KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Masku – Teemme kattokorjaukset kokenein ottein

Omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon taikka paritalon), kesämökin tai jonkin muun kiinteistön katon korjaus Maskussa on sen verran tarkkaa puuhaa, että katon paikkaus kannattaa jättää alan ammattilaisten vastuulle. Jos tarvitset kattovuodon korjausta tai jotain muuta katonkorjausta ja katon paikkausta, ota yhteyttä kokeneisiin ammattilaisiimme. Korjaamme peltikatot, tiilikatot ja huopakatot kokemusta huokuvin ottein, joten lopputulos on aina yhtä onnistunut. Löydämme parhaat ratkaisut niin katon vesivahingon kunnostamiseen kuin lumen irrottamien tikkaiden jälkeensä jättämien reikien paikkaamiseenkin.

Kattoremonttia eli pulpettikaton, harjakaton tai esimerkiksi tasakaton uusimista tarjoamme vasta siinä vaiheessa, kun kattoa ei kerta kaikkiaan kannata enää korjata. Edes kattovuoto Maskussa, Mynämäellä, Nousiaisissa, Ruskossa, Raisiossa, Naantalissa tai Taivassalossa ei automaattisesti johda kattoremontin tarjoamiseen, sillä katto voidaan saada pelastettua muilla konsteilla. Kattovuodon korjaamiseen voi liittyä useita työvaiheita, sillä vesikaton tiivistyksen lisäksi voi olla syytä tiivistää myös aluskate. Kastuneet yläpohjan eristeet on vaihdettava homevaurioiden ehkäisemiseksi, ja puurakenteissa mahdollisesti olevat lahovauriot kertovat, että puuosat pitää uusia. Jos puurakenteissa on pelkkää kosteutta, voitaneen ne kuivattaa.

Kattoa ei välttämättä tarvitse uusia edes silloin, kun lumen paino on painanut katon luokalle. Myös monet myrskyvauriot voidaan korjata ilman kattoremonttia. Saat kuulla parhaan tavan kattosi korjaamiseksi, kun otat yhteyttä ammattilaisiimme. Laskemme kilpailukykyisen ja kotitalousvähennyskelpoisen avaimet käteen -tarjouksen kaikille kattokorjauksillesi. Halutessasi voit hakea katon korjaamiselle kauttamme myös rahoitusta – se järjestyy hyvin helposti ja nopeasti.

Huopakaton korjaus ei onnistu ilman tietotaitoa ja tarmokkuutta

Palahuopakaton korjaus ja paikkaus vaatii tietotaitoa ja tarmokkuutta aivan kuten tiivissaumakaton ja kolmiorimahuopakatonkin korjaus. Olipa rakennuksessasi tasakatto tai monimuotoinen katto, sopii huopakatto sen suojaksi, mutta ajan hammas voi nakertaa siihen reikiä tai muita vaurioita. Jos huomaat omakotitalon, paritalon tai vaikka luhtitalon katon kuluneen aikojen saatossa, ota yhteyttä jo ennen kuin huopakatto vuotaa Maskussa. Vaikka huopakatto olisi jo ehtinyt vuotaa, saat kauttamme parhaat ammattilaiset katon tiivistämiseen, kosteusvaurioiden kunnostamiseen ja uusia vaurioita ehkäiseviin toimenpiteisiin (kuten kattoa syövien sammaleiden poistoon).

Peltikaton korjaus vaatii tilannetajua

Peltikaton korjaus Maskussa tai sen lähiympäristössä vaatii ammattitaitoa, mutta myös tilannetajua ja syvällistä ymmärrystä peltikatteiden toiminnasta. Korjaajan on tiedettävä, milloin kattokorjaukseksi käy reikien paikkaus tai saumojen tiivistys, ja milloin on parempi vaihtaa kattopellit. Kattokorjaajan on muistettava tarkastaa myös se, onko peltikaton aluskatetta korjattava – aluskatteen on oltava aina ehjä siltä varalta, että peltikatto vuotaa jonain päivänä. Aluskatteen ansiosta peltikattovuodonkin korjaus sujuu näppärästi ja kustannustehokkaasti. Meidän kattokorjaajamme osaavat kertoa myös siitä, miten aaltopeltikaton tai esimerkiksi lukkosaumakaton kuntoa voitaisiin kohentaa. Esimerkiksi kattomaalaus voi olla se konsti, millä katto voidaan pitää tiiviimpänä ja ehjempänä jatkossa.

Tarjoamme kestävän lopputuloksen antavia tiilikaton korjauksia

Lopputulos on kestävä ja luotettava, kun tiilikaton korjaus ja paikkaus Maskussa on tilattu ammattilaisiltamme. Olipa kyseessä tiilikaton aluskatteen korjaus tai vaikka rikkinäisten kattotiilien vaihto, ei työn vaativuutta kannata vähätellä. Rikkinäisten tiilien uusiminen on erityisen hankalaa, jos tiilet sijaitsevat jiirissä – tuolloin tarvitaan myös sellaisia erikoistyökaluja, joita ei ihan joka pakista löydy. Katto on saatava korjattua kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti, koska muuten tiilikatto saattaa vuotaa Maskussa, ja tiilikattovuoto voi johtaa laho- ja homevaurioihin. Kosteusvaurioiden kunnostaminen on hintavampaa ja hankalampaakin kuin pelkkien tiilien vaihto – tai esimerkiksi piipun juuren korjaaminen, sillä myös betoni- ja savitiilikattojen läpiviennit voivat alkaa vuotaa.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saa meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumen pudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.