KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Kangasala – Yläpohja suojataan laholta vain tiiviillä katolla

Jos katto ei ole täysin tiivis, tilaa katonkorjaus tai katon paikkaus Kangasalle välittömästi. Kun luotat omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai minkä tahansa muun kiinteistön katon korjauksessa meihin, saat kattosi paikattua nopeasti ja luotettavan ammattitaitoisesti.

Katon tiivistys on kiireellinen kattotyö, sillä katto voi vuotaa, jos siinä on reikä – esimerkiksi lumen irrottamien lumiesteiden aiheuttama. Kattovuodon korjaus maksaa sitä enemmän, mitä enemmän katon alle on ehtinyt muodostua kosteusvauriota. Katon vesivahinko voi tarkoittaa katon puurakenteiden lahoamista, ja koska lahot yläpohjarakenteet eivät jaksa toteuttaa tehtäväänsä kovinkaan kauaa, on ne uusittava. Myös kastuneet yläpohjan eristeet on vaihdettava, sillä niihin voi ilmaantua homekasvustoja, ja home voi aiheuttaa sisäilmaongelmia.

Me teemme kaikenlaiset kattokorjaukset Kangasalla, Kuhmoisissa, Lempäälässä, Orivedellä, Padasjoella, Pälkäneellä, Tampereella ja Valkeakoskella, joten aloita katon kunnostus ottamalla yhteyttä ja pyytämällä (kotitalousvähennyskelpoinen) tarjous katon kunnostamisesta. Myrskyvaurioiden korjauksen, rikkinäisten tiilien vaihdon, kattoreikien paikkauksen tai vaikkapa osittaisen kattoremontin voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella.

Miten huopakaton korjaus sujuu Kangasalla?

Palahuopakaton korjaus ja paikkaus sujuu tietenkin mitä parhaimmalla asiantuntemuksella, kun me olemme asialla. Asiantuntemusta on luvassa myös muiden huopakattojen korjaamiseen. Harjakaton tai vaikka tasakaton korjaus suunnitellaan alkukatselmuksen perusteella – saman tarkastuksen, minkä jälkeen osaamme kertoa, mitä kattokorjaus maksaa. Alkukatselmuksen jälkeen osaamme kertoa, miten huopakaton korjaus sujuu käytännössä, sillä huopakaton korjaamiseksi on monta eri tapaa. Edes se, että huopakatto vuotaa Kangasalla, ei automaattisesti johda katon uusimiseen. Katto voidaan korjata osittain, jos se ei ole vielä kovin vanha, eivätkä kosteusvauriot ole ehtineet aiheuttaa kovin vakavia pulmia. Katteen tiivistys voi tarkoittaa reikien paikkaamista sopivalla tiivistysaineella, tai esimerkiksi paikkapalan liimaamista reiän päälle. Joskus kattovuodon korjaamiseksi riittää vuotavan läpiviennin tiivistäminen. Meiltä kuulet myös huolloista, joilla katon rasituksensietokykyä voidaan parantaa.

Kaikki peltikaton korjaukset samasta osoitteesta

Meiltä tilaat Kangasalle kaikki peltikaton korjaukset, aina reikien paikkauksesta kaikkien kattopeltien vaihtoon (eli osittaiseen peltikattoremonttiin). Meillä on takataskussamme paras tietotaito peltikatoista ja peltikattokorjauksista, joten laitamme aaltopeltikatot, lukkosaumakatot, tiilikuvioiset peltikatot ja muun muassa konesaumakatot priimakuntoon. Paikan päällä selviää, mitä myrskyn tai ruosteen runnoma, vuotava tai vaikkapa lumitaakan alla painunut peltikatto tarvitsee. Jos peltikatto vuotaa, teemme myös peltikaton alla tarvittavat korjaukset. Peltikaton aluskatteen korjaus estää tulevaisuudessa mahdollisesti alkavia peltikattovuotoja kastelemasta yläpohjarakenteita ja homehduttamasta lämmöneristeitä. Tarvittaessa teemme myös villojen vaihdon ja kattorakenteiden kunnostuksen, jotta katto tulisi täysin kuntoon joka kohdasta – huolellisten kattotöiden ansiosta peltikatto voi kestää jopa 50 vuotta.

Tiilikattohuollot vähentävät tiilikaton korjauksia Kangasalla

Tiilikaton korjaus ja paikkaus Kangasalla tarkoittaa usein rikkinäisten kattotiilien vaihtoa, sillä kosteus ja pakkaset hajottavat toisinaan katolla olevia tiiliä. Kyse on samasta pakkasrapautumisesta, mikä kuluttaa myös savupiipun sisä- ja ulkopuolta. Jos rikkinäiset tiilet vaihdetaan heti talven jälkeen, on entistä epätodennäköisempää, että tiilikatto vuotaa. Kattotarkastuksen (mikä tulisi tehdä joka kerrostalon, rivitalon, omakotitalon ja muiden kiinteistöjen katoille puolivuosittain) yhteydessä kannattaa tarkastaa myös aluskatteen kunto. Tiilikaton aluskatteen korjaus varmistaa kattorakenteiden kuivuuden, vaikka katon alle jossain vaiheessa tiilikaton jopa 70-vuotista elinkaarta tulisikin vettä.

Tiilikattohuollot auttavat pitämään tiilikaton tiiviimpänä. Ota meihin yhteyttä myös tiilikaton harjausten, kattomaalausten ja lumenpudotusten tiimoilta – sammaleenpoistoista puhumattakaan. Betoni- ja savitiilikattojen huolto-ohjelmissa on pieniä eroja, mutta me osaamme hoitaa molemmat katteet. Suurin ero liittyy siihen, ettei savitiilikattoja maalata.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.