KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Kustavi – Nopeus tärkeää niin tiili-, huopa- kuin peltikatonkin kunnostamisessa

Tarvitsemasi katonkorjaus tai katon paikkaus Kustavissa voi liittyä niin painuneen katon oikaisuun, lumen irrottamien tikkaiden aiheuttamien reikien korjaamiseen, rännien korjaamiseen kuin esimerkiksi katon vesivahingon kunnostamiseenkin. Jälkimmäinen voi tarkoittaa esimerkiksi kastuneiden yläpohjan eristeiden vaihtamista. Muista kaksi asiaa aina, kun tarvitset jotain kesämökin, omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon tai vaikka paritalon) tai jonkin muun kiinteistön katon korjausta. Ensimmäinen asia on vaatia kattokorjaajilta ammattitaitoa, sillä puutteellisesti tai suorastaan päin seiniä tehty katon paikkaus voi viedä ojasta allikkoon. Toinen on tilata kattovuodon korjaus tai muu kattopaikkaus niin nopeasti kuin suinkin, sillä katto voi vuotaa, jollei se ole aivan tiivis. Katon kunnostamisella Kustavissa, Brändössä, Paraisilla, Naantalissa, Taivassalossa ja Uudessakaupungissa on kiire silloinkin, jos katto jo vuotaa. Kattovuoto voi johtaa katon vesivahinkoon, mikä voi vain laajeta, kun aikaa kuluu. Kosteus voi levitä myös omakotitalon, kerrostalon tai mökin muihin rakenteisiin, ja laajalle levinneiden kosteusvaurioiden korjaaminen voi käydä kukkaron päälle.

Me teemme tiilikattojen, palahuopakattojen, huopakattojen ja peltikattojen (myös kattopeltisepän ammattitaitoa edellyttävien konesaumakattojen) korjaukset aina mahdollisimman nopeasti. Vaikka katon tiivistys tai esimerkiksi myrskyvaurioiden korjaus tapahtuukin vikkelästi, ei missään vaiheessa hosuta suotta – ja jokainen työvaihe avaimet käteen -periaatteella tehdyn kattokorjauksen aikana toteutetaan erinomaisella ammattitaidolla. Älä jätä mitään sattuman varaan, kun on kyse niin tärkeästä asiasta kuin katon korjaaminen, vaan pyydä siitä tarjous meiltä. Kattokorjauksistamme voi hakea kotitalousvähennystä (tämä etu on suotu yksityisasiakkaille), ja kotisivujemme kautta pääsee hakemaan yhteistyökumppanimme tarjoamaa remonttiluottoa.

Huopakattojen korjaukset ammattitaitoa vaativia kattotöitä

Sekä huopa- että palahuopakattojen korjaukset ja paikkaukset ovat ammattitaitoa vaativia kattotöitä. Teetä tiivissaumakaton, paanukaton ja kolmiorimahuopakaton korjaukset Kustavissa meillä, niin saat parasta palvelua silloinkin, kun huopakatto vuotaa, tai kun myrsky on rikkonut sitä vakavasti. Pahimpia myrskyn aiheuttamia tuhoja olisivat esimerkiksi tasakaton päälle kaatuneen puun aiheuttamat vauriot, tai tuulen mukaan kokonaisuudessaan irronnut harjakatto. Yleensä rajuilma aiheuttaa huomattavasti pienempiä tuhoja, kuten irronneita kattoturvatuotteita, jos niitäkään. Kattoreiätkin kannattaa paikkauttaa alan ammattilaisilla, eikä huopakaton ilmakupliakaan ehkä kannata itse puhkaista ja tasoittaa. Kun asialla on kattoalan ammattilainen, onnistuu katon paikkaus tai kattovuodon korjaus aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Korjauta peltikattosi heti havaittuasi uusia vaurioita

Peltikaton korjaus ei ole mikään kovin tiheästi toistuva aktiviteetti, sillä peltikatot kestävät todella hyvin erilaisia rasituksia ollen yllättävänkin pitkäikäisiä. Joskus saatat kuitenkin tarvita reikien paikkausta, ruosteisten tai tuulella irronneiden kattopeltien vaihtoa tai peltikaton aluskatteen korjausta. Toimi silloinkin nopeasti, niin peltikattosi ei ala vuotaa – tai ainakin alkanut kattovuoto saadaan korjattua mahdollisimman pian Kustavissa. Jos katon alle pääsee vettä, voivat kattorakenteet kastua ja lahota, ja pitkäikäinen peltikatto voi jäädä pelkäksi haaveeksi.

Tiilikaton korjaukseen valmistautuminen alkaa paikan päällä käymisellä

Tiilikaton korjaukseen tai paikkaukseen on monta eri tapaa Kustavissa, ja paras niistä valitaan paikan päällä tehdyn alkukatselmuksen perusteella. Ota yhteyttä meihin, jos tiilikatto vuotaa, tai jos se on vaurioitunut esimerkiksi talven lumien ja pakkasten takia. Katon paikkaamiseksi voi riittää muutaman rikkinäisen tiilen vaihto, esimerkiksi jiiristä. Voi olla, että omakotitalo tai esimerkiksi mökki tarvitsee myös tiilikaton aluskatteen korjausta. Tarvittaessa vaihdamme vaikka kaikki tiilet kerralla – tällaista kattourakkaa kutsutaan osittaiseksi tiilikattoremontiksi. Toki tiilikaton korjaaminen voi liittyä myös katon läpivientien korjaamiseen. Kattoikkuna, piipun juuri tai jokin muu kattoläpivienti voi alkaa vuotaa millä katolla tahansa.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.