KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Loimaa – Vesisateilla kaivataan tiivistä kattoa

Vesisateista saadaan nauttia kaikkina vuodenaikoina. Vesisade voi olla ärsyttäväkin – etenkin, jos sattuu olemaan työmatkapyöräilijä, tai jos sisäkatosta alkaa tippua vettä lattialle. Jos vesikatto on tiivis, vesisateen ropina katolla tuntuu vain tunnelmalliselta. Mikäli et pidä katon ropinasta peltikatolla, valitse hiljainen huopa- tai tiilikatto. Nykyaikaisiin peltikattoihin on saatavilla eritysnauhoja, mitkä vaimentavat ropinaa.

Se ropinasta. Mitä tehdä, jos katto vuotaa? Paras tapa reagoida vuotavaan kattoon on ottaa yhteyttä meidän katonkorjauspalveluumme ja tilata omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon taikka paritalon), kesämökin tai jonkin muun kiinteistön katon korjaus Loimaalle. Kattovuodon korjaus on sitä helpompi toteuttaa, mitä vähemmän aikaa katto on vuotanut, joten katon vesivahingon välttämiseksi katon paikkausta kannattaa kiirehtiä. Toki löydämme keinot myös kastuneiden villojen vaihtamiseen ja muiden kosteusvaurioiden kunnostamiseen, jos vahinko on jo ehtinyt sattua Loimaalla, Aurassa, Koski Tl:ssä, Marttilassa, Oripäässä tai Pöytyällä.

Tilaa katonkorjaus ja katon paikkaus, vaikka katto ei vielä vuotaisikaan. Mitä nopeammin lumen irrottamien tikkaiden aiheuttamat kattoreiät korjataan, sen paremmin niin katon, lompakon kuin koko kiinteistönkin kannalta. Huonokuntoiset vuodat, kattopellit ja tiilet tulevat huomattua ajoissa kattotarkastuksen ansiosta. Paras vinkkimme kaikille talonomistajille ja taloyhtiöille onkin katon tarkastaminen kaksi kertaa vuodessa.

Kattotarkastuksen saat kaupan päälle aina teettäessäsi meillä jonkin kattotyön – kattotyön, josta yksityisasiakas voi hakea kotitalousvähennystä. Kaikkiin työtarjouksiimme tarttumisen kynnystä madaltaa muun muassa kotisivujemme kautta helposti haettavissa oleva rahoitus.

Huopakaton korjaus on edullisempaa kuin katon vaihto

Palahuopakaton korjaus ja paikkaus Loimaalla tulee katon vaihtoa (eli kattoremonttia) edullisemmaksi. Sama pätee kolmiorimahuopakattoihin ja tiivissaumakattoihin (jälkimmäisen voi löytää vaikka tasakatolta). Me tahdomme etsiä aina ne asiakkaan kannalta parhaat ratkaisut, joten siksi tarjoamme katon osittaista korjausta aina kun mahdollista. Vaikka kyse olisi siitä, että huopakatto vuotaa, emme tarjoa suin päin katon uusimista.

Etänä emme päätä, miten katto kannattaa korjata tai mitä katonpaikkaus maksaa. Totuus selviää paikan päällä vierailemalla. Katon tarkastavaa asiantuntijaamme kiinnostaa ennen kaikkea se, missä kunnossa katon rakenteet ovat. Jos katon alla on lahoa ja hometta, voi olla, että katto on paras uusia.

Ammattilaisiltamme sujuu myös rivisaumatun peltikaton korjaus

Tarve tehdä peltikaton korjaus Loimaalla voi selvitä katon syystarkastuksen yhteydessä. Myrsky on voinut rikkoa kattoa. Ehkä on kyse siitä, että peltikatto vuotaa. Hyvällä tuurilla selvitään pelkällä reikien paikkauksella.

Peltikattovuotoja ennalta ehkäiseviin kattokorjauksiin kuuluu huonokuntoisten kattopeltien vaihto. Kaiken varalta kannattaa tarkastaa aina myös se, pitääkö peltikaton aluskatetta korjata. Ehjästä aluskatteesta on nimittäin sanoin kuvaamaton hyöty, jos peltikaton alle alkaa päästä vettä (esimerkiksi piipun juuresta). Aluskate vie vedet pois katon rakenteiden luota, jolloin vältytään katon vesivahingolta.

Leikkaa, asettele ja tiivistä – sellaista tiilikaton korjaus on

Leikkaa, asettele ja tiivistä – sellaista tiilikaton korjaus ja paikkaus Loimaalla on käytännössä. Rikkinäisten kattotiilien vaihto pitää tehdä kieli keskellä suuta, varsinkin, jos rikki menneet tiilet sijaitsevat jiirissä. Työssä tarvitaan muun muassa timanttilaikkaa, mitä ei joka työkalupakista löydykään. Ota siis yhteyttä meidän ammattilaisiimme, niin tulemme korjaamaan rivitalon, omakotitalon tai esimerkiksi vapaa-ajan kiinteistön tiilikaton.

Kun tiilet on vaihdettu prikulleen oikealla tavalla, ei tarvitse kantaa huolta siitä, että tiilikatto vuotaa. Tarkastamme aina myös sen, onko kattourakkaan yhdistettävä tiilikaton aluskatteen korjaus. Tiilikaton aluskatteen korjaus saa tiilikaton alapuoliset osat pysymään kuivina, vaikka tiilien välistä tai esimerkiksi ilmanvaihtoputken kohdalta alkaisikin valumaan vettä.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.