KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Lohja – Tiivis katto hyvä vesisateilla

Vesikattoa kutsutaan vesikatoksi, koska sen tehtävä on pitää vedet rakennuksen ulkopuolella. Vesikattoa tarvitaan varsinkin vesi- ja lumisateilla, joita on joinain vuosina yllin kyllin, ja muutenkin ihan riittämiin. Jotta vesikatto voisi suojata kerrostalon, paritalon tai vaikka aittarakennuksen sisäosia, on sen oltava tiivis.

Jos lumi on irrottanut katosta tikkaat, on katossa reikiä, eikä se enää ole täysin tiivis. Reikiä syntyy myös ruosteen syödessä kattopeltejä, tai kuivuneen kattohuovan halkeillessa rasitusten alla. Katon tiiviyttä pilaavat myös rikkinäiset kattotiilet – niitä voi syntyä vaikka lumimassojen painaessa katon sisätaitteen tiiliä.

Epätiivis katto voi vuotaa, joten katon paikkauksen kanssa on syytä kiirehtiä. Tilaa omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon taikka paritalon), kesämökin tai jonkin muun kiinteistön katon korjaus Lohjalla meiltä, niin saat katonkorjauksen ja katon paikkauksen mahdollisimman vikkelästi.

Tilaa harjaantuneilta kattokorjaajiltamme myös kattovuodon korjaus Lohjalla, Inkoossa, Karkkilassa, Raaseporissa, Salossa, Siuntiossa, Somerolla, Tammelassa ja Vihdissä. Tarvittaessa teemme myös jo syntymään päässeen katon vesivahingon kunnostuksen, mikä voi tarkoittaa käytännössä vaikka kastuneiden villojen vaihtamista.

Kattokorjaus kuin kattokorjaus, on se yksityisasiakkaalle kotitalousvähennyskelpoinen. Verohallinto on oikea paikka hakea tätä asiaa – kattotöiden rahoitusta kannattaa hakea meidän kotisivujemme kautta.

Huopakaton korjaus – joskus selvitään paanujen liimaamisella, joskus on tehtävä kattoremontti

Puhelimessa ei kannata päättää sitä, miten palahuopakaton korjaus ja paikkaus Lohjalla tulee toteuttaa. Jos huopakatto vuotaa tai myrsky on repinyt vuotia ja irrottanut kattoturvatuotteita, tulemme paikan päälle ratkaisemaan parhaat korjausmetodit (ja laskemaan pulpettikaton, tasakaton tai vaikka mansardikaton korjauksen hinnan).

Joskus katon korjaamiseksi riittää vesikaton tiivistys, eli vaikkapa irronneiden palahuopapaanujen liimaaminen paikoilleen. Joskus katto on sen verran huonossa kunnossa, että paras tapa korjata kesämökin, kerrostalon tai vaikka karjasuojan katto on kattoremontti. Me toteutamme myös huopakattoremontit luotettavalla ammattitaidolla ja parhaalla mahdollisella hinnalla, joten katon uusimista tai sen aiheuttamia kustannuksia ei tarvitse pelätä. Kattoremontti on kuitenkin vasta se viimeinen tapa kunnostaa bitumikatto. Ensin selvitämme, voidaanko toteuttaa katon osittainen korjaus.

Aaltopeltikaton, lukkosaumakaton tai vaikka rivisaumatun peltikaton korjaus – täältä pesee!

Peltikaton korjaus Lohjalla ei jää tekemättä, jos reikien paikkaus tai esimerkiksi peltikaton aluskatteen korjaus on uskottu meidän ammattilaisillemme. Korjaamme niin aaltopeltikatot, lukkosaumakatot kuin esimerkiksi rivisaumatut peltikatotkin. Mikään peltikatto ei vuoda – ei ainakaan kovin kauaa – kun otat yhteyttä tähän kattofirmaan.

Miten korjaamme peltikaton, jos se vuotaa? Oikea korjaustapa ratkeaa paikan päällä, ja se voi olla vaikka huonokuntoisimpien kattopeltien vaihto. Jos tulemme siihen tulokseen, että kaikki kattopellit on syytä vaihtaa, kutsutaan urakkaa osittaiseksi peltikattoremontiksi. Jos syypää kattovuodolle löytyy jostain läpiviennistä, korjaamme sen, emmekä ala vaihtaa kattopeltejä. Vuotavat saumat voitaneen tiivistää sopivilla tuotteilla.

Leikkaa, liimaa, askartele – sellaistako tiilikaton korjaaminen on?

Leikkaa, liimaa, askartele – sellaistako tiilikaton korjaus ja paikkaus käytännössä on? No ei aivan, sillä rikkinäisiä tiiliä ei liimata yhteen, eikä tiilikaton aluskatetta korjata paikkapalojen kanssa askartelemalla. Rikkinäiset kattotiilet on parasta vaihtaa uusiin, ja rikki mennyt aluskate voi vaatia osittaista uusimista (riippuu tietenkin tilanteesta).

Leikkaamista voidaan tarvita. Jos tiilikatto vuotaa ja rikki menneet tiilet sijaitsevat nimenomaan katon jiirissä, pitänee vaihdettavat tiilet ensin mitata ja leikata timanttilaikalla. Me olemme näppäriä ja kokeneita ammattilaisia kaikissa tiilikattokorjauksissa, joten ota yhteyttä erilaisten tiilikaton paikkausten tiimoilta Lohjalla. Meiltä sujuu niin piipun juuren tiivistys, rännien korjaus kuin osittainen tiilikattoremonttikin – normaalista tiilikattosaneerauksesta puhumattakaan.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.