KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Petäjävesi

Katon korjaus Petäjävesi – kattosi saa osaajiltamme parhaan palvelun sekä laadukkaan ja kestävän korjaustuloksen. Katto kuin katto vaatii kunnostustoimia jossakin vaiheessa elinkaartaan. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, jolloin täytyy kenties toteuttaa katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Toisissa kohteissa puolestaan kaivataan astetta kattavampia toimia, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Kenties haasteita syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Kattoa verottavat vuosien saatossa myös huomattavasti arkisemmat tekijät, kuten kosteus, lika, lehtiroska, sammal sekä voimakas auringon uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut pyrkivät hapertamaan läpivientien tiivisteet, ja vähitellen tiili halkeilee, huopa haurastuu ja pelti ruostuu. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on heikolla tolalla, tai jos katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty mainittavia virheitä. Ajoissa tehty katon kunnostus sen sijaan ehkäisee vakavammat vauriot. Katto välttää ikävät kosteushaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit.

Hoidamme mallikkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Petäjävedellä, yksittäisistä katepinnan kunnostuksista vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset kohteet riippumatta katon mallista tai materiaalista – harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot pellistä tiileen ja palahuopaan. Suoritamme sujuvasti omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Palvelemme korjauksissa ammattiottein ja laatutuottein sekä -menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Keski-Suomi, kuten Jämsä, Keuruu, Jyväskylä, Uurainen ja Multia. Panosta siis katon käyttövarmuuteen helposti ja kätevästi kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Petäjävedellä!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Petäjävedellä. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä. Ota yhteyttä missä tahansa Petäjäveden alueella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Petäjävesi, tehokas ja luotettava korjaustiimimme paikantaa kattosi haastekohdat

Huopakaton korjaus Petäjävesi – kokeneet osaajamme palauttavat katollesi tiiveyden ja toimintakyvyn. Huopakatto, eli bitumikatto voi kärsiä muun muassa myrskyn tekemistä tuhoista. Kenties myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Arkisempiin huopakaton haasteisiin kuuluvat mekaaniset sekä kemialliset rasitukset, jotka vievät väistämättä veronsa etenkin vanhemmanpuoleisesta huovasta. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta hiipuu pikkuhiljaa pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat kattoa, riski halkeilulle kasvaa. Kattoon saattaa ilmestyä repeämiä, reikiä, painumia, kulumia tai kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten ja läpivientien kohdalta – saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Meiltä saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Petäjävedellä, tasakaton kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Samakin ongelma voi eri kohteissa edellyttää tyystin erilaiset ratkaisut, joten yksilöllisesti räätälöity toteutuksemme varmistaa parhaan mahdollisen tuloksen. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme halkeilleet tai aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Toteutamme Petäjävedellä tarpeen mukaan myös kokonaisvaltaisemmat korjaustyöt, kuten huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, toimestamme homma hoituu!

Peltikaton korjaus Petäjävesi – hyvinvoiva katto toimii rakenteiden turvana

Peltikaton korjaus Petäjävesi, sujuvan kattopalvelun siistein tuloksin saat tyylillä ja taidolla kauttamme. Peltikatonkin saattavat päästä yllättämään myrskyn tai lumen tekemät tuhot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi mukanaan alas rännit sekä kattosillat, niin että peltiin syntyi reikiä. Peltikaton laittavat kuitenkin lujille myös arkiset ympäristön kulutukset, kun sään- ja lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen voimasta kiinnikkeet löystyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi vaurioita löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut ja sitä kautta kosteuden hapertama. Peltikaton perinteisiin uhkiin kuuluu myös kattoa nakertava ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Petäjävedellä tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta sekä yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, toteutamme aina huolella, niin että massaukset saadaan tarttumaan hyvin, ja korjaustulos on tiivis sekä pitävä. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Petäjävedellä. Lisäksi toteutamme taidolla peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Petäjävesi, luotettavalla palvelulla kohteeseen kuin kohteeseen

Tiilikaton korjaus Petäjävesi – käsittelemme kattavalla tietotaidolla kuntoon kaikenlaiset katot sekä kohteet. Tiilikatonkin saattavat hetkessä rikkoa myrskyn aiheuttamat vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Tai sitten katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin korjaustarve on kuitenkin tulosta pidemmän aikavälin kulutuksista, kun tiiliä jäytävät sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä ravinteita sekä ujuttaa juuriaan katteeseen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvälle tiilikatolle tutuksi tulee pakkasrapautumisen kierre, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä tarkistaa yläpohjan tilanne – ehkäpä tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Petäjävedellä kannattaa toteuttaa ajoissa, niin ettei katto ehdi tarpeettomasti ränsistyä remonttikuntoon. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Saat meiltä myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Petäjävedellä viimeistellään pintakäsittelemällä kuluneet tiilet, jotta kate pystyy jälleen kunnolla hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Petäjävesi – kunnostamme katostasi kaikin puolin tiiviin

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Petäjävesi, vahvistamassa kattosi täyttä turvaa, kun laitat asialle kokeneet ammattilaisemme. Aluskatteen tehtävä on suojata rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Kun aluskate vuotaa, syynä ovat useimmiten sään ja ympäristön kulutukset, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa aiheuttaa mittavan kokoluokan ongelmia, joten kunnostukset on paras toteuttaa ensi tilassa epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Taitavat osaajamme hoitavat aluskatteen korjaustyöt laidasta laitaan – teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Petäjävedellä.

Suoritamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, ja purkutöitä tehtäessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Paikkaamme katolta valumajäljet, lahovauriot ja kastuneet villat, sekä parannamme eristystä tai välikaton tuuletusta kohdekaton tilanteen mukaan. Palvelemme aluskatteen korjauksissa ja paikkauksissa haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle, ja toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Petäjävedellä läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Petäjävesi – korjaus on meiltä sujuva palvelu, joka varmistaa katollesi parhaat eväät jatkoon

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Petäjävesi – korjaus mahdollistaa pitkän ja laadukkaan käyttökaaren katolle, kun annat työn pätevien tekijöidemme käsiin. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Petäjävedellä, kutsu paikalle osaavat ammattilaisemme palauttamaan kattosi tiiveys. Hoidamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Uusimme kolhuja kokeneet suojapellit ja vanhuuttaan vuotavat tiivisteet. Asennamme myös aluskatteen ylösnostot sekä puuttuvat tiivistekappaleet.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Petäjävedellä – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!