminen sekä uv-säteily, mikä heikentää huovan elastisuutta ja kasvattaa halkeilun riskiä. Selkeinä merkkeinä korjaustarpeesta toimivat katepinnan vauriot ja muutokset; reiät, repeämät, rypyt, vekit, kuprut, kulumat ja painumat. Lisäksi kermien välinen kosteus saattaa näkyvästi pullistaa huovan, ja pahimmillaan tällainen niin sanottu höyrypussi rikkoo jopa katteen pinnan. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen ja läpivientien kohdalta, sammaleen juurten sekä lumikuorman vuoksi tai myrskyvaurioiden toimesta. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle, tai kun myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky vioitti kattotekniikkaa.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Muuramessa, katollesi sopivilla käsittelyaineilla ja materiaalin mukaisin menetelmin. Samakin ongelma voi eri kohteissa vaatia tyystin erityyppiset ratkaisut, joten yksilöllinen toteutuksemme pitää huolen, että lopputulos on paras mahdollinen. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Hoidamme Muuramessa myös huopakaton tulityöt ja alushuovan sekä umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Muurame, lähetämme paikalle parhaat peltiseppämme

Peltikaton korjaus Muurame – taidokkaan palvelun sekä tiiviin toteutuksen saat varmasti ja vaivattomasti osaajiemme kautta. Peltikatonkin kohtaloksi saattavat koitua myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi mukanaan alas rännit sekä kattotuotteet, niin että peltiin tuli reikiä. Peltikaton laittavat kuitenkin lujille myös astetta arkisemmat kulutukset, kun sään- ja lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Tämän johdosta kiinnikkeet antavat periksi ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys on mennyttä, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä katsastaa yläpohjan tilanne – ehkä tarvitaankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Peltikaton perinteinen arkkivihollinen puolestaan on kattoa reikiinnyttävä ruoste, ja erityisen tehokkaasti korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Muuramessa tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, toteutamme samoin huolella; näin massaukset saadaan takuulla tarttumaan, ja lopputulos on luonteeltaan pitävä. Mikäli reikä löytyy kattopeltien kiinnikkeen tuntumasta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos alkuperäinen asennus on tehty liian harvaan. Lisäksi hoidamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Muuramessa, sekä pienet ja suuret peltikaton paikkaukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Muurame – uudistamme kuluneet ja halkeilleet tiilet

Tiilikaton korjaus Muurame, parannamme kattosi toimintakykyä ja palautamme tiiveyden kohdilleen. Vankkatekoinen tiilikattokaan ei ole immuuni sään ja ympäristön kulutuksille. Muun muassa sammal ja jäkälä ujuttavat juurensa huokoiseen tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä tuovat mukanaan kosteutta. Talvella merkittävää haastetta tuottaa katon päälle kertyvä lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvälle tiilikatolle tutuksi tulee myös pakkasrapautumisen kierre, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Kun tiilikatto vuotaa, voi olla tarpeen tarkastaa myös yläpohjan ja aluskatteen tilanne – vaikkapa aluskate saattaa olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Tai ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Muuramessa kannattaa toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii tarpeettomasti ränsistyä remonttikuntoon. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Suoritamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Muuramessa, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, jotta palautamme katteelle toimivan suojan kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Muurame, hoitamassa kattosi haastekohdat kuntoon

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Muurame – asiantuntevat tekijämme käsittelevät taidolla kaikenlaiset katot sekä kohteet. Aluskate on välttämätön osa toimintakykyistä kattoa etenkin maamme vaihtuvissa sääoloissa. Laadukas ja oikein asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muihin yläpohjan rakenteisiin. Aluskatteen haasteet johtuvat tyypillisesti sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai äkillisistä mekaanisista vaurioista. Olipa ongelmien syy mikä tahansa, meiltä saat tasokkaat korjaustyöt – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Muuramessa.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä vaihdamme reikiintyneet vuodat, ja purkutöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Korjaamme katolta kastuneet villat, valumajäljet sekä lahovauriot, ja parannamme eristystä tai välikaton tuuletusta kohdekaton tarpeiden mukaan. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä toteutamme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Muuramessa läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattoluukun, kattovalokuvun ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Muurame – korjaus ehkäisee vakavammat kattovauriot

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Muurame – korjaus auttaa pidentämään katon elinkaarta sekä välttämään vakavammat vauriot. Läpiviennit puhkaisevat vesikatteen sekä aluskatteen, joten niihin sisältyy selkeä vuotoriski. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Muuramessa, turvallinen ratkaisu on kutsua paikalle kokeneet kattoasiantuntijamme. Toteutamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme virttyneet tiivistykset sekä kolhuja kokeneet suojapellit. Asennamme myös puuttuvat tiivistekappaleet sekä puolitiehen jätetyt ylösnostot.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Muuramessa – ota siksi yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta sekä paikkauksesta!