KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Hyvinkää – Katon tiiviyden palauttaminen kannattaa

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön katon korjaus palauttaa katon tiiviyden Hyvinkäällä. Katonkorjaus ja katon paikkaus kannattaa, vaikka katto olisi jo vanha. Ei kannata ajatella, ettei haittaa, vaikka lumi irrotti lumiesteet ja kattoon tuli reikä, koska katto ollaan joka tapauksessa uusimassa piakkoin. Ellei kattoremontti ala huomenna, katto kannattaa paikata, sillä katon epätiiviys voi johtaa katon vesivahinkoon. Katon vesivahinko tarkoittaa sitä, että katon korjauksen tai uusimisen yhteydessä on tehtävä myös kosteusvaurioiden kunnostuksia. Esimerkiksi kastuneiden yläpohjan eristeiden uusiminen nostaa kattourakan hintaa, eihän villoja vaihdeta tavallisen kattoremontin yhteydessä.

Tilaa kaikki katon paikkaukset ja katon tiivistykset meiltä niin Hyvinkäällä, Riihimäellä, Hausjärvellä, Mäntsälässä, Tuusulassa, Nurmijärvellä, Vihdissä kuin Lopellakin. Kattovuodon korjauksesta ja muista kattopaikkauksista voi hakea kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppanimme kannattaa olla yhteydessä kattourakan rahoituksen tiimoilta.

Huopakaton korjauksien kiirehtiminen kannattaa

Palahuopakaton korjaamisella sekä paikkaamisella on aina kiire, eikä muidenkaan bitumikattojen (eli kolmiorimahuopakattojen ja tiivissaumakattojen) korjaamista kannata lykätä. Satulakaton tai tasakaton paikkaus voi tarkoittaa vaikka kattoreiän paikkausta, ilmakuplan puhkaisua ja siitä syntyvän halkeaman tiivistämistä, vuotavan kattoikkunan kunnostamista, huonokuntoisten vuotien vaihtoa tai irronneiden lumiesteiden kiinnittämistä takaisin paikoilleen. Jos nämä kattokorjaukset tehdään Hämeenlinnassa mahdollisimman pian tarpeen syntymisen jälkeen, ei huopakatto ehdi alkaa vuotaa. Jos taas omakotitalon, kerrostalon tai vaikka vapaa-ajan kiinteistön katon korjaaminen viivästyy, voi bitumikatto vuotaa, ja kosteus voi ehtiä tehdä tuhojaan katon alla. Edessä voi olla isompi kattokorjaus tai jopa kattoremontti, vaikka kattosaneeraus ei muussa tapauksessa olisikaan vielä kolkutellut ovelle.

Peltikaton keväiset korjaustarpeet

Peltikaton korjausta voi tarvita Hyvinkäällä aivan mihin vuodenaikaan tahansa, mutta monesti taloyhtiöt tai yksityisasiakkaat huomaavat juuri keväällä, että peltikatto vuotaa. Peltikaton keväisen vesivuodon takana voi olla vaikka se, että katon reunalla ollut jää on estänyt lumen sulamisesta syntyneen veden poistumisen katolta. Syy voi löytyä myös siitä, että katolta pudonnut lumi on irrottanut kattotikkaat ja muut kattoturvatuotteet paikoiltaan, jolloin kattoon on jäänyt reikiä. Peltikattovuodon syy voi olla myös jossain läpiviennissä, minkä tiiviys on mennyt sen siliän tien painavan lumitaakan rasittaessa sitä. Tarvitsitpa reikien paikkausta, ruosteisten kattopeltien vaihtoa tai vaikkapa peltikaton aluskatteen korjausta, ota yhteyttä ja laita meidät asialle. Tiivistämme niin aaltopeltikatot, lukkosaumakatot, konesaumakatot kuin esimerkiksi tiilikuvioiset peltikatot. Katto on pian taas priimakunnossa, ja kaupan päälle saadun kattotarkastuksen jälkeen kuulet tavoista vähentää katon vaurioitumisalttiutta.

Tiilikaton korjaus saa katon kestämään pitkään

Tiilikaton korjaus ja paikkaus Hyvinkäällä saa katon kestämään pitkään – ja toisin päin: jos rikkinäisiä kattotiiliä ei ajoissa vaihdeta eikä tiilikaton aluskatetta korjata, voi katon käyttöikä jäädä huomattavasti normaalia lyhyemmäksi. Se, että katolla on paljon rikkinäisiä (todennäköisesti tiilien sisässä olleen kosteuden jäätymisen halkaisemia) kattotiiliä, voi saada aikaan sen, että tiilikatto vuotaa.

Tiilikaton läpi voi päästä kosteutta useammankin kerran sen noin 70 vuoden aikana, minkä tiilikatto voi kestää. Jos aluskate on ehjä ja oikeaoppisella tavalla asennettu, ei tiilikattovuoto saa aikaan sen suurempia ongelmia, ennen kuin katto saadaan tiivistettyä. Jos katto tarkastetaan aina puolen vuoden välein, ei katto missään vaiheessa ehdi vuotaa ainakaan puolta vuotta pidempään.

Aluskate kuluu vuosien varrella, ja sille päässyt kosteus lisää sen kulumista. Jos katon kuntoa ei seurata eikä vesi- tai aluskatetta paikata ajoissa, voi syntyä katon vesivahinko, ja se voi aikaistaa kattoremonttia.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumen pudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.