KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Saarijärvi

Katon korjaus Saarijärvi, meillä jätät kattosi osaaviin käsiin, tarvitsitpa pientä tai suurta paikkausta. Korjaustarvetta tuottavat niin ajan hampaan nakerrus kuin mekaaniset ja kemialliset rasituksetkin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Uudemmassa kohteessa riittävät yleensä pienet, paikalliset täsmätyöt, kun taas vanhempi katto voi vaatia osakseen jo kattaviakin kunnostustoimia. Haasteita katolle tuottavat muun muassa sään ja ympäristön kulutukset, kuten sammal, kosteus, lehtiroska, lika sekä auringon paahtava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut iskevät etenkin läpivientien tiivistyksiin, ja vähitellen tiilikate murentuu, pelti ruostuu ja huopa halkeilee. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on heikoissa kantimissa. Tai ehkä katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty mainittavia virheitä. Toisaalta korjaustarve voi päästä käsiksi uuteen ja terveeseenkin kattoon, mikäli kohdalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Kenties ongelmia syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Suoritamme sujuvat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Saarijärvellä, tarvittiinpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai kattavaa rakenteiden korjausta. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset kohteet, oli katon malli tai materiaali mikä tahansa – harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot tiilestä peltiin ja palahuopaan. Voit tilata toimestamme niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit niin ikään hyödyntää kotitalousvähennyksessä verotuksessa, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toteutamme korjaukset laatupalveluna ja ensiluokkaisin tuottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Keski-Suomi, kuten Kannonkoski, Karstula, Multia, Uurainen ja Äänekoski. Kunnostuksilla säästät aikaa ja rahaa sekä säilytät rakenteiden suojan – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Saarijärvellä!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Saarijärvellä. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen puhdistus sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä. Ota yhteyttä missä tahansa Saarijärven alueella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Saarijärvi – tiivistämme kattosi taitavalla palvelulla

Huopakaton korjaus Saarijärvi, tehokkaat kunnostukset kaikille katoille taitavien tekijöidemme toimesta. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat rikkoa esimerkiksi myrskyvauriot. Kenties myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Huopakaton laittavat kuitenkin lujille myös huomattavasti arkisemmat kulutukset, ja mekaaninen sekä kemiallinen rasitus verottavat etenkin vanhempaa huopaa. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta hiutuu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Kattoon saattaa muodostua reikiä, repeämiä, kupruja, kulumia tai painumia, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten ja läpivientien kohdalta – saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Saarijärvellä, katollesi soveltuvin käsittelyainein sekä vaurioiden mukaisin menetelmin. Samakin ongelma voi eri kohteissa vaatia tyystin erityyppiset ratkaisut, joten yksilöllinen toteutuksemme pitää huolen, että lopputulos on optimaalinen katollesi. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin täytyy kenties asentaa erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit katepinnan tasoittamista varten. Hoidamme Saarijärvellä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Saarijärvi, tuntuvia kohennuksia kattosi terveyteen

Peltikaton korjaus Saarijärvi – paikkaamme taidolla ja pieteetillä kuntoon katepinnan reiät sekä ruostekohdat. Korroosio valtaa herkästi etenkin hoitamatta jätetyt pellit. Myös hyvin huollettu peltikatto joutuu kohtaamaan sään ja ympäristön kulutukset, kun sadevedet, uv-säteily, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpötilanvaihteluissa kiinnikkeet löystyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – kenties tarvitaankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai sitten katon ovat äkisti rikkoneet myrskyn tai lumen tekemät vauriot, jotka voivat olla kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi mukanaan alas tikkaat sekä kattosillat, niin että peltiin tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Saarijärvellä edellyttää onnistuneet pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että paikkauksesta saadaan pitävä. Useimmissa kohteissa paras tapa edetä on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Mikäli reikä löytyy kattopeltien kiinnikkeen kohdalta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos pellit on alun pitäen asennettu liian harvaan. Lisäksi hoidamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Saarijärvellä, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Saarijärvi, laatuvarmalla toteutuksella kaikenlaisiin kohteisiin

Tiilikaton korjaus Saarijärvi – viisas panostus kattosi terveyteen, kun työt hoitaa luotettava ammattitiimimme. Tiilikatonkin kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aikaansaamat vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin korjaustarve kuitenkin kehittyy pikkuhiljaa pidemmän ajan kuluessa, kun kattoa jäytävät sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä ravinteita sekä upottaa juurensa katteeseen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun haurastunut kate sitoo kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Kun tiilikatto vuotaa, voi olla tarpeen tarkistaa myös yläpohjan ja aluskatteen tilanne – vaikkapa aluskate saattaa olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Saarijärvellä tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Olennaista on, että kunnostuksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin – näin vältetään vakavammat kattovauriot sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Saarijärvellä, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kärsineet tiilet, jotta katto pystyy jälleen pitämään puolensa kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Saarijärvi – tehokas palvelumme palauttaa tiiveyden

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Saarijärvi, toteutamme paikkaukset laatupalvelulla ja loistavin, kestävin tuloksin. Aluskate on välttämätön osa toimintakykyistä kattoa etenkin maamme vaihtelevissa sääoloissa. Laadukas ja oikein asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muihin yläpohjan rakenteisiin. Kun aluskate vuotaa, saattaa se johtua sään ja ympäristön kulutuksista, joskus myös asennukseen liittyvistä virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Olipa ongelmien syy mikä tahansa, meiltä saat laatuvarmat korjaustyöt – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Saarijärvellä.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä vaihdamme reikiintyneet vuodat, ja purkutöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot ja vaihdamme kastuneet villat, sekä kohennamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se ilmanvaihdon puolesta on tarpeen. Palvelemme aluskatteen korjauksissa ja paikkauksissa haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä toteutamme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Saarijärvellä hoituu meiltä myös läpiviennin kohdalta; kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattoluukun, viemärintuuletusputken ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Saarijärvi – korjaus on pitäviä kunnostuksia pätevästi kauttamme

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Saarijärvi – korjaus ja paikkaus hoituvat osaavin ottein, kun jätät työt pätevien ammattilaistemme huoleksi. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten niihin sisältyy selkeä vuotoriski. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Saarijärvellä, turvallinen ratkaisu on pyytää paikalle kokeneet kattoasiantuntijamme. Suoritamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme virttyneet tiivistykset ja kolhuja kärsineet suojapellit. Samoin asennamme läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Saarijärvellä – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!