KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Hämeenlinna – Katon tiiviys on hyvä palauttaa – ja pian

Me korjaamme kattosi Hämeenlinnassa, Akaassa, Asikkalassa, Hattulassa, Hausjärvellä, Hollolassa, Janakkalassa, Lopella, Padasjoella, Pälkäneellä, Tammelassa, Urjalassa ja Valkeakoskella – ja vieläpä mitä parhaimmalla hinta-laatusuhteella. Yksityisasiakas saa kattokorjauksista kotitalousvähennystä, ja onpa haettavissa myös kattotöiden rahoitus – sitä haetaan eri osoitteesta kuin Verohallinnon tarjoamaa kotitalousvähennystä, eli meidän yhteistyökumppaniltamme.

Korjaamme kaikkien kiinteistöjen katot eli niin taloyhtiöiden (kerrostalojen ja rivitalojen) kuin omakotitalojen, paritalojen, kesämökkienkin kuin taloyhtiöidenkin katot. Ota yhteyttä, jos lumi irrotti lumiesteet ja kattoon tuli reikä. Tilaa meiltä myös kattovuodon korjaus, painuneen katon oikaisu, myrskyn irrottamien kattopeltien kiinnitys tai vaikkapa vuotavan kattoluukun korjaus. Katonkorjaus ja katon paikkaus palauttaa katon tiiviyden Hämeenlinnassa, ja näin voidaan välttyä katon vesivahingolta. Jotta katon alla olevat puurakenteet ja eristeet eivät kastuisi, on jokainen katon paikkaus hyvä tehdä mahdollisimman pian tarpeen tultua ilmi.

Edes vanhan katon ei kannata antaa vuotaa, sillä kattovuodon aiheuttama katon vesivahinko nostaa aikanaan tarvitun kattoremontin kustannuksia. Kattovuodon takia kattoremontin yhteydessä on kunnostettava lahovaurioita ja vaihdettava yläpohjan kastuneita villoja – nämä ovat töitä, joita ei tarvita, jos katto on ollut tiivis siihen saakka, että se uusitaan.

Huopakaton korjauksia ei kannata jättää tekemättä

Mitään huopa- tai palahuopakaton korjauksia ja paikkauksia ei kannata jättää tekemättä Hämeenlinnassa. Jos aumakatto tai esimerkiksi tasakatto ei ole aivan tiivis tai siinä on joitain kuluneita, venyneitä tai esimerkiksi kupruilevia kohtia, on vaarana, että huopakatto vuotaa. Huopakattovuoto voi pilata katon puurakenteet ja saada aikaan yläpohjan homevaurion. Ehjänä ja tiiviinä pidetty bitumikatto voi kestää 40 vuotta, mutta vuotava ja huoltamaton huopakatto voi olla uusimispisteessä jo noin 20 vuoden kuluttua omakotitalon, mökin tai vaikka paritalon bitumikaton asentamisesta. Jotta kaikkiin sammaleiden avaamiin saumoihin ja esimerkiksi tuulen irrottamien kattoturvatuotteiden jättämiin reikiin olisi mahdollista puuttua ajoissa, kannattaa katto tarkastaa kaksi kertaa vuodessa. Tilaa katon kevät- ja syyshuollot meiltä, niin saat katon kunnon tarkastuksen kaupanpäällisiksi!

Talven aiheuttamat peltikaton korjaustarpeet

Peltikaton korjausta voi tarvita syksyllä tai vaikka keskellä talvea, mutta moni peltikaton omistaja huomaa juuri keväällä, että peltikatto vuotaa. Reikien paikkaus tai peltikaton aluskatteen korjaus kannattaa tilata tältä katonkorjauspalvelulta, sillä me tarjoamme asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä apuamme nopeasti. Laitamme katon kerralla kuntoon, joten katon ei enää tarvitse pelätä vuotavan. Jos katto on mennyt niin huonoon kuntoon Hämeenlinnassa, ettei sitä saa enää paikkaamalla tarpeeksi tiiviiksi, teemme tarjouksen peltikattoremontista. Peltikattoremontti voidaan tehdä vain osittain, mikä tarkoittaa pelkkien kattopeltien vaihtoa.

Tiilikaton korjaus mahdollistaa jopa 70-vuotisen elinkaaren

Tiilikaton korjaus ja paikkaus Hämeenlinnassa mahdollistaa omakotitalon, rivitalon tai vaikka huvilan katolle jopa 70-vuotisen elinkaaren. 70 vuotta on betonitiilikaton maksimikäyttöikä. Jos rakennuksessa on tänä päivänä melko harvinainen savitiilikatto (ne ovat harvinaistuneet, koska betonitiilet ovat edullisempia), voi se kestää jopa 100 vuotta, jos tiilikatto vuotaa korkeintaan lyhyitä aikoja kerrallaan.

Tiilikatto voi vuotaa, jos ja kun katolla on rikkinäisiä tiiliä. Tiilikaton aluskatteen korjaus ja asennus antavat aikaa tehdä rikkinäisten kattotiilien vaihto, sillä aluskate estää kattorakenteita ja villoja kastumasta satunnaisten tiilikattovuotojen takia. Katto kannattaa silti paikata nopealla tahdilla, sillä pitkiä aikoja jatkuva kosteusrasitus saa tiilikaton aluskatteen pettämään ja hajoamaan.

Toki tiilikatto voi vuotaa myös läpivienneistään, kuten mikä tahansa muukin katto. Siksi kaikki tiilikatot, peltikatot ja huopakatot läpivienteineen päivineen on hyvä tarkastaa kaksi kertaa vuodessa.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumen pudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.