KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Nummi-Pusula – Paikkaamme katon riippumatta siitä, mikä sen rikkoi

Katonkorjaus ja katon paikkaus Nummi-Pusulassa ovat asioita, joilla vaurioitunut katto puurakenteineen voidaan vielä pelastaa. Mitä nopeammin lumen irrottamien tikkaiden aiheuttamat kattoreiät paikataan tai tuulen irrottamat kattopellit kiinnitetään paikoilleen, sitä pikemmin katon vesivahingon uhka poistuu näköpiiristä. Joskus omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon tai paritalon), kesämökin tai jonkin muun kiinteistön katon korjaukseen on liitettävä katon alle syntyneiden kosteusvaurioiden korjaus, kuten kastuneiden yläpohjan eristeiden vaihtaminen. Teemme toki tällaisetkin kattotyöt, kattovuodon korjauksesta puhumattakaan.

Tilaa katon paikkaus Nummi-Pusulassa, Karkkilassa, Lohjalla, Salossa, Somerolla, Tammelassa ja Vihdissä meiltä riippumatta siitä, mikä katon rikkoi. Meillä on asiantuntemusta erilaisten myrskyvaurioiden korjaamiseen. Irronneiden kattopeltien lisäksi korjaamme sellaisetkin katot, joiden päälle kova tuuli on kaatanut puun. Lumivauriotkin ovat joskus pahempia kuin irronneita kattoturvatuotteita. Ääritapauksissa katto voi painua luokalle, ja jonkin piharakennuksen katto voi jopa sortua lumimassojen alla.

Korjaamme myös ruostevauriot, rikkinäiset tiilet, reikiintyneet kattohuovat, irvistävät saumat, vuotavat läpiviennit ja muut katon ikääntymisestä johtuvat vauriot. Kaikki kattokorjaukset alkavat siitä, että otat yhteyttä ja pyydät kilpailukykyisen tarjouksen katon korjaamisesta. Sitten teemmekin koko urakan avaimet käteen -periaatteella, kunnes paras mahdollinen lopputulos on saavutettu. Katonkorjauksen voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella, ja lopuksi voit hakea töiden osuudesta kotitalousvähennystä.

Huopakaton korjaus täydentyy kattotarkastuksella

Palahuopakaton korjaus ja paikkaus Nummi-Pusulassa voi tarkoittaa irronneiden paanujen kiinnittämistä, piipunjuuren tiivistämistä tai vaikkapa kattoreiän paikkaamista. Paikan päälle tulleet ammattilaisemme hoksaavat heti, miten katto kuuluu korjata. Meiltä luonnistuu myös tiivissaumakaton (jos sinulla on tasakatto, on sen katteena todennäköisesti juuri tiivissaumakatto) ja kolmiorimahuopakaton korjaaminen. Luota ammattitaitoomme silloinkin, kun huopakatto vuotaa. Tiedämme, miten katon tiiviys palautetaan, ja miten laho- tai homevauriot saadaan pois päiväjärjestyksestä. Jokainen huopakattokorjaus (kuten myös tiilikaton korjaus tai peltikaton paikkaus) täydentyy kattotarkastuksella, minkä yhteydessä varmistumme katon muidenkin yksityiskohtien tiiviydestä ja siitä, tarvitseeko katto jotain huoltotoimenpidettä.

Ruosteen aiheuttama peltikaton korjaus voi tarkoittaa reikien paikkausta

Peltikatot soveltuvat hyvin pohjoisiin olosuhteisiimme. Laadukkaat kattopellit kestävät kosteutta, ulkolämpötilaeroja ja ilmansaasteita pitkään. Kattopeltien vaihto on edessä ehkä vasta 50 vuoden päästä! Konesaumakatto voi kestää kaksi kertaa tämän verran. Voi kuitenkin olla, että peltikatto vuotaa, tai että ulkokatteen läpi uhkaa vuotaa vettä. Jotta mikään paikkaustarve ei jäisi pimentoon, on peltikaton kunto hyvä tarkastaa usein. Ruoste on voinut saada otteen katosta, esimerkiksi pinnoitevaurioiden takia. Reikien paikkaus palauttaa katon tiiviyden Nummi-Pusulassa. Reikien paikkaus voi tarkoittaa vaikka isommalla tiivisteellä asennetun ruuvin asentamista vanhan tilalle. Peltikaton aluskatteen korjaus ei kovin yleistä, mutta sitäkin tärkeämpää. Aluskate suojaa kattorakenteita kosteudelta, jos ulkokate vaurioituu tavalla tai toisella.

Tiilikaton korjaus on joskus päänvaivaa aiheuttava tilanne

Kaikki tiilikaton korjaukset ja paikkaukset on tehtävä ammattitaidolla. Huonosti korjattu tiilikatto vuotaa, eikä silloin edes tiilikaton aluskatteen korjauksesta ole välttämättä apua. Vaikka aluskate olisi oikein asennettu ja tarvittaessa korjattu, voi pitkään jatkuva ja runsas kattovuoto aiheuttaa katon vesivahingon lahovaurioineen päivineen. Rikkinäisten kattotiilien vaihto on tavanomainen tiilikaton korjaus Nummi-Pusulassa, ja se saattaa kuulostaa helpolta. Loppujen lopuksi se ei ole niin kovin helppoa – etenkään silloin, jos rikkinäiset tiilet sijaitsevat katon sisätaitteessa. Ota yhteyttä ja tilaa kaikki tiilikaton paikkaukset meiltä, niin kattosi tulee priimakuntoon nopeasti. Kaupan päälle tehty kattotarkastus kertoo, onko katon kuntoa mahdollista kohentaa jonkin kattohuollon avulla – esimerkiksi sammaleenpoisto vähentää tiilien halkeilua, samoin tiilikaton pinnoitus.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.