KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Iitti – Katon tiivistys suunnitellaan paikan päällä

Me korjaamme kaikkien kiinteistöjen katot Iitissä, joten tilaa meiltä niin taloyhtiön (kerrostalon tai rivitalon) kuin omakotitalon, kesämökin, autotallin tai vaikka paritalon katon korjaus. Iitin lisäksi toimimme myös Heinolassa, Kouvolassa, Lahdessa, Lapinjärvellä ja Orimattilassa. Mikään katon paikkaus ei ole meille liian pieni, joten tilaa vaikka yhden rikkinäisen tiilen vaihto, lahojen räystäslautojen uusiminen tai huonokuntoisen sauman tiivistys. Mikään kattovuodon korjausurakka tai muukaan katon kunnostus ei ole myöskään liian iso tai haasteellinen. Meiltä luonnistuu katon vesivahingon kunnostus kastuneiden villojen vaihtoineen, tai katolle kaatuneen puun aiheuttamien tuhojen korjaus.

Ota yhteyttä myös tarvitessasi katon osittaista uusimista tai vaikka lumen irrottamien lumiesteiden kiinnittämistä takaisin kattoon (sekä kattoon syntyneiden reikien paikkausta). Kaikki lähtee yhteydenotostasi. Sen jälkeen tulemme paikan päälle tarkastamaan lähtötilanteen, mukaan lukien kattorakenteiden kunnon. Alkutarkastuksen perusteella osaamme suunnitella täyden palvelun pakettina tehtävän kattokorjauksen, ja laskea sille mainion hinnan. Tavoite on – ei enempää kuin vähempää – laittaa katto kerralla huippukuntoon. Jos katon korjaaminen ei enää ole mahdollista, teemme upean tarjouksen kattoremontista.

Kesämökin ja omakotitalon omistaja voi hakea kattotöistämme kotitalousvähennystä. Tämä verovähennys tekee jo ennestään edullisista kattokorjauksistamme vieläkin edullisempia, joten sitä kannattaa hakea. Haettavilla on myös kattotöiden rahoitus. Sen tarjoaa yhteistyökumppanimme.

Kaikenlaiset huopakaton korjaukset ovat tärkeitä

Kaikenlaiset huopa- sekä palahuopakaton korjaukset ja paikkaukset ovat tärkeitä. Omakotitalon, rivitalon ja esimerkiksi vapaa-ajan asunnon huopakatto kannattaa tarkastaa kaksi kertaa vuodessa siltä varalta, että jokin sauma tai läpivienti olisi huonossa kunnossa, tai että katteeseen olisi ilmestynyt reikiä tai ilmakuplia. Katteessa voi olla myös halkeamia. Huopakatteet ovat hyvin kestäviä, joten oikein huolletun huopakaton paikkaustarpeet ovat harvassa. On silti parempi tehdä kattotarkastus Iitissä kuin ottaa riski siitä, että huopakatto vuotaa jonkin reiän tai muun vaurion takia. Kattotarkastukset (saat sellaisen ilmaiseksi kaikkien kattotöidemme yhteydessä) kertoisivat myös tasakaton tai esimerkiksi pulpettikaton huoltotarpeista. Katon huoltaminen lisää katon kykyä kestää erilaisia rasituksia, eli toisin sanoen vähentää katon alttiutta vaurioitua ja vuotaa.

Peltikaton korjaus ei katso vuodenaikaa – muista puolivuosittaiset tarkastukset

Peltikaton korjausta voi tarvita mihin vuodenaikaan tahansa – jopa keskellä talvea. Jos katossa on reikiä tai muita huonokuntoisia kohtia, voi peltikatto vuotaa. Olethan muistanut asennuttaa ja korjauttaa peltikaton aluskatteen? Jos aluskate on ehjä, ei katon alle synny kosteusvaurioita, ennen kuin tarve tehdä reikien paikkaus tai kattopeltien vaihto huomataan. Aaltopeltikatot, tiilikuvioiset peltikatot ja esimerkiksi lukkosaumakatothan pitää tarkastaa puolen vuoden välein, joten menee korkeintaan noin puoli vuotta, että katon korjaustarpeet huomataan (ja toteutetaan) Iitissä. Jos aluskatetta ei olisi tai se olisi rikki, olisivat kattorakenteet ehtineet jo kastua tuona aikana.

Tiilikaton korjaus usein hyvin yksinkertaista

Tiilikaton korjaus ja paikkaus Iitissä on usein hyvin yksinkertaista, sillä rikkinäisten kattotiilien vaihto on yksi eniten tarvituista tiilikattokorjauksista tiilikaton noin 70-vuotisen elinkaaren aikana. Tämäkin kattokorjaus kannattaa teettää meillä, sillä hoidamme työn nopeasti, asianmukaisesti ja turvallisesti. Kaupan päälle tuleva kattotarkastus kertoo, vuotaako tiilikatto jostain muustakin kohdasta, tai pitääkö tiilikaton aluskatetta korjata. Jos aluskate on ehjä, ei jokainen tiilikattovuoto (kuten kattovuoto harjalta, piipun juuresta tai jostain jiiristä) aiheuta katon alla olevien rakenteiden kastumista. Aluskate onkin hyvin tärkeä osa tiilikattoa. Sen lisäksi, että aluskate suojaa kattovuodoilta, suojaa se myös kondenssikosteudelta ja sen aiheuttamilta vesivahingoilta (kondenssikosteus on lämpimästä ilmasta talvella tiivistyvää kosteutta).

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.