KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Mäntsälä – Korjatun katon rasituksenkestävyys taas hyvä

Myrsky tai painava lumitaakka voi vaurioittaa talon kattoa. Ammattilaistemme tekemä katonkorjaus ja katon paikkaus Mäntsälässä palauttavat katon tiiviyden, ehjyyden ja rasituksenkestävyyden. Katon tiivistys voi tarkoittaa esimerkiksi kattopeltien vaihtoa, rikkinäisten tiilien uusimista tai saumojen tiivistämistä. Tarvittaessa kiinnitämme lumen irrottamat lumiesteet tai tikkaat paikoilleen ja paikkaamme kattoon syntyneet reiät. Jos kattovuodon korjaus sitä edellyttää, kunnostamme myös katon vesivahingon aiheuttamat ongelmat – eli esimerkiksi vaihdamme yläpohjan kastuneet eristeet.

Katon paikkauksen yhteydessä teemme ilmaisen kattotarkastuksen. Tuon kattotarkastuksen perusteella tiedämme, onko omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon tai paritalon), kesämökin tai jonkin muun kiinteistön kattoa korjattava myös jostain muusta kohdasta. Tarvittaessa suosittelemme ja tarjoamme myös jotain kattohuoltoa. Kattohuollot saavat katon kestämään vieläkin paremmin erilaisia rasituksia.

Korjaamme tiilikatot, peltikatot ja huopakatot avaimet käteen -periaatteella, eli asiakkaan ei tarvitse tehdä juuri muuta kuin yhteydenotto. Huolehdimme rakennustelineiden pystyttämisestä, mittojen ottamisista, materiaalien tilaamisesta ja toimittamisesta sekä esimerkiksi loppusiivouksesta. Kun urakka on ohi ja tasakatto, harjakatto tai esimerkiksi pulpettikatto on jälleen loistokunnossa, lähetämme urakasta kerrassaan kilpailukykyisen laskun. Summan voit järjestää esimerkiksi verkkosivujemme kautta haettavalla rahoituksella. Antamamme lasku on selkeästi eroteltu, joten kotitalousvähennyksen hakeminen on helppoa.

Mäntsälän ohella korjaamme vuotavat tai muuten vaurioituneet katot myös Kärkölässä, Orimattilassa, Pukkilassa, Askolassa, Pornaisissa, Sipoossa, Järvenpäässä, Tuusulassa, Hyvinkäällä ja Hausjärvellä.

Huopakaton korjausta tarvitaan kosteusvaurioiden ehkäisemiseksi

Kaikki kattoon ilmaantuneet vauriot kannattaa korjata kiireesti, joten tilaathan myös palahuopakaton korjauksen ja paikkauksen Mäntsälään nopealla tahdilla. Katon kunnon tarkastaminen kahdesti vuodessa auttaa bongaamaan mahdolliset reiät, saumavuodot tai esimerkiksi huonokuntoiset läpiviennit ajoissa – ehkä jo ennen, kuin huopakatto vuotaa! Tasakatto ei ole mikään helppo tarkastettava, sillä katon alle ei voi mennä mahdollisia kosteusvaurioita etsimään. Tasakatto kannattaakin tarkastuttaa ammattilaisillamme, jotka huomaavat kaikki muutokset katon kunnossa, ja osaavat huomata vuotokohdat tai sellaiseksi muuttua uhkaavat ongelmat. Meiltä saat apua silloinkin, jos omakotitalon tai esimerkiksi kerrostalon katto on jo alkanut vuotaa ja katon alle on syntynyt kosteusvaurioita, mutta on kustannustehokkaampaa puuttua mahdollisiin reikiin ja muihin vaurioihin niiden ollessa tuoreita.

Peltikaton korjaus voi tapahtua vaikka vaihtamalla kattopellit

Peltikaton korjaus Mäntsälässä voi tapahtua lukuisilla eri tavoilla. Ota yhteyttä, jos peltikatto vuotaa tai tuuli on levitellyt kattopellit pitkin pihaa – tai jos lumen paino on painanut katon luokalle. Paikan päälle tultuamme meille hahmottuu kokonaiskuva katon tilanteesta, ja osaamme siten valita parhaan tavan korjata peltikatto. Samalla laadimme parhaan tarjouksen omakotitalon aaltopeltikaton reikien paikkauksesta tai vaikka rivitalon tiilikuvioisen peltikaton aluskatteen korjauksesta. Kattopeltien vaihto on yksi tapa kunnostaa peltikatto. Voimme vaihtaa vain yksittäisiä huonokuntoisia kattopeltejä, mutta tarvittaessa uusimme kaikki kattopellit kerralla. Jälkimmäistä kattourakkaa tituleerataan myös osittaiseksi peltikattokorjaukseksi.

Kaikki tiilikaton korjaukset tarpeen katon kunnon kannalta

Kaikki tiilikaton korjaukset ja paikkaukset ovat tarpeellisia toimenpiteitä kiinteistön katon kunnon kannalta. Esimerkiksi rikkinäisten kattotiilien vaihto saattaa kuulostaa hommalta, millä ei ole niin kiire, mutta totuus on toisenlainen. Jos katolla on rikkinäisiä tiiliä, voi aluskatteelle päästä vettä. Aluskate pitää kyllä vettä – siksihän se on olemassa –, mutta pitkäaikainen kosteusrasitus voi haurastuttaa varsinkin vanhan aluskatteen. Seuraavaksi tarvitaankin jo tiilikaton aluskatteen korjausta ja kastumaan päässeiden kattorakenteiden kuivattamista. Katon alle pääsevä kosteus voi aiheuttaa myös laho- ja homevaurioita, joten tiilikatot kannattaa paikata Mäntsälässä jo ennen, kuin tiilikatto vuotaa. Tiedon mahdollisista vaurioista saa kevät- ja syystarkastusten avulla.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.