KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattokorjaus ja kattoremontti Tuusula

Katonkorjaus-, kattohuolto-, kattoremontti- ja muut kattotyöt takuulla ammattilaiselta Tuusulassa! Kun kotisi suoja on vaakalaudalla ja tarvitset pikaista ammattilaisen apua, olemme valmiina kiipeämään katollesi hoitamaan homman. Olipa kattomateriaalina pelti, huopa, tiili tai jokin muu, saat meiltä aina osaavan tiimin kattosi parhaaksi. Mikään kattoprojekti ei ole liian iso tai pieni, vaan teemme kaikki yksittäisten kattotiilien vaihdosta kokonaisvaltaiseen kattoremonttiin. Pesemme, suojauskäsittelemme ja maalaamme huonokuntoiset katot uudenveroisiksi. Olemme kattohuollon ja katonkorjauksen huippuosaaja ja voit olla varma, että lähtiessämme kattosi kiittää.

Jos et ole varma kattosi nykyisestä kunnosta, kutsu meidät kattotarkastukseen. Katon kuntotarkastus olisi hyvä tehdä, varsinkin vanhemmille katoille, kaksikin kertaa vuodessa. Pienikin ongelma katolla voi johtaa suuriin korjauksiin, jos sitä ei huomata ajoissa. Kattoammattilaisemme käyvät tarkastuksessa koko kattosi tarkasti läpi, jolloin piilevät viat eivät jää huomaamatta. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Kattoremonttien ja korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista, jotka korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme viimeisen päälle käsi sydämellä.

Pyydä tarjous katon huollosta tai korjauksesta!

Kun tarvitset ammattilaista katollesi Tuusulassa, me paikkaamme, korjaamme, huollamme ja remontoimme. Ota ensin yhteyttä meihin!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Katon uusiminen

Missä kunnossa huopakattosi Tuusulassa?

Onko huopakattosi kunnossa ongelmia? Meiltä saat Tuusulassa kaikki huopakaton huolto- ja korjaustyöt ammattilaisen otteella. Huopakaton kuntoa on välillä vaikea arvioida ja vikojen löytäminen vaatii usein rautaista kokemusta. Selviä merkkejä kattovaurioista ovat kattohuovan pullistuminen ja repeily, mutta piilevät ongelmat voivat jäädä amatööriltä huomaamatta. Meillä on pitkä kokemus huopakatoista ja osaamme paikallistaa pienimmätkin ongelmakohdat, jotka voisivat ajan kanssa tehdä katollesi suuriakin vaurioita. Paikkaamme huopakaton repeämät, vaihdamme paikkauskelvottomat huovat ja tarvittaessa saat meiltä täydellisen kattoremontin. Katon kunnon kannalta kaiken A ja O on säännölliset tarkastuskäynnit, joita suosittelemme tehtäväksi kaksi kertaa vuodessa. Kerran syksyllä, ennen lumien tuloa ja heti keväällä kun pakkasukko on jäänyt lomille. Näin varmistetaan, että kattosi on aina täysissä voimissaan vastaanottamaan Suomen rankan ilmaston.

Kun tiilikattosi Tuusulan alueella tarvitsee korjausta tai remonttia!

Löytyikö katoltasi murentuneita tai särkyneitä tiiliä? Vuotaako katto tai vihertääkö tiilet? Me korjaamme, huollamme ja remontoimme tiilikatot koko Tuusulan alueella varmasti ja ammattitaidolla. Jos katollasi on sammalta, me pesemme sen ja käsittelemme sammaleenestoaineella. Jos kattotiili on irti tai rikkoutunut, me vaihdamme sen. Mikään työ ei tiilikatollasi ole turha, vaan pidentää kattosi elinikää. Tiilikaton ongelmakohdat eivät aina ole helppo paikantaa ja pienikin vuoto saumasta voi aiheuttaa ajan myötä kalliin remontin. Jos haluat tarkkaa tietoa kattosi kunnosta, kutsu meidät tarkastuskäynnille. Tarkkasilmäiset ammattilaisemme koluavat kattosi täydellisesti, läpikäyden kaikki mahdolliset ongelmakohdat ja kertovat mitä kannattaisi tehdä, että kattosi pysyy hyvässä kunnossa vielä vuodesta toiseen.

Peltikattojen korjaus ja remontti – Tuusulassa peltikatot kuntoon!

Peltikatto tarvitsee melko harvoin huolenpitoa, mutta varsinkin painava lumi, lumityöt ja rankat tuulet voivat irrottaa tai vaurioittaa kattopeltiä. Kun kattopelti vaurioituu, voi sauma alkaa vuotamaan. Sauman vuotokohta voi olla melko huomaamaton, eikä katossa näytä olevan mitään vikaa maantasolta tiirailtaessa. Kun haluat varmistaa kattosi kunnon, saat meiltä laadukkaan kattotarkastuksen. Käymme kattosi viimeistä piirtoa myöten läpi ja ilmoitamme selkein termein mitä olisi tehtävä, että kattosi olisi täysin toimintakuntoinen. Teemme kaikki kattohuollot, katon korjaukset ja kattoremontit asiakasystävällisenä avaimet käteen -pakettina. Huomaat käyntimme vain upeasta katostasi ja hymystä huulillasi. Teemme kattotyöt ammattiylpeydellä ja olemme varmoja, että olet lopputulokseen yhtä tyytyväinen kuin mekin.

Ota yhteyttä missä tahansa kattoosi liittyvässä, meillä on ammattilaiset valmiina auttamaan!