KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Porvoo – Kattopaikkaukset ovat sydäntämme lähellä

Kaatuiko puu katon päälle Porvoossa? Irrottiko katolta putoava lumi lumiesteet mukaansa niin, että kattoon jäi reikiä? Vuotavatko tasakaton saumat, entä missä kunnossa ovat aumakaton kattoikkunat ja kattoluukku?

Tilaa myrskyvaurioiden korjaus, katon paikkaus, tasakaton korjaus tai kattoläpivientien uusiminen meiltä Porvooseen, Askolaan, Loviisaan, Myrskylään, Pornaisiin tai Sipooseen. Kaikenlaiset katonkorjaukset ja katon paikkaukset ovat sydäntämme lähellä. Teemme asiantuntevan, edullisen ja nopeasti etenevän kattokorjauksen, minkä jälkeen voit taas luottaa kattosi kuntoon ja kykyyn pitää vedet talon ulkopuolella. Kattoremontti on vihoviimeinen vaihtoehto, mitä tarjoamme vain silloin, kun muuta vaihtoehtoa ei enää ole.

Jotta tiilikatto, huopakatto, palahuopakatto tai huopakatto päästäisiin korjaamaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, kannattaa pitää kiinni säännöllisistä kattotarkastuksista. Parhaassa tilanteessa katto tarkastetaan joka kevät ja syksy (tiesithän, että saat ilmaisen kattotarkastuksen tilatessasi katon kevät- ja syyshuollot meiltä?). Näin talven rasittamat kattoläpiviennit ja lumen irrottamien kattoturvatuotteiden jälkeensä jättämät reiät saadaan kunnostettua mahdollisimman nopeasti. Syystarkastuksen ansiosta mikään sauma tai jiiri ei jää huonoon kuntoon talven ajaksi.

Kattokorjaukset ovat pääsääntöisesti sitä edullisempia, mitä aikaisemmassa vaiheessa ne tehdään. Alkuvaiheessa puhutaan pelkästä kattoreiästä, mikä voidaan saada kuntoon esimerkiksi tiivistysaineella tai paikkapalalla. Jos kattoa ei paikata, voi katon alle päästä sade- tai sulamisvettä. Katon vesivahinkojen korjaus tarkoittaa vähintäänkin jonkin verran isompaa kattourakkaa – esimerkiksi sellaista, minkä yhteydessä vaihdetaan kastuneet eristeet yläpohjasta. Jos tilanteeseen ei vieläkään puututa, voi syntyä esimerkiksi home- ja lahovaurioita.

Tarkastuta kattosi säännöllisesti ja jätä kaikki tiivistykset, paikkaukset ja uusimiset meille – näin aumakattosi, tasakattosi tai esimerkiksi pulpettikattosi pysyy hyväkuntoisena vuosikymmenestä toiseen. Rikkinäisten tiilien vaihto, ruosteisten kattopeltien uusiminen, huopakaton reikien paikkaus, piipun juuren tiivistys, rännien korjaus ja esimerkiksi jiirin kunnostus muuttuvat vieläkin edullisemmiksi, jos voit hakea kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennystä voi hakea omakotitalon ja mökin katonkorjauksista ja kattopaikkauksista. Urakalle löytyy verkkosivujemme kautta rahoitus – siitä vastaa yhteistyökumppanimme rahoitusalalta. Me vastaamme siitä, että saat kattosi kerralla kuntoon, ja että sinulle tarjotaan kattotarkastus kaupan päälle.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista, jotka korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme viimeisen päälle käsi sydämellä.

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Porvoo – Kunnostamamme katto kestää jälleen

Tilaa palahuopakaton korjaus ja paikkaus Porvooseen meidän kattokorjaajiltamme, niin katto ei enää vuoda. Katto ei edes meinaa vuotaa, sillä teemme katon kunnon ja tiiviyden tarkastuksen kaupan päälle. Tuo tarkastuskierros paljastaisi kuluneet tiivisteet ja muut vaaranpaikat. Katon tarkastuksen jälkeen tarjoaisimme esimerkiksi piipun juuren ennakoivaa tiivistystä voidaksemme ehkäistä kattovuodot Porvoossa.

Meiltä saa luotettavaa katonkorjauspalvelua myös silloin, kun tarvitset tavallisen huopakaton reikien paikkausta, tai jos huopakatto vuotaa jäätyään seisovan veden alle. Tiivissaumakatto tai kolmiorimahuopakatto voi reikiintyä esimerkiksi sammaleiden takia. Sammalkasvustot ovat varsinaisia tuholaisia, joten ne kannattaa poistaa biohajoavalla sammaleentuhoaineella. Tarvittaessa annammekin tarjouksen sammaleiden poistamisesta kesämökin, omakotitalon tai esimerkiksi kerrostalon bitumikatolta.

Etenkin tasakatto voi jäädä vesimassojen alle, mikä voi saada katon saumat pettämään. Jotta katolle ei jäisi seisovaa vettä, tulee kattokaivot puhdistaa ainakin kaksi kertaa vuodessa – tarvittaessa useamminkin. Jotta kattokaivot eivät jäätyisi talvella, voimme asentaa tai uusia niiden lämpövastukset.

Tiivissaumakaton kuntotarkastus voi kertoa siitä, että katto on aika pinnoittaa uudestaan. Huopakaton ulkonäkö ja rasituksensietokyky riippuvat katon pinnoitteen kunnosta. Uusi pinnoite saa katon kestämään jälleen kaikkia niitä rasituksia, mitkä uhkaavat saada sen kovettumaan, halkeilemaan ja vuotamaan. Uusi pinnoite estää kattoa sammaloitumasta tai kärsimästä auringon UV-säteiden takia. Se suojaa katon myös ilmansaasteilta, joten katto voi kestää vielä parikymmentä vuotta.

Peltikaton korjaus Porvoossa – Tähän spesialisoituneet ammattilaiset löytyvät meidän kauttamme

Meidän kattofirmamme on loistava valinta kaikkiin peltikaton korjauksiin Porvoossa. Meidän kauttamme tavoitat peltikaton paikkaamiseen spesialisoituneet ammattilaiset, joille on kunnia-asia saada sinunkin peltikattosi jälleen priimakuntoon.

Meiltä voit tilata tuiki tavalliset peltikattokorjaukset (kuten peltikaton reikien paikkauksen), mutta myös harvinaislaatuisemmat urakat (kuten painuneen katon oikaisun). Ota yhteyttä silloinkin, jos peltikatto vuotaa, sillä me paikallistamme ja paikkaamme sattuneet vauriot tuossa tuokiossa.

Kattopeltien vaihto on yksi tapa puuttua pitkin pihaa lentäneisiin kattopelteihin. Ei ole tarkoitus, että tuuli irrottaa kattopellit tai peltilistat, mutta tällaista voi joskus sattua. Silloin kiirehdimme paikalle palauttamaan kattopellit takaisin katolle. Huonokuntoisimmat kattopellit voidaan uusia. Jotta kattopellit pysyisivät omakotitalon, paritalon tai esimerkiksi rivitalon katolla jatkossa, voimme asentaa kattopeltien lisäkiinnitykset. Paikoiltaan ponnahtaneet naulat kannattaa korvata kateruuveilla. Kattopeltien naulojen tai kuluneiden kateruuvien vaihtaminen uusiksi kateruuveiksi vähentää myös peltikattovuotojen todennäköisyyttä Porvoossa.

Peltikaton aluskatteen korjaus on erityisen tärkeä kattokorjaus, mutta aluskatteen mahdollisia reikiä tai repeämiä ei huomaa vesikatolta käsin. Jotta voisimme selvittää aluskatteesi kunnon, käymme kattotarkastuksen yhteydessä myös katon alla, jos sinne suinkin pääsee jotain kautta. Ehjä aluskate, mikä on asennettu oikein myös viemärintuuletusputken osalta, on suorastaan kullanarvoinen kapistus. Vaikka peltikatto olisi asennettu, korjattu ja huollettu erinomaisella tavalla, on aina olemassa pieni mahdollisuus sille, että katon alle pääsee kosteutta.

Kosteutta voi päästä katon alle esimerkiksi harjapellin kohdalta, kattopeltien väleistä, paikoiltaan ponnahtaneiden naulojen luota tai kuluneen piipun juuren takia. Myös kondensio-ongelma on otettava huomioon. Kevättalvella katon alle voi kohota runsain mitoin lämmintä sisäilmaa, mikä voi tiivistyä kondenssivedeksi törmätessään viileisiin kattorakenteisiin. Ehjä aluskate ohjaa kosteuden pois katon alta, ennen kuin laho- tai esimerkiksi homevaurioita ehti sattua. Me tiedämme, miten peltikaton aluskate kulloinkin pitää paikata tai tiivistää. Korjaamme ammattitaidolla myös peltikaton läpiviennit, vesikourut, kattoturvatuotteet ja muut yksityiskohdat.

Tiilikaton korjaus Porvoossa voi lykätä kattoremonttia

Tiilikaton uusiminen on hintavampaa kuin tiilikaton korjaus ja paikkaus Porvoossa. Aina kun mahdollista, teemme tarjouksen tiilikattosi paikkaamisesta sen sijaan, että suosittelisimme katon vaihtamista. Tiilikaton tiivistys voi palauttaa katon tiiviyden ja rasituksensietokyvyn, jolloin kattosaneeraus siirtyy kauemmas tulevaisuuteen. Tarvittaessa toteutamme myös jonkin tiilikaton huollon. Huollettu ja paikattu tiilikatto voi kestää 70 vuotta, ellei kyseessä ole savitiilikatto. Sen maksimi-ikä on uskomattomat sata vuotta.

Rikkinäisten kattotiilien vaihto on yksi kaikista tavallisimmista tiilikattokorjauksista. Tiiliä menee aina silloin tällöin rikki – varsinkin, jos ne ovat kestäneet jo useiden vuosikymmenten ajan. Tiilikatto kannattaa tarkastaa joka kevät ja syksy (kuten kaikki muutkin katot), jotta sen kunnossa tapahtuneisiin muutoksiin voitaisiin puuttua heti. Rikki menneitä tiiliä ei korjata. Hajonneen tiilen tilalle asennetaan uusi tiili, mikä (tarvittaessa) mitoitetaan ja leikataan sopimaan paikoilleen.

Tiilikatto voi vuotaa, jos kaikki tiilet eivät ole ehjiä. Siksi tiilikatteen alle tarvitaan aluskatetta. Aluskate estää kattorakenteita ja yläpohjan eristeitä kastumasta, vaikka ulkokatto vuotaa. Aluskate ehkäisee myös lämpimästä ja kosteasta ilmasta kehittyneen kondenssiveden aiheuttamat kosteusvauriot Porvoossa. Jos tarvitset tiilikaton aluskatteen korjausta, ota silloinkin yhteyttä meihin. Me tiedämme, miten aluskate kunnostetaan. Tarvittaessa uusimme aluskatteen osittain (esimerkiksi viemärintuuletusputken, kattoikkunan ja muiden läpivientien kohdalta).

Aina kun teemme jonkin tiilikattotyön, tarjoamme kattotarkastuksen kaupan päälle, ja kattotarkastuksen jälkeen raportoimme asiakkaalle tämän katon kunnosta. Jos esimerkiksi sadevesijärjestelmää pitää korjata, annamme hyvän tarjouksen rännien paikkaamisesta tai vaikka alastuloputkien uusimisesta. Jos tiilikatto kaipaa jotain huoltoa, kuulet siitäkin (mainion tarjouksen kera). Tiilikattohuolloilla voidaan estää tiilien hajoaminen. Tiilien hajoamisesta voidaan usein kiittää pakkasrapautumista, joten rapautumisen torjuminen on tärkeää. Tässä auttaa katon pitäminen puhtaana ja sammaleettomana, sillä kattoon erilaisten epäpuhtauksien myötä sitoutuva kosteus pahentaa tiilien rapautumista. Keski-ikäisissä tiilissä voi olla jo isoja huokosia, mihin voidaan puuttua tasoittamalla tiilien pinta uudella pinnoitteella. Myös varomattomat askeleet ja liian rajut huoltotoimenpiteet voivat rikkoa kattotiiliä, joten kaikki tiilikattohuollot lumenpoistoista sammaleentuhokäsittelyihin kannattaa tilata meiltä.

Katon läpiviennin, kattoikkunan, kattovalokuvun ja kattoluukun korjaus – Kattoläpiviennin paikkaus on bravuurimme

Meidän ammattilaisiimme voit luottaa kaikenlaisissa huopakaton, tiilikaton ja peltikaton korjauksissa. Tilaa meiltä Porvooseen myös kattoläpiviennin korjaus, kuten katon korjaus viemärintuuletusputken kohdalta.

Katon korjaamista ilmanvaihtoputken tai vaikka savupiipun kohdalta voidaan pitää bravuurinamme, koska olemme todella harjaantuneita tässä työssä. Näemme heti, mitä kattoläpiviennille pitää tehdä, ja onko sitä ympäröivissä rakenteissa jo kosteusvaurioita. Myös kosteusvaurioiden korjaaminen hoituu meiltä ensiluokkaisella tavalla.

Katon korjaus TV-antennin tai kattoluukun kohdalta voi jäädä tekemättä ajoissa, jos kattoa ei tarkasteta a) säännöllisesti ja b) hyvin huolellisesti. Tilaa kattotarkastuksetkin meiltä, niin kattosi tulee korjattua kattoikkunan tai esimerkiksi kattovalokuvun kohdalta heti, kun kyseistä kattopaikkausta tarvitaan! Katon kevättarkastus voi kertoa katon tarvitsevan korjausta kattoluukun kohdalta, sillä lumen paino on voinut saada kattoluukun tiivisteet pettämään. Syystarkastuksen jälkeen tarjoamme mahdollisesti tarvittuja kattopaikkauksia tai ennakoivia tiivistyksiä. Mitä paremmassa kunnossa kattoläpiviennit ovat talven alkaessa, sitä todennäköisempää on, että katto pysyy kunnossa kevääseen asti (myös savupiipun, kattoikkunan ja IV-putkien osalta).

Kattotarkastuksen saa meiltä ilmaiseksi kaikkien kattohuoltojen, kattotiivistysten ja muiden kattotöiden (kuten lumiesteiden asennuksen) yhteydessä. Jos et tarvitse mitään kattohuoltoa tai katon paikkausta, voit tilata pelkän kattotarkastuksen kohtuullista korvausta vastaan.