KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Kaarina – Kattorakenteet suojattuja laholta vain tiiviin katon ansiosta

Katonkorjaus tai katon paikkaus ei kestä odottelua. Jos katon tiivistys siirtyy aina vain kauemmas tulevaisuuteen, voi katto alkaa vuotaa. Kattovuoto voi alkaa vaikka lumen irrottamien tikkaiden jälkeensä jättämistä rei’istä. Jos kattovuodon korjauskin joutuu odottelemaan tekijäänsä, voi sattua katon vesivahinko. Katon vesivahinko ei läheskään aina tarkoita samaa kuin tarve vaihtaa katto Kaarinassa, mutta ylimääräistä työtä (ja kustannuksia) se kyllä teettää. Katon vesivahingon korjaukseen voi liittyä märkien tai jo homeisten villojen vaihtoa sekä lahovaurioiden kunnostamista. Laho ei tee hyvää kattorakenteille, pikemminkin päinvastoin. Lahot rakenteet eivät jaksa kannatella sen paremmin tiili- kuin peltikattoakaan. Jotta kattorakenteet eivät lahoaisi, kannattaa panostaa katon tiiviyteen ja sen seuraamiseen.

Tässä auttaa se, että aina kun tilaat omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai minkä tahansa muun kiinteistön katon korjauksen Kaarinassa, Liedossa, Paraisilla, Paimiossa, Sauvossa tai Turussa, saat kattotarkastuksen kaupan päälle. Se tarjotaan myös muiden kattourakoiden yhteydessä, jotta voisimme tarjota mahdollisia kattopaikkauksia ja katon vaurioitumista ehkäiseviä kattohuoltoja tarpeeksi aikaisessa vaiheessa. Muistathan myös sen, että tarjotut kattotyöt voi rahoittaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella, ja että yksityisasiakkaat voivat hakea kattourakoistaan kotitalousvähennystä.

Miten huopakaton korjaus etenee?

Tulemme aina paikan päälle selvittämään sen, miten palahuopakaton korjaus ja paikkaus tai jokin muu huopakattokorjaus kannattaa toteuttaa Kaarinassa. Usein löydämme tavan tehdä huopakaton osittainen korjaus (silloinkin, vaikka huopakatto vuotaa), eli kattoremonttia ei tarvita. Jos katto on kovin vanha tai odottamattoman huonokuntoinen, tarjoamme toki kattoremonttia, mutta muissa tapauksissa voi riittää saumojen tiivistys, irronneiden paanujen kiinnittäminen, kattoreikien paikkaus tai vaikka huonokuntoisimpien vuotien vaihto. Kattokorjaus tehdään avaimet käteen -pakettina. Aloitamme sen tehtyämme kanssasi sopimuksen ja hoidamme urakan maaliin, tässä tapauksessa loppusiivoukseen ja -tarkastukseen, saakka.

Tasakatto tai satulakatto pysyy varmimmin hyväkuntoisena, kun se puhdistetaan ja tarkastetaan kahdesti vuodessa – nämäkin kattotyöt kannattaa tilata meiltä, saathan tarkastuksen kaupan päälle.

Peltikaton korjaus ja peltikattohuollot – kaikki samasta osoitteesta

Me osaamme tehdä kaikki peltikattotyöt Kaarinassa, aina peltikaton asentamisesta sen huoltamiseen ja vuotavan peltikaton korjaamiseen. Ota yhteyttä saadaksesi parasta ammattitaitoa katollesi! Paikan päällä selviää, miten aaltopeltikatto tai esimerkiksi lukkosaumakatto on korjattava. Reikien paikkaus on yksi vaihtoehto, mutta tietyissä tilanteissa on parempi vaihtaa huonokuntoiset kattopellit. Peltikaton aluskatteen korjaustarpeet kannattaa varmistaa jo ennen kattotöiden aloittamista, itse asiassa jo ennen tarjouksen laskemista. Kun peltikaton aluskate on ehjä, voidaan peltikattovuodostakin (esimerkiksi myrskyn jälkeen) selvitä ilman katon vesivahinkoa. Tarvittaessa uusimme tai korjaamme aluskatteen Kaarinassa, eivätkä läpivientienkään korjaukset jää meiltä tekemättä.

Tiilikaton korjaus normaali osa tiilikaton elinkaarta Kaarinassa

Tiilikaton korjaus ja paikkaus kuuluvat omakotitalon, rivitalon tai jonkin muun rakennuksen tiilikaton elinkaaren normaaliin kulkuun Kaarinassa. Betonitiilikatto voi kestää 70 ja savitiilikatto jopa 100 vuotta, ja tuona aikana rikkinäisten tiilien vaihtoa voidaan tarvita useammankin kerran. Tiiliä menee rikki pakkasten takia, sillä pakkanen jäädyttää tiilien sisään imeytyneen tiilen voiden johtaa jäätymisvaurioihin. Tiiliä voi hajota myös huolimattoman kattohuoltajan takia, ja myrsky voi lennättää joitain tiiliä alas katolta. Tiilikatto voi kärsiä myös läpivientivuodoista. Tiilikatto ei vuoda vettä yläpohjarakenteisiin, jos heti vesikatteen alla oleva aluskate on säilyttänyt tiiviytensä. Tarkasta aluskatteen kuntoa yhtä aikaa vesikaton kanssa, ja tilaa tarvittaessa meiltä tiilikaton aluskatteen korjaus. Sen myötä kattorakenteet ja yläpohjan eristeet ovat taas hyvässä suojassa kosteudelta ja laholta.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.