KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Ikaalinen – Katon kunnostus voi sisältää myös kattohuollon

Tilasitpa taloyhtiön (kerrostalon tai rivitalon), omakotitalon, kesämökin, autotallin tai vaikka paritalon katon korjauksen, teemme sen avaimet käteen -periaatteella. Tarkoitus on siis laittaa huopakatto, palahuopakatto, tiilikatto tai peltikatto kerralla kuntoon. Palahuopakaton, betonitiilikaton ja esimerkiksi lukkosaumakaton kunto pysyy hyvänä, kun kattoa huolletaan. Jos katonkorjausta ja katon paikkausta tarvitseva tasakattosi, harjakattosi, aumakattosi tai vaikkapa pulpettikattosi tarvitsee myös jotain huoltoa kestääkseen paremmin, teemme tarjouksen, mikä pitää sisällään myös katon huoltamisen. Esimerkiksi huopakaton tapauksessa tämä voi tarkoittaa vaikkapa sammaleiden poistoa katolta, sillä sammalet availevat katon saumoja ja ikään kuin syövät huopakatetta. Sammalkasvustojen kuluttava vaikutus voi näkyä esimerkiksi niin, että sammalmättään alta löytyy iso kattoreikä.

Kaikki kattoreiät tarkoittavat sitä, että kannattaa ottaa yhteyttä meihin ja tilata katon paikkaus Ikaalisiin. Kattoon voi syntyä reikä myös silloin, jos lumi irrottaa lumiesteet katosta. Jos reikää ei korjata, voidaan joutua tekemisiin katon vesivahingon kanssa, ja sen kunnostaminen tarkoittaa muun muassa kastuneiden villojen vaihtoa. Korjaamme kattovuodot, katon vesivahingot, kattoreiät ja esimerkiksi kovan tuulen tekemät vauriot Ikaalisten ohella myös Hämeenkyrössä, Jämijärvellä, Kankaanpäässä, Parkanossa, Sastamalassa ja Ylöjärvellä. Omakotitalon ja mökin katon korjaamisesta voi hakea kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppanimme tarjoamaan rahoitukseen kannattaa vähintäänkin tutustua.

Teemme kaikenlaiset huopakaton korjaukset, myös huopakattoremontit

Me teemme Ikaalisissa kaikenlaiset huopa- sekä palahuopakattojen korjaukset ja paikkaukset – myös huopakattoremontit, jos katon uusiminen osoittautuu parhaaksi vaihtoehdoksi. Huopakattoremonttia voidaan tarvita jo ennen, kuin 40 vuotta on kulunut – esimerkiksi sen takia, että huopakatto vuotaa pitkään. Jos harjakaton tai vaikka tasakaton alta löytyy pahoja kosteusvaurioita, voi kannattavimmaksi vaihtoehdoksi osoittautua katon purkaminen ja uusiminen. Asia ratkaistaan paikan päällä, sillä tulemme paikan päällä selvittämään tilanteen ja sen, miten katto kannattaa kunnostaa. Kun tilanne on selvitetty, annamme tarjouksemme katon saumojen tiivistämisestä, kattoreiän paikkaamisesta, huonokuntoisen vuodan uusimisesta, piipun juuren tiivistämisestä tai vaikka huopakaton uusimisesta.

Paras tapa pidentää palahuopakaton tai muun huopakaton ikää Ikaalisissa on tarkastaa katto aina puolen vuoden välein, jolloin kaikki paikkaus- ja huoltotarpeet tulevat huomattua ajoissa. Meidän asiakkaanamme saat kattotarkastuksen ilmaiseksi niin keväthuollon kuin sammaleenpoistonkin yhteydessä.

Peltikaton korjauksia voi tarvita myös syksyllä

Peltikaton korjausta voi tarvita niin keväällä kuin syksylläkin. Keväinen kattokorjaus Ikaalisissa voi tarkoittaa alas tulleen lumen irrottamien kattotarvikkeiden aiheuttamien reikien paikkausta. Jos peltikatto vuotaa syksyllä, ovat syysmyrskyjen aikaiset kovat tuulet saattaneet rikkoa kattoa esimerkiksi irrottamalla kattopeltejä. Jos katto vuotaa talvella, voi se johtua siitä, että lumen paino on saanut katon vuotamaan jonkin kattoläpiviennin kohdalta – tai siitä, että katon reunalla oleva jää estää sulamisveden poistumisen vesikouruihin. Kesällä tarvittu kattokorjaus voi tarkoittaa vaikkapa peltikaton aluskatteen korjausta tai ruosteisimpien kattopeltien vaihtoa. Jos monet kattopellit ovat huonossa kunnossa, voidaan ne vaihtaa kerralla, ja tätä kattourakkaa kutsutaan osittaiseksi peltikattoremontiksi.

Tiilikaton korjaustyöt saavat katon pitämään vettä

Kaikki katot korjataan siksi, että ne pitäisivät vettä, eikä tiilikatonkaan korjaus ja paikkaus tee poikkeusta. Tiilikattokorjauksia, joilla tiilikattojen tiiviyttä varjellaan Ikaalisissa, ovat rikkinäisten tiilien vaihto, tiilikaton aluskatteen korjaus ja huonokuntoisen läpivientien korjaus. Tiilikatto vuotaa, jos katolla on pitkään rikkinäisiä tiiliä, joten tiilien ehjyys on hyvä käydä varmistamassa joka kevät ja syksy. Tilaa meiltä tiilien kuntoa tukeva ja niiden käyttöikää pidentävä katon puhdistus kaksi kertaa vuodessa, niin saat kattotarkastuksen kaupan päälle aina oikeaan aikaan, eli aikaisin keväällä sekä loppusyksystä.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.