KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Iisalmi

Katon korjaus Iisalmi, kokenut ja pätevä apu löytyy kauttamme, joten kutsu meiltä kunnostuksiin laatutekijät. Korjaustarvetta syntyy katolle kuin katolle ennemmin tai myöhemmin. Ehkä katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Tunnollisilla paikkauksilla epäkohdat hoidetaan hyvissä ajoin kuntoon, jolloin vältetään vakavammat kattovauriot sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Kattoa verottavat ajan saatossa sään ja ympäristön rasitukset; kosteus, lika, lehtiroska, sammal sekä auringon paahtava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut pyrkivät hapertamaan läpivientien tiivisteet, ja vähitellen tiili murentuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on heikoissa kantimissa, tai jos katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty mainittavia virheitä. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi hetkessä päätyä korjauskuntoon, mikäli siihen iskevät odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Meiltä saat sujuvaotteiset katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Iisalmessa, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta lumi- sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä kattoturvatuotteiden korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset katot kohteen mallista tai materiaalista riippumatta – harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot pellistä tiileen ja palahuopaan. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit niin ikään hyödyntää kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Palvelemme korjauksissa osaavin ottein ja avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein sekä menetelmin aina kattosi parasta ajatellen. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Pohjois-Savo; Sonkajärvi, Vieremä, Kiuruvesi, Pielavesi ja Lapinlahti. Toteuta siis korjaukset kattosi hyväksi helposti ja huokeasti kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Iisalmessa!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Iisalmessa. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä. Ota yhteyttä missä tahansa Iisalmen alueella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Iisalmi – ammattilaistemme kokemus sekä tietotaito palvelevat kattosi hyvinvointia ja etua

Huopakaton korjaus Iisalmi, hoidamme paikkaukset tinkimättömällä taidolla ja tehokkain ammattiottein. Huopakattoa, eli bitumikattoa vaivaavat tyypillisesti muun muassa katepinnan kulumat. Mekaaniset sekä kemialliset rasitukset iskevät etenkin vanhempaan huopaan, ja kun suojaava sirote hiipuu pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Lisäksi kermejä kuivattavat osaltaan ikääntyminen sekä uv-säteily, mikä heikentää huovan elastisuutta ja kasvattaa halkeilun riskiä. Kattoon saattaa syntyä kulumia, reikiä, kupruja, painumia ja repeämiä, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen ja läpivientien kohdalta, sammaleen juurten sekä lumikuorman vuoksi tai myrskyvaurioiden toimesta. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli repi katolta huopia irti, tai myrsky vioitti kattotekniikkaa.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Iisalmessa. Katsastamme vaurioiden laajuuden sekä luonteen, ja suhteutamme korjaustyöt sen mukaan. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme erityiset huopakaton paikkapalat, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Hoidamme Iisalmessa huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Iisalmi, huolenpito katosta on taloudellisesti järkevää

Peltikaton korjaus Iisalmi – tiivistykset parantavat kattosi turvaa ja vähentävät korjaustarvetta. Peltikattoakin voivat koetella muun muassa myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit, lumiesteet tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Arkisempiin peltikaton uhkiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun aurinko, vesi, pakkanen ja jää aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Lämpöliikkeen voimasta kiinnikkeet löystyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi vaurioita paikantua vesikatteen ohella myös yläpohjaan – vaikkapa aluskate voi olla vanhuuttaan kulunut ja sitä kautta kosteuden hapertama. Peltikaton perinteinen arkkivihollinen puolestaan on kattoa nakertava ruoste, ja erityisen tehokkaasti korroosio tuhoaa hoitamatta jätetyt pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Iisalmessa edellyttää onnistuneet pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että lopputulos on tiivis ja pitävä. Useimmissa kohteissa paras tapa edetä on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Saat meiltä myös kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Iisalmessa. Hoidamme niin ikään peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä kattavat peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Iisalmi, täsmäpaikkaukset pelastavat kattosi tiiveyden

Tiilikaton korjaus Iisalmi – paikkaukset hoituvat taidolla ja tyylillä, kun kutsut töihin piinkovat ammattilaisemme. Lujatekoinen tiilikattokaan ei ole immuuni sään ja ympäristön kulutuksille. Esimerkiksi sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan huokoiseen tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella huomattavaa haastetta tuottaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – vaikkapa aluskatteesta saattaa löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä. Tai kenties katto joutui kärsimään, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Iisalmessa säästää monelta murheelta. Katto välttää ikävät kosteushaitat ja turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Suoritamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Iisalmessa, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kärsineet tiilet. Näin katto pystyy jälleen kunnolla hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Iisalmi – korjaus pitää vakavammat kattovauriot loitolla

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Iisalmi, meiltä saat kunnostukset kokenein ottein ja täydellä ammattitaidolla. Aluskatteen tehtävä on suojata rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Kun aluskate vuotaa, syynä ovat tyypillisimmin sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Pienetkin vuodot voivat yläpohjassa johtaa mittaviin kosteusongelmiin, joten korjaukset on syytä toteuttaa ensi tilassa epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Katonkorjauspalvelumme toteuttaa tyylillä kaikki aluskatteen kunnostukset – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Iisalmessa.

Toteutamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, katollesi turvallisin tuottein ja menetelmin viimeistä piirtoa myöten. Tärkeässä roolissa toimivuuden kannalta on riittävä ilmanvaihto, joten parannamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta kohdekaton tarpeiden mukaan. Palvelemme aluskatteen korjauksissa ja paikkauksissa haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Iisalmessa luonnistuu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Iisalmi – korjaus lunastaa katolle lisää käyttöikää ja toimintavarmuutta

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Iisalmi – korjaus tehostaa kattosi toimintavarmuutta, kun laitat asialle pätevän laatutiimimme. Läpiviennit puhkaisevat vesikatteen sekä aluskatteen, joten niihin liittyy varteenotettava vuotoriski. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Iisalmessa, turvallinen ratkaisu on kutsua paikalle kokeneet kattoasiantuntijamme. Saat meiltä katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme kuluneet suojapellit sekä virttyneet tai vuotavat tiivisteet. Lisäksi asennamme aluskatteen ylösnostot sekä puuttuvat tiivistekappaleet.

Tiedämme mitä tehdä, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Iisalmessa, ja hoidamme mallikkaasti muutkin korjaukset kattosi tilanteen mukaan. Kunnostukset säästävät aikaa ja rahaa sekä säilyttävät rakenteet turvassa – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!