KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Heinola – Tasokas kattokorjaus helposti

Meiltä saa tasokkaan omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön katon korjauksen Heinolaan todella helposti. Riittää, että otat yhteyttä, niin me otamme kopin katonkorjauksesta ja katon paikkauksesta! Tulemme paikan päälle tarkastamaan, miten tiilikatto, huopakatto tai peltikatto tulee korjata. Tarkastamme katon vauriot ja mahdollisen katon vesivahingon laajuuden, ja annamme sitten tarjouksen katon korjaamisesta avaimet käteen -pakettina. Teemme niin pienet kattopaikkaukset, kuten lumen irrottamien lumiesteiden aiheuttamien kattoreikien tiivistykset, kuin isommatkin kattokorjaukset. Isoja kattokorjauksia ovat muun muassa painuneiden kattojen oikaisut ja katolle kaatuneen puun aiheuttamien tuhojen kunnostukset.

Hintaan sisältyy kaikki tarvittava aina katon paikkauksesta kastuneiden villojen vaihtamiseen ja loppusiivoukseen asti. Kattovuodon korjaukselle tai muulle kattokorjaukselle saa kauttamme rahoituksen – remonttilainan tarjoamisesta vastaa yhteistyökumppanimme. Kotitalousvähennystäkin pääsee hakemaan, kun korjauttaa omakotitalon tai kesämökin katon meillä. Korjaamme tasakatot, harjakatot ja muun muassa aumakatot Heinolan lisäksi myös Asikkalassa, Hartolassa, Iitissä, Kouvolassa, Lahdessa, Mäntyharjulla, Pertunmaalla ja Sysmässä, ja lopputulos on aina yhtä ensiluokkainen.

Huopakaton korjaus voi johtua sammaleista – muista myös sammaleentuhokäsittelyt

Palahuopakaton korjaus ja paikkaus voi johtua sammaleista, kuten myös tarve korjata tiivissaumakattoa tai kolmiorimahuopakattoa. Ota yhteyttä meihin riippumatta siitä, mikä tasakatossa tai esimerkiksi mansardikatossa on vikana. Me löydämme parhaat ratkaisut, jos huopakatto vuotaa sammaleiden avaamien saumojen takia, tai jos tuuli on irrottanut osan kattoturvatuotteista.

Aina kun teemme jonkin huopakattokorjauksen Heinolassa, tarjoamme katon tarkastuksen kaupan päälle. Kattotarkastus kertoo ammattilaisillemme kaikista muistakin katon paikkaustarpeista. Mitä nopeammin katto paikataan, sitä helpommalla katon kunnostamisesta selviää. Kattotarkastukset tehdään myös siksi, että voisimme kertoa katon mahdollisista huoltotarpeista, ja tarjota esimerkiksi sammaleiden poistoa. Asianmukaisella tavalla tehdyt huopakattohuollot pitävät katon hyvässä kunnossa pitkään.

Peltikaton korjauksesta voi saada korvauksia vakuutusyhtiöltä

Minkä tahansa katon, myös peltikaton korjauksesta Heinolassa voi saada korvauksia vakuutusyhtiöltään. Tarkasta kotivakuutuksesi ehdoista, millaiset reikien paikkaukset ja muut kattokorjaukset se korvaa. Yleensä homma menee niin, että vain myrskyvaurioiden korjaus korvataan. Jos kattopellit pitää vaihtaa ruosteen takia, mennee kattokorjaus kokonaan omasta pussista. Myös peltikaton aluskatteen korjaus ja lumen aiheuttamien vaurioiden korjaus on usein maksettava kokonaan asiakkaan toimesta. Onneksi meiltä saa kohtuuhintaista katonkorjauspalvelua tilanteesta riippumatta – myös silloin, jos peltikatto vuotaa Heinolassa. Omakotitalon ja kesämökin kattokorjauksista voi saada kotitalousvähennystä, mikä laskee katon korjauskustannuksia entisestään.

Tiilikaton korjaus kannattaa hoitaa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa

Tiilikaton korjaus ja paikkaus kannattaa hoitaa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, kuten minkä tahansa katon korjaus Heinolassa. Me teemme kaikenlaiset tiilikattokorjaukset, joilla katon tiiviyttä ja toimivuutta voidaan ylläpitää jopa 70 vuoden ajan. Tilaa vaikka rikkinäisten kattotiilien vaihto. Koska tiiliä on voinut mennä rikki talven aikana, kannattaa katto tarkastaa heti keväällä. Tiiliä voi hajota myös syysmyrskyissä, joten tarkastuta katto myös syksyllä – näin on entistäkin epätodennäköisempää, että tiilikatto vuotaa talvella. Koska mikään ei ole varmaa, kannattaa katon puolivuosittaisen tarkastuksen yhteydessä tarkastaa myös tarve korjata tiilikaton aluskatetta. Jos katto kaikesta huolimatta alkaisi vuotaa vaikka piipun juuresta tai lumen irrottaman ilmanvaihtoputken kohdalta, estäisi aluskate katon alla olevien eristeiden ja puurakenteiden kastumisen. Tiilikattovuodon tai esimerkiksi peltikattovuodon korjaaminen on paljon helpompaa, jos aluskate on ohjannut katon läpi vuotaneet vedet oikopäätä katon räystäille. Kattotarkastuksen yhteydessä tarkastetaan myös katon läpivientien kunto, sillä läpivientivuodot eivät ole harvinaisia millään katolla.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumen pudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.