KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Ruovesi

Katon korjaus Ruovesi, kauttamme saat sujuvan ja siistin korjauspalvelun ensiluokkaisin tuloksin. Korjaustarvetta syntyy jokaisella katolla ennemmin tai myöhemmin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Ajoissa tehdyillä kunnostuksilla ehkäistään monet vakavammat vauriot, ja nykyinen katto saa pidemmän käyttöiän sekä paremman toimintavarmuuden. Haasteita katolle tuottavat monenlaiset sään ja ympäristön kulutukset, kuten kosteus, lika, lehtiroska, sammal sekä auringon paahtava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut pyrkivät hapertamaan läpivientien tiivisteet, ja vähitellen tiili murentuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu. Korjaustarvetta edistää entisestään, jos katon huolto on heikoissa kantimissa. Tai ehkä katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty mainittavia virheitä. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi hetkessä joutua korjauskuntoon, mikäli kohdalle osuvat äkkiarvaamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Toteutamme tasokkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ruovedellä, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai aluskatteen ja rakenteiden korjausta. Teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, sadevesijärjestelmän saneeraukset samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Käsiimme voit uskoa luottavaisin mielin kohteet mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot pellistä tiileen sekä palahuopaan. Meiltä saat sujuvasti niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa tarpeen mukaan joustavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy Ruoveden ohessa muukin Pirkanmaa; Virrat, Ylöjärvi, Orivesi, Juupajoki ja Mänttä-Vilppula. Palvelemme korjauksissa asiakaslähtöisesti laatutuottein sekä -menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Tuloksena on tiivis ja käyttövarma katto sekä terveet, kuivat rakenteet – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Ruovedellä!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Ruovedellä. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen puhdistus sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä. Ota yhteyttä missä tahansa Ruoveden alueella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Ruovesi, luotettavalla palvelulla kohteeseen kuin kohteeseen

Huopakaton korjaus Ruovesi – taitavat tekijämme tiivistävät kuntoon kaikenlaiset katot sekä kohteet. Huopakatto, eli bitumikatto voi kärsiä muun muassa myrskyn tuomista tuhoista. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia, tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Arkisempiin huopakaton kulutuksiin lukeutuvat mekaaniset ja kemialliset rasitukset, jotka vievät vähitellen veronsa etenkin vanhemmanpuoleisesta huovasta. Kermistä aluksi löytyvä suojaava sirote hiipuu pikkuhiljaa pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat katetta, halkeilua tapahtuu helpommin. Kattoon saattaa muodostua kulumia, painumia, kupruja, reikiä tai repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen ja läpivientien kohdalta – liitoksia nakertavat sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ruovedellä. Katsastamme vaurioiden laajuuden sekä luonteen, ja mitoitamme korjaustyöt sen mukaan. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja käsittelemme massalla kuntoon pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan asennamme erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit viillämme auki pullistumien tasoitusta varten. Hoidamme Ruovedellä myös tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten niin ikään huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Ruovesi – palveluksessasi tehokas ja luotettava kattotiimimme

Peltikaton korjaus Ruovesi, vahvistamme kattosi käyttövarmuutta ja kunnostamme vauriot pienistä suuriin. Peltikaton saattavat rikkoa esimerkiksi myrskyn aikaansaamat tuhot. Ehkä vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa. Peltikaton laittavat kuitenkin lujille myös arkiset sään ja ajan rasitukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Seurauksena tästä kiinnikkeet höltyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate voi olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Peltikaton tyypillisiin uhkiin lukeutuu myös kattoa syövyttävä ruoste, ja erityisen tehokkaasti korroosio tuhoaa hoitamatta jätetyt pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Ruovedellä tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Hoidamme myös tunnolliset pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta; näin massaukset ja tiivistykset tarttuvat hyvin, ja lopputulos on luonteeltaan kestävä. Toteutamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Ruovedellä. Kattopeltisepiltämme sujuvat niin ikään peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä kattavat peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Ruovesi, hoitamassa haastekohdat huolella kuntoon

Tiilikaton korjaus Ruovesi – tehokkaat tekijämme hoitavat paikkaukset laatutuotteilla ja sujuvin ottein. Myös tiilikaton kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aiheuttamat vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten korjaustarve kuitenkin kehittyy vähin erin ympäristön kulutuksissa, kun tiiliä rapauttavat sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä mineraaleja sekä ujuttaa juuriaan katteeseen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyessään katto myös huokoistuu lisää sitoen itseensä kosteutta, ja kun vesi tiilten sisällä vuoroin jäätyy ja sulaa, syntyy tuhoisa pakkasrapautumisen kierre. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä katsastaa yläpohjan tilanne – ehkä tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Ruovedellä on tärkeää toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii tarpeettomasti ränsistyä remonttikuntoon. Tyypillisesti korjaustarve tiilikatolla osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Saat meiltä myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Ruovedellä viimeistellään pintakäsittelemällä kuluneet tiilet, niin että kärsinyt kate saadaan takaisin suojaan kosteuden ja kasvuston uhkilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ruovesi, täsmäpaikkauksilla saavutat suuret hyödyt

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ruovesi – räätälöimme paikkaukset laatupalveluna kohteen tarpeiden ja tilanteen mukaan. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Kun aluskate vuotaa, syyksi voivat paljastua sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös asennukseen liittyvät virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Kenties jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa tai aluskate asennettu väärälle kireydelle, tai sitten myrsky on tehnyt katolla tuhojaan ja rikkonut samalla aluskatteen. Johtuivatpa vauriot sitten mistä tahansa, meiltä saat sujuvat paikkaustyöt – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ruovedellä.

Toteutamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, ja purkutöitä tehtäessä katsastamme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Paikkaamme katolta kastuneet villat, lahovauriot ja valumajäljet, sekä parannamme eristystä tai välikaton tuuletusta kattosi tilanteen mukaan. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ruovedellä luonnistuu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ruovesi – korjaus ja kunnostus vaalivat rakenteiden terveyttä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ruovesi – korjaus tehdään toimestamme osaavin ottein ja kattavan kokemuksen turvin. Läpiviennit muodostavat merkittävän vuotoriskin, kun ne puhkaisevat vesikatteen sekä aluskatteen. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Ruovedellä, meiltä saat paikkauksiin pätevät tekijät sekä ensiluokkaiset tuotteet. Suoritamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset ja kovia kokeneet suojapellit. Asennamme myös läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ruovedellä, ja toteutamme tyylillä muutkin korjaukset kattosi tueksi ja turvaksi. Tuloksena katto saa toimintavarmuuden ja rakenteet parhaan suojan – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!