KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Siilinjärvi

Katon korjaus Siilinjärvi, meiltä saat luottotekijät ja laadukkaan työnjäljen kaikentyyppisiin kohteisiin. Korjaustarvetta tuottavat niin ajan hampaan nakerrus kuin mekaaniset ja kemialliset rasituksetkin. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista yksittäisistä epäkohdista, mutta jos tilanteen annetaan muhia itsekseen, vauriot äityvät pahemmiksi. Ajoissa tehdyt katon paikkaukset sitä vastoin palauttavat toimintakyvyn, niin että katto välttää kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Kattoa verottavat vuosien saatossa sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, sammal ja lehtiroska sekä paahtava auringon uv-säteily. Vähitellen tiili murentuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta korjaustarve voi hyvin yhyttää uuden ja terveenkin katon, mikäli paikalle sattuvat varoittamatta lumi- tai myrskyvahingot. Kenties ongelmia syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Hoidamme laadukkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Siilinjärvellä, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta lumi- sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset kohteet, oli katon malli tai materiaali mikä tahansa – harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot tiilestä peltiin ja palahuopaan. Voit tilata toimestamme omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Kattotöihimme sisältyy mahdollisuus rahoitukseen sekä kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja tuomme mukanamme kaiken tarvittavan harjatiivisteistä henkilönostimiin. Palvelemme korjauksissa laatutuottein ja asiakaslähtöisin ottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi parasta ajatellen. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Pohjois-Savo, kuten Tervo, Pielavesi, Lapinlahti, Kuopio ja Suonenjoki. Kunnostukset säästävät aikaa ja rahaa sekä tukevat koko talon hyvinvointia – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Siilinjärvellä!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Siilinjärvellä. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen puhdistus sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä. Ota yhteyttä missä tahansa Siilinjärven alueella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Siilinjärvi – tyylikäs kunnostus kruunaa katon

Huopakaton korjaus Siilinjärvi, kokeneet tekijämme paikkaavat kattosi siistein ja sujuvin ottein. Huopakaton, eli bitumikaton voivat päästä yllättämään muun muassa myrskyvahingot. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli repi katolta huopia irti, tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Arkisempiin huopakaton kulutuksiin kuuluvat mekaaniset ja kemialliset rasitukset, jotka vievät väistämättä veronsa etenkin vanhemmanpuoleisesta huovasta. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta hiipuu pikkuhiljaa pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat kattoa, halkeilua tapahtuu helpommin. Huopaan saattaa muodostua reikiä, repeämiä, kulumia, painumia tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen ja läpivientien kohdalta – liitoksia syövät esimerkiksi sammal ja jäkälä sekä talvella lumikuorman paine.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Siilinjärvellä, aina katollesi soveltuvin käsittelyainein sekä materiaalin mukaisin menetelmin. Samakin ongelma voi eri kohteissa vaatia tyystin erityyppiset ratkaisut, joten yksilöllinen toteutuksemme pitää huolen, että lopputulos on paras mahdollinen. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki kuprut eli höyrypussit katepinnan tasoitusta varten. Hoidamme Siilinjärvellä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Siilinjärvi, siististi ja sujuvasti ammattiottein

Peltikaton korjaus Siilinjärvi – paikkaamme taidolla ja pieteetillä katepinnan reiät sekä ruostekohdat. Korroosio iskee herkästi etenkin hoitamatta jääneisiin pelteihin. Myös hyvin huollettu peltikatto joutuu kohtaamaan sään ja ympäristön kulutukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Tämän johdosta kiinnikkeet antavat periksi ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi vaurioita paikantua vesikatteen ohella myös yläpohjaan – vaikkapa aluskate saattaa olla loppuunsa kulunut tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Tai sitten katon ovat hetkessä rikkoneet myrskyn tai lumen tekemät vauriot, jotka eivät katso katon ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat osumaan kohdalle. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi mukanaan alas tikkaat sekä lumiesteet, niin että kattoon tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Siilinjärvellä tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, toteutamme samoin aina huolella; näin massaukset ja tiivistykset tarttuvat hyvin, ja korjaustulos on luonteeltaan kestävä. Toteutamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Siilinjärvellä. Kattopeltisepiltämme sujuvat myös peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Siilinjärvi, vesitiivis tulos hoituu osaajiemme kautta

Tiilikaton korjaus Siilinjärvi – kunnostukset hoituvat osaajiemme toimesta täydellä ammattitaidolla. Myös tiilikaton kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aikaansaamat vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin korjaustarve kuitenkin kehittyy vähitellen ympäristön kulutuksissa, kun kattoa nakertavat sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä ravinteita sekä upottaa juurensa katteeseen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun haurastunut kate sitoo kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä tarkistaa yläpohjan tilanne – vaikkapa aluskatteesta voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Siilinjärvellä kannattaa toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii tarpeettomasti ränsistyä remonttikuntoon. Ajoissa tehtyinä riittävät yleensä pienet, paikalliset korjaustoimet, kuten irronneiden peltien kiinnitykset sekä rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Hoidamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Siilinjärvellä, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, niin että hapertunut kate saa taas asianmukaisen suojan kosteuden ja kasvuston uhkilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Siilinjärvi – huolenpito katosta on taloudellisesti viisasta

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Siilinjärvi, paikkaus palauttaa katollesi käyttövarmuuden, kun jätät työt kokeneiden tekijöidemme huoleksi. Aluskate on välttämätön osa toimintakykyistä kattoa varsinkin maamme vaihtuvissa sääoloissa. Laadukas ja oikein asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muihin yläpohjan rakenteisiin. Aluskatteen haasteissa kyse on tyypillisesti sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai äkillisistä mekaanisista vaurioista. Olipa ongelmien syy mikä tahansa, meiltä saat laatuvarmat korjaustyöt – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Siilinjärvellä.

Hoidamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, ja purkutöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Korjaamme katolta kastuneet villat, valumajäljet sekä lahovauriot, ja parannamme eristystä tai välikaton tuuletusta kohdekaton tarpeiden mukaan. Palvelemme aluskatteen korjauksissa ja paikkauksissa haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Siilinjärvellä luonnistuu meiltä myös läpivientien kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja ilmanvaihtoputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Siilinjärvi – korjaus pitää kattosi parhaassa vireessä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Siilinjärvi – korjaus parantaa kattosi tiiveyttä ja turvaa, kun työt suorittaa ansioitunut ammattitiimimme. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Siilinjärvellä, meiltä saat paikalle pätevät osaajat ja ensiluokkaiset tuotteet. Suoritamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme haurastuneet tiivistykset ja aikansa eläneet suojapellit. Lisäksi asennamme puuttuvat tiivistekappaleet sekä puolitiehen jätetyt ylösnostot.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Siilinjärvellä – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta sekä paikkauksesta!