KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Koski Tl. – Kolme askelta kuivien kattorakenteiden saavuttamiseksi

Katon tiivistys estää kattorakenteita ja muita katon alla olevia osia kastumasta – tai ainakin lopettaa kosteuden pääsyn katon alle. Jos katon alla olevat rakenteet kastuvat, on koko rakennuksen kunto ja asumiskelpoisuus vaarassa. Kattovuodon korjauksen ja kastuneiden villojen vaihdon viivästyminen voi johtaa jopa terveysongelmiin, voihan katon vesivahinko johtaa yläpohjan homevaurioihin.

Jotta kosteus ei pääsisi aiheuttamaan kalliita vahinkoja, kannattaa seurata seuraavaa kolmen askeleen ohjelmaa kuivien kattorakenteiden saavuttamiseksi Tl. Koskella. Ensimmäinen on jättää katon asentaminen, kattoremontti ja kaikkien uusien kattoläpivientien asentaminen alan ammattilaisille asennusvirheiden välttämiseksi. Katto voi vuotaa, jos se ei ole joka kohdasta oikein asennettu. Erityisen vuotoherkkiä ovat kattoläpiviennit, kuten kattoluukut.

Toinen askel on tarkastaa katto usein siltä varalta, että kesämökin, omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon tai vaikka paritalon) tai jonkin muun kiinteistön kattoa pitää korjata. Tilaa katonkorjaus ja katon paikkaus aina saman tien, vaikka kyse ei olisi sen kummemmasta kuin lumen irrottamien lumiesteiden jälkeensä jättämistä kattorei’istä. Katto voi vuotaa pienistäkin rei’istä, ja silloin vaarana on katon vesivahinko kaikkine lieveilmiöineen.

Kolmas askel kattorakenteiden kuivuuden varjelemiseksi on aluskatteen asentaminen ja yläpohjan tuuletuksen tarkastaminen. Aluskate estää vesikaton läpi vuotavia vesiä kastelemasta saman tien kattorakenteita, mutta lisäksi se ehkäisee omalta osaltaan kondenssiveden aiheuttamia kosteusvaurioita katon alla. Vielä paremmat tulokset kondensoitumisen ehkäisemisessä saavutetaan, kun yläpohja on hyvin eristetty, ja kun se tuulettuu hyvin.

Kaikista kattokorjauksistamme Tl. Koskella, Loimaalla, Marttilassa, Pöytyällä, Salossa, Somerolla ja Ypäjällä voi hakea kotitalousvähennystä. Haettavissasi on myös yhteistyökumppanimme tarjoama rahoitus – rahoitus, mikä mahdollistaa isommankin kattourakan joustavan maksamisen.

Huopakaton korjaukset mahdollistavat jopa 40 vuoden käyttöiän

Huopa- ja palahuopakattojen korjaukset ja paikkaukset Tl. Koskella mahdollistavat pitkän käyttöiän katollesi. Huopakatto voi kestää jopa 40 vuotta – palahuopakatto on tosin uusittava jo tätä ennen, vaikka se olisi hyvin ylläpidetty. Ota yhteyttä, jos huopakatto vuotaa, tai jos myrsky on repinyt kattohuopaa. Teemme tarkasti myös pienemmät kattokorjaukset, kuten tasakaton saumojen tiivistykset, harjakaton reikien paikkaukset tai aumakaton läpivientien kunnostukset. Jos katto tarvitsee jotain huoltoa, kuten sammaleiden poistamista, muistamme tarjota sitä asiakkaalle – oikeanlaiset huollot ovat tärkeä tekijä pitkän käyttöiän saavuttamisessa.

Myrsky voi aiheuttaa kiireellisen peltikaton korjaustarpeen

Myrsky voi rikkoa niin uuden kuin vanhankin peltikaton Tl. Koskella. Ota yhteyttä ja tilaa myrskyn runteleman peltikaton korjaus niin pian kuin suinkin. Me tulemme tekemään reikien paikkauksen, jos kova tuuli irrotti kattoturvatuotteita aaltopeltikatosta, lukkosaumakatosta tai vaikka konesaumakatosta. Tarvittaessa teemme tuulen irrottamien kattopeltien vaihdon, tai korjaamme vuotavan peltikaton. Meiltä sujuu tietenkin myös peltikaton aluskatteen korjaus – ehjä aluskate estää kattorakenteiden kastumisen, jos peltikatto vuotaa esimerkiksi piipun juuresta, vanhan kattoikkunan kohdalta, kiinnitysreikien paikkeilta tai irronneiden kattotuotteiden entisiltä sijoilta.

Tilikaton korjaus kestää usein vain vähän aikaa

Tiilikaton korjaukset ja paikkaukset Tl. Koskella ovat usein nopeita suorittaa, onhan yksi kaikkein tavallisimmista tiilikaton korjauksista rikkinäisten tiilien vaihto. Ammattilaiselta ei mene kauaa siihen, että hän poistaa rikkinäisen tiilen ja laittaa sen tilalle uuden. Enemmän aikaa kulunee ilmaiseen kattotarkastukseen, minkä tarjoamme ilmaiseksi riippumatta siitä, millaisen kattotyön asiakas on tilannut. Kattotarkastuksen aikana voi paljastua, että tiilikatto vuotaa, tai että siinä on kohtia, joista kattovuoto voi jossain vaiheessa alkaa. Tarvittaessa tarjoamme myös tiilikaton aluskatteen korjausta, voidaanhan ehjän ja tiiviin aluskatteen ansiosta välttyä monelta murheelta ja korjauskustannukselta.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme.

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.