KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Etelä-Suomi – Kattoa paikatessa otettava huomioon kokonaisuus

Kun korjaamme omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön kattoa Etelä-Suomessa, otamme aina huomioon kokonaisuuden. Kokonaisuus ratkaisee sen, miten katto kannattaa korjata, vai onko esimerkiksi katon vesivahinko niin paha, että katto kannattaa uusia. Katonkorjaus ja paikkaus alkaa aina siitä, että tarkastamme kattokokonaisuuden. Vaikka kyse olisi kattorei’istä, mitkä ovat syntyneet lumen irrotettua lumiesteet, tarkastamme tilanteen katon alla. Jos katon alle on päässyt kosteutta, ei pelkkä vesikaton tiivistys riitä, vaan on tehtävä myös kattorakenteiden kuivatus ja kastuneiden yläpohjan eristeiden vaihtaminen.

Lopputulos on sama kaikkialla Etelä-Suomessa, eli esimerkiksi Artjärvellä, Asikkalassa, Askolassa, Espoossa, Forssassa, Haminassa, Hangossa, Hartolassa, Hattulassa, Hausjärvellä, Heinolassa, Helsingissä, Hollolassa, Humppilassa, Hyvinkäällä, Hämeenkoskella, Hämeenlinnassa, Iitissä, Imatralla, Inkoossa, Janakkalassa, Jokioisilla, Järvenpäässä, Karjalohjalla, Karkkilassa, Kauniaisissa, Keravalla, Kirkkonummella, Kotkassa, Kouvolassa, Kärkölässä, Lahdessa, Lapinjärvellä, Lappeenrannassa, Lemillä, Liljendalissa, Lohjalla, Lopella, Loviisassa, Luumäellä, Miehikkälässä, Myrskylässä, Mäntsälässä, Nastolassa, Nummi-Pusulassa tai esimerkiksi Nurmijärvellä. Lopputulos on luotettavan vesitiivis ja hyväkuntoinen katto, minkä alla kelpaa asua. Kilpailukykyiset hintamme, kotitalousvähennyskelpoisuus ja yhteistyökumppanimme tarjoama rahoitus helpottavat päätöstä – ota sinäkin yhteyttä ja tilaa kattokorjaus esimerkiksi Orimattilassa, Padasjoella, Parikkalassa, Pernajassa, Pornaisissa, Porvoossa, Pukkilassa, Pyhtäällä, Raaseporissa, Rautjärvellä, Riihimäellä, Ruokolahdella, Ruotsinpyhtäällä, Savitaipaleella, Sipoossa, Siuntiossa, Suomenniemellä, Sysmässä, Taipalsaarella, Tammelassa, Tuusulassa, Vantaalla, Vihdissä, Virolahdella, Ylämaalla tai Ypäjällä!

Kolme erilaista huopakaton korjausta

Huopakaton korjaus Etelä-Suomessa voi tarkoittaa saumojen tiivistystä, sillä sammalet voivat avata vuotien saumat. Tasakatto voi vuotaa saumoistaan myös sen takia, että katolla on seisovaa vettä (esimerkiksi tukkeutuneiden kattokaivojen takia). Palahuopakaton korjaus ja paikkaus voi tarkoittaa irronneiden paanujen kiinnittämistä takaisin paikoilleen – huopakatto vuotaa, jollei se ole joka kohdasta täysin tiivis. Kolmas huopakattokorjaus voisi olla esimerkiksi kattoläpiviennin korjaus. Kattoläpiviennit voivat vuotaa millä tahansa katolla, siksi katto kuin katto kannattaa tarkastaa kahdesti vuodessa.

Kaksi tapaa tehdä peltikaton korjaus

On monia syitä sille, miksi peltikatto voi tarvita korjausta Etelä-Suomessa. Jos kyse on katossa olevista rei’istä, on periaatteessa kaksi tapaa puuttua asiaan ja tehdä katosta jälleen tiivis. Ensimmäinen on reikien paikkaus sopivalla tiivistysaineella. Näin voidaan toimia esimerkiksi silloin, jos peltikaton reiät ovat syntyneet ruosteen nakerrettua ruuvinreikää. Jos reiät ovat keskellä kattopeltiä, voi kyseinen kattopelti olla parempi vaihtaa – ja silloin tarvitaan kaikkien kattopeltien vaihtoa, jos reikiä on ympäri kattoa. Mikäli peltikatto jo vuotaa vettä katon alapuolisiin osiin, tulee korjata myös peltikaton aluskate – tai vaihtaa se kokonaan, milloin puhuttaisiin normaalin kaavan mukaan etenevästä peltikattoremontista.

Tiilikaton korjausta voi tarvita milloin tahansa

Tiilikaton korjaus ja paikkaus tehdään usein keväisin, mutta tiilikatto voi tarvita katon tiivistystä mihin vuodenaikaan tahansa. Katon kuntoa kannattaakin seurata tarkastamalla se joka kevät ja syksy sekä kaikkien isompien myrskyjen jälkeen. Rikkinäisten tiilien vaihto on helpompi ja huokeampi tapa korjata omakotitalon, rivitalon tai vaikkapa kesämökin tiilikatto, kuin kattovuodon korjaus ja katon alle syntyneiden kosteusvaurioiden korjaus voisi olla. Ota yhteyttä silloinkin, jos tiilikatto jo vuotaa. Me teemme kattovuodon tiivistyksen, tiilikaton aluskatteen korjauksen, lahovaurioiden kunnostuksen ja märkien villojen vaihdon kokonaistaloudellisesti. Jos kannattavimmaksi vaihtoehdoksi osoittautuu tiilikattoremontti, teemme tarjouksen siitä. Muussa tapauksessa suunnittelemme ja toteutamme taidokkaan kattokorjauksen, mikä palauttaa tiilikaton tiiviyden, toimivuuden ja turvallisuuden. Aina ei ole kyse tiilien rikki menemisestä, vaan katon korjaus Etelä-Suomessa voi tarkoittaa myös läpivientien kunnostamista tai esimerkiksi jiirien kunnostamista.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumen pudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.