KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Pälkäne

Katon korjaus Pälkäne, paikkaus pitää kattosi parhaassa iskussa, kun laitat asialle laatutiimimme. Korjaustarvetta tuottavat niin sään ja ajan kulutukset kuin äkilliset mekaaniset vauriotkin. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista yksittäisistä epäkohdista, mutta jos tilanteen annetaan muhia pidempään, vauriot äityvät vakavammiksi. Ajoissa tehty katon kunnostus sitä vastoin säästää monelta murheelta, kun katto välttää ikävät kosteushaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Kun katto vuotaa, tyypillisiä syitä ovat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, sammal ja lehtiroska sekä auringon paahtava uv-säteily. Vuosien saatossa tiili halkeilee, pelti ruostuu ja huopa murentuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta korjaustarve voi hyvin yhyttää uuden ja terveenkin katon, mikäli siihen iskevät varoittamatta lumi- tai myrskyvahingot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Hoidamme mallikelpoiset katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pälkäneellä, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai lumi- sekä myrskyvaurioiden korjausta. Teemme jiirien ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin aluskatteen ja rakenteiden korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot tiilestä peltiin sekä palahuopaan. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin ja kesämökin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja pihasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi toteutamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Kattotöihimme sisältyy mahdollisuus rahoitukseen sekä kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja tuomme mukanamme osaavan työvoiman sekä laadukkaat tuotteet ja tarvikkeet. Toteutamme korjaukset ammattipalveluna asiakaslähtöisin ottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Toimialueeseemme kuuluu Pälkäneen ohessa muukin Pirkanmaa, kuten Lempäälä, Valkeakoski, Kangasala, Orivesi sekä Kuhmoinen. Hanki siis katollesi ensiluokkainen palvelu ja tyylikäs, kestävä työnjälki – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Pälkäneellä!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Pälkäneellä. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä. Ota yhteyttä missä tahansa Pälkäneen alueella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Pälkäne – hoidamme paikkaukset osaavasti kuntoon

Huopakaton korjaus Pälkäne, tehokasta palvelua kattosi parhaaksi kokeneiden osaajiemme toimesta. Huopakattoa, eli bitumikattoa vaivaavat tyypillisesti muun muassa katepinnan kulumat. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus iskevät etenkin vanhempaan huopaan, ja kun suojaava sirote hiipuu pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Lisäksi kermejä kuivattavat osaltaan ikääntyminen sekä uv-säteily, jolloin huovan elastisuus heikentyy, ja halkeilua tapahtuu helpommin. Kattoon saattaa muodostua reikiä, repeämiä, kulumia, painumia tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen ja läpivientien kohdalta – liitoksia järsivät sammal ja jäkälä sekä talvella lumikuorman paine. Tai ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia, tai myrsky vioitti kattotekniikkaa.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pälkäneellä. Katsastamme vaurioiden laajuuden sekä luonteen, ja suhteutamme korjaustyöt sen mukaan. Tiivistämme halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja käsittelemme massalla kuntoon pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit viillämme auki katepinnan tasoitusta varten. Saat meiltä Pälkäneellä huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa vaativat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Pälkäne – tasokkaita täsmäpaikkauksia kattosi turvaksi

Peltikaton korjaus Pälkäne, vahvistamme kattosi vesitiiveyttä ja paikkaamme vauriot pienistä suuriin. Peltikatto saattaa kärsiä vaikkapa myrskyn tekemistä tuhoista. Ehkä vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa. Arkisempiin peltikaton haasteisiin kuuluvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun aurinko, vesi, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän myötä kiinnikkeet antavat periksi ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi epäkohtia paikantua vesikatteen ohella myös yläpohjaan – esimerkiksi aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut, vaurioitunut tai väärin asennettu. Peltikaton tyypillisiin uhkiin lukeutuu myös kattoa kalvava ruoste, ja erityisen tehokkaasti korroosio tuhoaa hoitamatta jääneet pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Pälkäneellä aloitetaan tilannekartoituksesta. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme syntyneet vahingot. Kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi, riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, jos se kohdekaton kannalta on kätevämpää. Myös pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, toteutamme aina huolella; näin massaukset saadaan takuulla tarttumaan, ja lopputulos on siisti sekä pitävä. Suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Pälkäneellä. Lisäksi kattopeltisepiltämme sujuvat peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Pälkäne, tukemassa koko talon toimintavarmuutta

Tiilikaton korjaus Pälkäne – tyylikäs kunnostus hoituu kauttamme kohteessa kuin kohteessa. Lujatekoinen tiilikattokaan ei loputtomiin vastusta sään ja ympäristön rasituksia. Muun muassa sammal ja jäkälä tarraavat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä tuovat mukanaan kosteutta. Talvella omat haasteensa aiheuttaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvän tiilikaton kohtaloksi voi koitua pakkasrapautumisen kierre, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä katsastaa yläpohjan tilanne – ehkä tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai kenties katto joutui kärsimään, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Pälkäneellä tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Tärkeää on, että kunnostuksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin – näin vältetään vakavammat kattovauriot sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Hoidamme myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Pälkäneellä viimeistellään pintakäsittelemällä kuluneet tiilet, jotta kate pystyy jälleen pitämään puolensa säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pälkäne, vesitiivis tulos hoituu osaajiemme kautta

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pälkäne – laadukkaan sekä luotettavan kattopalvelun saat etevien osaajiemme kautta. Aluskatteen tehtävä on suojata rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Aluskatteen haasteissa kyse on tyypillisesti sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös asennukseen liittyvistä virheistä tai äkillisistä mekaanisista vaurioista. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa johtaa mittavan kokoisiin haasteisiin, joten kunnostukset on syytä toteuttaa ensi tilassa epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Toteutamme katolle laatukunnostukset kaikentyyppisissä kohteissa – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pälkäneellä.

Hoidamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, ja purkutöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Olennainen seikka toimivuuden kannalta on riittävä ilmanvaihto rakenteissa, joten parannamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kondenssiongelmien takia on tarpeen. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle, ja toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä suoritamme tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pälkäneellä hoituu meiltä myös läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, kattoluukun ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pälkäne – korjaus varmistaa rakenteiden turvan ja tiiveyden

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pälkäne – korjaus huolehtii rakenteiden tiiveydestä ja turvasta, kun laitat asialle ensiluokkaiset ammattilaisemme. Läpivienteihin sisältyy huomattava vuotoriski niiden puhkaistessa vesikatteen sekä aluskatteen. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Pälkäneellä, meiltä saat paikalle pätevät tekijät sekä laadukkaat tuotteet ja työkalut. Hoidamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Uusimme aikansa eläneet suojapellit sekä loppuun kuluneet tiivisteet. Asennamme myös aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pälkäneellä – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!