KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Forssa – Kaikki alkaa kokonaiskuvan hankkimisesta

Mistä omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön katon korjaus Forssassa alkaa? Siitä, että muodostamme kokonaiskuvan tiilikaton, huopakaton tai peltikaton kunnosta. Kokonaiskuvan perusteella voimme valita oikean tavan toteuttaa katon paikkaus, sillä erilaisia katon korjaustapoja on useita. Kokonaiskuvan muodostamista varten tulemme käymään paikan päällä, sillä vasta omilla näkö- ja hajuaisteillamme saamme tarpeeksi kattavan kuvan vesikaton, aluskatteen, kattovarusteiden ja katon alapuolisten rakenteiden kunnosta.

Kun tiedämme, mitä kaikkea katto tarvitsee tullakseen taas huippukuntoon, voimme laskea kattotöille myös hyvän tarjouksen – tarjouksen, minkä töiden osuus on yksityisasiakkaalle kotitalousvähennyskelpoinen. Sanoiko joku jotain rahoituksesta? Sellainen nimittäin löytyy kotisivujemme kautta – ei tosin suoraan meiltä, vaan yhteistyökumppanimme auttaa asiakkaitamme tässä asiassa.

Me tarjoamme tasokasta katonkorjauspalvelua niin Forssassa, Jokioisilla, Tammelassa, Humppilassa kuin Urjalassakin. Periaatteemme on se, että etsimme aina asiakkaan ja tämän katon kannalta parhaat tavat toimia. Jos kyse on vaikka katon reikiintymisestä lumen irrottamien lumiesteiden takia, tulemme tuskin tarjoamaan kattoremonttia, vaan katon paikkausta ja katon varustelutason palauttamista ennalleen. Tarvittaessa teemme myös kattovuodon korjauksen kastuneiden villojen vaihtoineen. Katto korjataan avaimet käteen -periaatteella, joten lopputulos on varmasti ehjä, toimiva ja hyvältä näyttävä katto.

Lumivauriot huopakaton korjauksen takana?

Huopakaton korjaus Forssassa voi johtua lumen painosta tai lumen liikkeistä. Lumen paino on suuri varsinkin keväällä, kun lumi on vettynyttä ja tiivistynyttä. Ei ihme, jos jokin sauma tai läpivienti alkaa vuotaa, tai jos lumi repii kattotikkaat irti katosta. Jotta huopa- tai palahuopakaton korjaus ja paikkaus saataisiin tehtyä ennen kuin huopakatto vuotaa, kannattaa katto tarkastaa heti talven jälkeen. Toisen kerran tasakatto, pulpettikatto tai esimerkiksi harjakatto kannattaa tarkastaa loppuvuodesta, sillä katon on hyvä ottaa uusi talvi vastaan mahdollisimman tiiviinä. Syystarkastuksen ansiosta katto voidaan tarvittaessa tiivistää, esimerkiksi tiivistämällä saumat tai piipun juuri. Tarvittaessa kiristämme myös kattotikkaiden kiinnikkeet. Näin seuraavakin talvi Forssassa sujuu ilman kattovuotoja.

Tyypillisiin peltikaton korjauksiin Forssassa lukeutuu reikien paikkaus

On monta syytä sille, miksi peltikattoa voi joutua korjaamaan Forssassa. Aaltopeltikatot ja muut peltikatot ovat oikein rasituksensietokykyisiä kattoja, mutta olisi suoranainen ihme, jos peltikattoa ei jouduttaisi koskaan paikkaamaan – voihan se kestää jopa 50 vuotta, ja nähdä siksi aikamoisen määrän erilaisia rasituksia. Reikien paikkaus on tyypillinen peltikattokorjaus. Reikiä voi tehdä ruoste, ellei sitten kyse ole tuulen tai lumen irrottamista kattotarvikkeista. Peltikaton alla on aluskate siltä varalta, että peltikatto vuotaa sateella tai talvella. Muista tarkastaa aluskatteen kunto usein, ja tilata peltikaton aluskatteen korjaus tarvittaessa meiltä!

Myrskykin voi aiheuttaa tarpeen korjata tiilikattoa

Tiilikaton korjaus ja paikkaus Forssassa tarkoittaa usein rikkinäisten kattotiilien vaihtoa, ja sen takana on pakkasrapautuminen. Pakkasrapautuminen tarkoittaa sitä, että tiilet halkeavat niiden sisään imeytyneen kosteuden jäätyessä. Aina ei ole kyse tiilien huokosista, niissä olevasta kosteudesta ja ulkolämpötilan laskemisesta nollan puolelle. Myös myrsky voi saada aikaan sen, että tiilet menevät rikki tai irtoavat katosta, ja että tiilikatto vuotaa. Myrskytuuli voi nimittäin paiskoa katolle oksia, tai pahimmillaan jopa kaataa puun katolle. Me korjaamme omakotitalojen, mökkien, kerrostalojen ja esimerkiksi piharakennusten tiilikatot riippumatta siitä, mikä katot rikkoi. Tarvittaessa korjaamme myös tiilikaton aluskatteen. Aluskatteen on oltava aina ehjä siltä varalta, että tiilikatto vuotaa esimerkiksi juuri rikkinäisten tiilien kohdalta tai vaikkapa lumen painamista läpivienneistä, sillä se voi estää kattorakenteiden kastumisen.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumen pudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Katon korjaus on kattoammattilaisen työtä

Katon korjaus sekä muut kattotyöt kannattaa aina jättää ammattilaisten hoidettaviksi ja me suoritamme kaikki katon korjaukset osaavasti ja ammattitaidolla Forssan ja Kanta-Hämeen alueella. Haluamme kattosi parasta ja siksi aina kun käymme katollasi tekemässä mitä tahansa kattotyötä, tarkastamme samalla kattosi yleisilmeen. Tarkastamme mm. päällysteen ja maalipinnan kunnon, piipun ja turvavarustelut. Käymme läpi kattosi kunnon silmämääräisesti ja jos mahdollista, käymme myös kurkkaamassa vesikaton alapuoliset rakenteet. Kerromme sinulle kaikista tekemistämme havainnoista. Halutessasi teemme tarjouksen kaikista kattosi kaipaamista kunnostustöistä. Meiltä saat kaikki kattoihin liittyvät palvelut, eikä sinun tarvitse lähteä pyytämään tarjouksia useasta eri paikasta. Kattotyöt voit maksaa joustavasti sinulle sopivalla tahdilla, sillä kauttamme on mahdollista saada rahoitus. Lisäksi kannattaa muistaa, että kaikista kattotöistä voit hakea kotitalousvähennystä verottajalta.

Katon kunnostustöissä ei kannata viivytellä, sillä kaikki, mikä haittaa kattosi moitteetonta toimivuutta, muodostaa riskitekijän kattosi kunnolle. Muistathan siis tilata meiltä myös säännöllisen katon puhdistuksen sekä kevät- ja syyshuollon. Huolehtimalla kattosi hyvästä kunnosta pidennät huomattavasti kattosi uusimistarpeen väliä ja huolehdit samalla myös talosi arvosta ja huolitellusta ulkonäöstä. Nyt kattotyön suunnittelu on helppoa. Soita meille ja tulemme käymään katollasi. Teemme kuntotarkastuksen ja sen jälkeen pohdimme kanssasi, mikä olisi sinun katollesi paras korjausratkaisu. Saat tarjouksen sovituista töistä ja sen jälkeen huolehdimme, että kattosi on jälleen talosi arvoinen ja loistavassa kunnossa!

Kattovuoto? Kun katto vuotaa, ota heti yhteyttä!

Katto vuotaa Forssassa? Oletko huomannut, että katollasi on kattovuoto. Soita viipymättä numeroomme ja tulemme tarkastamaan tilanteen vakavuuden. Vuotavan katon korjaus on suoritettava mahdollisimman nopeasti, ettei kattovuoto pääse laajenemaan. Muuten käsillä saattaa pian olla jo vakavampi katon vesivahinko. Jos siis epäilet, että talosi katto vuotaa, älä odottele turhia, vaan pyydä meidät kartoituskäynnille.

Katon korjauksen hinta vaihtelee tapauskohtaisesti

Katonkorjauksen hinta vaihtelee tapauskohtaisesti, mutta jos mietit, mitä katon korjaus maksaa Forssassa tai Kanta-Hämeen alueella, soita meille ja tulemme tekemään sinulle tarjouksen. Hintaan vaikuttaa mm. ajankohta, jolloin remontti tehdään, sekä tietysti valittava kattomateriaali ja katon koko. Siksi on mahdotonta sanoa hintaa ennen kuin olemme käyneet paikan päällä. Hinta ei kuitenkaan ole ongelma, sillä meiltä on mahdollista saada katonkorjaukseen rahoitus, jolloin voit maksaa kattoremontin pienemmissä erissä. Katon korjaus osamaksulla on kätevä tapa saada talollesi arvoisensa katto ja samalla nostaa talosi arvoa huomattavasti. Olethan tietoinen, että kaikista kattotöistä voit hakea verotuksessasi kotitalousvähennystä.