KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Nousiainen – Paikkaamme katon tapauksen edellyttämällä tavalla

Katonkorjaus ja katon paikkaus Nousiaisissa ei tuo toivottua lopputulosta, jos katon korjaaja paikkaa väärän kohdan katosta – tai jos hän ei huomaa katon muita vaurioita. Jos katto jää huonoon kuntoon, on kohta tilattava kattovuodon korjaus, kenties katon vesivahingon korjauksella (kuten kastuneiden villojen vaihdolla) ryyditettynä. Katon paikkaus on siis kohdistettava oikein, eikä mitään huonokuntoista kohtaa saa jättää tiivistämättä. Myös ammattitaito on tarpeen, sillä vähän sinne päin toteutetut katon tiivistykset eivät tuo pitkäkestoista iloa.

Tilaa omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon tai paritalon), kesämökin tai jonkin muun kiinteistön katon korjauksen meidän kokeneilta ammattilaisiltamme, niin joka ikinen kattokorjaus tulee toteutettua tapauksen edellyttämällä tavalla. Mikään kattokorjaus ei ole meille liian pieni, joten kiirehdimme toteuttamaan niin rännien korjausta, rikkinäisten kattotiilien vaihtoa kuin lumen irrottamien tikkaiden kattoon aiheuttamia reikiäkin.

Mikään kattokorjaus ei ole meille myöskään liian suuri – voit luottaa saavasi parasta mahdollista palvelua myös isompien myrskyvauriokorjausten, kuten vaikkapa rivitalon katolle kaatuneen puun korjausten tiimoilta.

Katon korjaamisesta voi hakea kotitalousvähennystä – tuo verovähennys on varattu yksityisasiakkaille. Rahoituspuoltakin olemme ajatelleet. Kaikenlaiset katon korjaukset Nousiaisissa, Aurassa, Maskussa, Raisiossa, Mynämäellä, Pöytyällä, Ruskossa ja Turussa voi maksaa kotisivujemme kautta kätevästi löytyvällä rahoituksella.

Huopakaton korjaus vaatii roppakaupalla huolellisuutta

Palahuopakaton korjaus ja paikkaus tulee toteuttaa huolellisesti. Myös tasakatto (eli tiivissaumakatto) tai perinteikäs kolmiorimahuopakatto pitää korjata tarkasti. Jos kaikkia saumoja ja muita liitoskohtia ei saada tiiviiksi, on vaarana, että huopakatto vuotaa. Huopakattovuoto Nousiaisissa voi kastella katon alla olevat vanerit ja muut rakenteet, ja kosteusvaurioiden korjaaminen aiheuttaa rahanmenoa. Tyypillisiä huopakattokorjauksia ovat esimerkiksi sammaleiden avaamien saumojen tiivistykset, kattoreikien paikkaukset ja irronneiden paanujen liimaamiset. Jotta katto pysyisi tiiviinä talvista, rajuilmoista ja rankkasateista huolimatta, kannattaa se tarkastaa kahdesti vuodessa. Kattotarkastus kertoo katon tilanteesta – myös niistä kattohuolloista, joilla omakotitalon, vapaa-ajan rakennuksen tai vaikkapa luhtitalon katon kuntoa voidaan kohentaa. Esimerkiksi sammaleiden poisto on hyvä tapa hidastaa katon kulumista ja vähentää huopakattovuotojen todennäköisyyttä.

Peltikaton korjausten tarve huomataan kuntotarkastuksessa

Myös peltikattojen korjausten tarpeet huomataan katon kuntotarkastusten avulla. Reikien paikkaus ei jää tekemättä, kunhan aaltopeltikatto, lukkosaumakatto tai esimerkiksi suuren suosion saavuttanut tiilikuvioinen peltikatto tarkastetaan kaksi kertaa vuodessa. Aina pelkkä reikien paikkaaminen ei riitä – silloin teemme tarjouksen esimerkiksi ruosteisten tai tuulella irronneiden kattopeltien vaihdosta. Tärkeintä on estää se, että peltikatto vuotaa. Varmuuden vuoksi kannattaa tarkastaa ja tarvittaessa korjata myös peltikaton aluskate. Aluskatteen tehtävä on ohjata katon alle päässyt kosteus pois katon alta, jolloin kattovuoto ei pääse aiheuttamaan laho- tai esimerkiksi homevaurioita Nousiaisissa. Aluskate suojaa kattorakenteita ja eristevilloja myös kondenssikosteudelta.

Tiilikaton korjaus voi aiheuttaa päänvaivaa

Kaikki tiilikaton korjaukset ja paikkaukset kannattaa tilata ammattilaisiltamme Nousiaisissa – myös rikkinäisten kattotiilien vaihto. Kattotiilien vaihto on erityisen hankalaa, jos rikki menneet tiilet sijaitsevat katon sisätaitteessa. Katolla ollut lumi on voinut rikkoa jiirin kohdalla olevia tiiliä, eikä niitä kannata liimata kokoon. Uusien tiilien mitoittaminen, leikkaaminen ja paikoilleen asentaminen voi aiheuttaa päänvaivaa, joten käänny puoleemme saadaksesi katon kerralla kuntoon. Jos tiiliä ei saada vaihdettua oikeaoppisella tavalla, tiilikatto vuotaa.

Tiilikatonkin alla on aluskate, mikä voi estää katon vesivahingon, jos katon alle kaikesta huolimatta pääsee kosteutta. Katon kuntotarkastusten (suosittelemme tekemään sellaisen joka kevät ja syksy) yhteydessä kannattaa tarkastaa myös tarve tehdä tiilikaton aluskatteen korjaus. Aluskate voidaan tarvittaessa uusia osittain.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.