KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Laitila – Ehjän katon alla mukavampi asua

Ehjän katon alla on mukavampi asua, sillä silloin ei ole vaarana, että sisäkatosta alkaa tippua vettä lattialle. Kattovuoto Laitilassa voi aiheuttaa ikäviä kosteusvaurioita, jopa yläpohjan homevaurion, mikä saattaa sairastuttaa talon asukkaat. Jotta ei jouduttaisi tekemisiin katon vesivahingon kanssa, kannattaa kesämökin, omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon tai vaikka paritalon) ja muiden kiinteistöjen katot tarkastaa usein siltä varalta, että kattoa pitäisi paikata. Kattotarkastus voi kertoa myös jonkin kattohuollon tarpeesta – oikeaan aikaan toteutetuilla kattohuolloilla voidaan välttää monet kattovuodot ja muut katonkorjaustarpeet Laitilassa, Eurassa, Mynämäellä, Pyhärannassa, Raumalla, Uudessakaupungissa tai Vehmaalla.

Kaikkia katonkorjauksia ja katon paikkauksia ei voitane välttää. Lumi voi irrottaa lumiesteet tai tikkaat, jolloin kattoon syntyy reikiä. Tällainenkin katon paikkaus kannattaa tilata pian meiltä, jotta ei jouduttaisi vaihtamaan kastuneita villoja tai uusimaan lahon vaurioittamia rakenteita. Kattovuodon korjauksen voi aiheuttaa myös kova myrsky tai rakenteiden ikääntyminen – vanhan katon rasituksenkestävyys ei ole samalla tasolla kuin vasta asennetun tai vasta 10–20 vuotta vanhan katon.

Me korjaamme niin konesaumakatot, savitiilikatot, palahuopakatot eli bitumipaanukatot kuin esimerkiksi suomalaisten suosimat tiilikuvioiset peltikatotkin. Saat apua kaikkiin kattokorjauksiin aina painuneen katon oikaisusta tuulen irrottamien kattopeltien kiinnittämiseen nopeasti, ja saamasi apu on korkealaatuista. Vaikka kattokorjauspalvelumme tarjoaa nopeaa ja asiantuntevaa palvelua, on hinta varsin kohtuullinen. Katon paikkaamisen tai katon tiivistämisen hinnan voi maksaa myös yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella, ja Verohallintoon voi olla yhteydessä kotitalousvähennyksen saamiseksi.

Huopakaton hyväkuntoisuutta vaalitaan kattohuolloilla ja satunnaisilla korjauksilla

Huopakatot ovat rasituksenkestävyydeltään erinomaisia kattoja – huopakatto voi kestää sateita, paahteita ja lumi jopa 40 vuotta. Tasakatto, harjakatto tai esimerkiksi monimuotoinen katto pidetään hyvässä kunnossa kattohuolloilla, joita ovat esimerkiksi sammaleenpoistot ja katon pinnoitus. Tärkein keino välttyä siltä, että huopakatto vuotaa tai siltä, että katto olisi uusittava ennen aikojaan, on tarkastaa katto usein Laitilassa. Kattotarkastus kertoo, tarvitaanko jotain palahuopakaton korjausta tai paikkausta, tai pitääkö kolmiorimahuopakaton läpivientejä tiivistää. Teetä sekä huopakaton huollot että huopakaton paikkaukset meillä, niin katto saadaan aina kerralla kuntoon.

Ruostevaurioita tai irronneita kattopeltejä? Korjaamme peltikaton riippumatta siitä, mitä sille on käynyt

Kokeneisiin ja perusteellisesti toimiviin ammattilaisiimme voi luottaa kaikissa peltikaton korjauksissa Laitilassa. Ota yhteyttä, jos tarvitset reikien paikkausta tai muiden ruostevaurioiden korjausta. Soita tai laita verkkoviestiä silloinkin, jos peltikaton aluskatetta pitää jollain lailla korjata. Aluskate on syytä pitää kunnossa siltä varalta, että peltikatto vuotaa, sillä aluskate pitää huolen kattorakenteiden kuivuudesta. Meiltä luonnistuu myös myrskyn irrottamien kattopeltien vaihto tai kiinnitys, läpivientien kunnostaminen sekä esimerkiksi osittainen peltikattoremontti, joten saat apua tilanteessa kuin tilanteessa.

Tiilikaton korjaus tehtävä ammattilaisvoimin

Kannattaa olla yhteydessä tiilikatot ja niiden erityispiirteet tunteviin ammattilaisiimme, jos tarvitset jotain tiilikaton korjausta tai paikkausta Laitilassa, sillä me laitamme tiilikattosi kuntoon varmoin ja luotettavin ottein. Meillä on konstimme puuttua siihen, että tiilikatto vuotaa. Tarjoamme kattoremonttia vasta sitten, jos muut keinot osoittautuvat käyttökelvottomiksi esimerkiksi katon korkean iän tai pahojen kosteusvaurioiden takia. Pyrimme aina estämään kattovuodot ja katon vesivahingot, ja siksi tarkastamme katon ilmaiseksi kaikkien kattohuoltojen ja muiden tiilikattotöiden yhteydessä. Jos tarvetta, tarjoamme rikkinäisten tiilien vaihtoa (mikä on mainettaan hankalampaa, varsinkin jiirissä) tai vaikka tiilikaton aluskatteen korjausta. Tarvittaessa tarjoamme myös jotain betonitiilikaton tai savitiilikaton tiiviyttä parantavaa kattohuoltoa, kuten katon rapautumista ja tiilien hajoamista nopeuttavien sammaleiden poistoa Laitilassa.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.