KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Lemi – Ehjällä katolla suojaat omaisuutesi

Omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon tai vaikka paritalon), kesämökin ja muiden kiinteistöjen kattojen korjaukset ovat tarpeen omaisuutesi suojaamiseksi. Katon – olipa se tiilikatto, peltikatto tai huopakatto – on tarkoitus olla mahdollisimman tiivis, jotta kattorakenteet, eristevillat, sisäkatto, seinät ja lattiat eivät kastuisi. Ehjä katto säilyttää rakennuksen arvon ja auttaa välttymään monilta kalliilta kosteusvaurioiden korjauksilta.

Jos lumi irrotti lumiesteet ja tikkaat jättäen kattoosi reikiä, ei katto ole tarpeeksi tiivis, eikä omaisuutesi ole suojassa. Ota yhteyttä katonkorjauksen ja katon paikkauksen tiimoilta, niin kattosi on tuota pikaa kunnossa. Katon paikkaus Lemillä onnistuu yhtä hyvin, vaikka kyseessä olisi jo kattovuodon korjaus katon vesivahingon kunnostamisella ryyditettynä. Katon vesivahinkoon kannattaa puuttua ASAP eli niin pian kuin mahdollista, sillä kastuneet yläpohjan eristeet voivat homehtua (jos niitä ei ajoissa vaihdeta), ja kastuneet kattorakenteet menettää kantokykynsä lahoamisen myötä.

Katon paikkaus ja korjaus Lemillä, Lappeenrannassa, Luumäellä, Savitaipaleella tai Taipalsaarella voi tarkoittaa myös painuneen katon oikaisua tai rikkinäisten tiilien vaihtoa. Katon korjaus voi tapahtua käytännössä myös kiinnittämällä irronneet huopapaanut tai kattopellit – tai vaihtamalla räystäspellit ja -laudat. Olipa kyseessä millainen katon kunnostus tahansa, tilaa se meidän ammattilaisiltamme saadaksesi nopeaa, asiantuntevaa ja kotitalousvähennykseen oikeuttavaa katonkorjauspalvelua. Urakan kohtuullisen loppusumman voi maksaa myös rahoituksella – rahoituksella, mitä haetaan näppärästi kotisivujemme kautta.

Huopakaton pikainen korjaus estää isommat ongelmat

Olipa kyseessä tiilikatto, lukkosaumakatto tai vaikka palahuopakatto, pikainen korjaus ja paikkaus estävät isompien ongelmien syntymisen. Harjakatto, pulpettikatto tai esimerkiksi tasakatto osataan korjata aina mahdollisimman pikaisesti, jos katon kuntoa seurataan koko ajan Lemillä. Meidän asiakkaillemme tämä ei tuota ylimääräistä vaivaa. Kattoa pitää huoltaa puolivuosittain, ja jos nämäkin kattotyöt tilataan meiltä, tulee katon kunto tarkastettua ilmaiseksi joka kevät ja syksy. Me nimittäin tarjoamme veloituksettoman kattotarkastuksen kaikkien kattotöiden yhteydessä. Katon omistaja voi sen ansiosta säästää enemmänkin kuin pelkän kattotarkastuksen hinnan, sillä kattotarkastus voi kertoa esimerkiksi siitä, että huopakatto vuotaa. Säännöllisten kattotarkastusten ansiosta katto saadaan kunnostettua jo ennen, kuin katon alapuoliset puuosat vaurioituvat ja eristeet homehtuvat.

Peltikaton korjaamisessa tarvitaan tietotaitoa

Ei ole samantekevää, kuka peltikattosi korjaa Lemillä, jos peltikatto vuotaa tai kattopellit ovat lentäneet pitkin pihaa. Tilaa peltikaton korjaus – kuten irronneiden kattopeltien vaihto – meiltä, niin aaltopeltikatto, lukkosaumakatto tai muu peltikatto tulee kunnostettua juuri oikealla tavalla. Tietotaitomme tarvitaan niin reikien paikkauksessa, läpivientien tiivistämisessä kuin peltikaton aluskatteen korjauksessakin. Kaupan päälle tehty kattotarkastus kertoo tavoista, joilla peltikaton ehjyyttä ja tiiviyttä voidaan ylläpitää jatkossa. Esimerkiksi kattoreiät johtuvat usein ruosteesta, joten ruostetta kannattaa torjua pitämällä katto puhtaana ja maalaamalla se muutamaan otteeseen. Ammattilaisiltamme onnistuvat myös huoltomaalaukset ja muut katon kuntoa tukevat työt – vaikka yhtä aikaa peltikaton paikkauksen kanssa.

Pari tapaa ehkäistä tiilikaton vaurioituminen ja tiilikaton korjaus

Tiilikaton korjaus tai paikkaus Lemillä voi johtua tiilien ikääntymisestä. Esimerkiksi rikkinäisten tiilien vaihtaminen yleistyy katon vanhetessa. Tiilikatto vuotaa rikkinäisten tai puuttuvien tiilien kohdalta, joten sekä uuden että vanhan tiilikaton omistajan kannattaa huolehtia siitä, että tiilikaton aluskate on tarvittaessa korjattu – näin satunnainen tiilikattovuoto ei pilaa kattorakenteita.

Tiilien ehjyys on paremmissa kantimissa, jos katto puhdistetaan usein. Yhden kerran tarvitaan myös katon maalaamista – nämä toimenpiteet vähentävät kattotiilien rapautumista. Koska myös lumen paino voi saada kattotiilet hajoamaan, kannattaa jiirille kasaantuneet lumimassat pudottaa katolta ajoissa. Meidän kattopalvelumme palvelee erittäin kokonaisvaltaisesti tehden myös lumenpudotukset tiilikatolta.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.