KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Karkkila – Yläpohjarakenteille tärkeintä on kuivuus

Voidaan sanoa, että yläpohjarakenteille tärkeintä on kuivuus, sillä kosteus saa kattorakenteet lahoamaan ja menettämään kantokykynsä. Villatkin voivat kastua kattovuodon ja katon vesivahingon myötä, ja jos kastuneita villoja ei pian vaihdeta, voi yläpohjaan syntyä homevaurioita. Katon paikkaus on siis erityisen tärkeä työ, kattovuodon korjaamisesta puhumattakaan. Jotta mikään katossa oleva reikä (esimerkiksi katolta lumen mukana pudonneiden lumiesteiden aiheuttama reikä) ei alkaisi vuotaa vettä yläpohjarakenteisiin, kannattaa katonkorjaus ja katon paikkaus tilata aina mahdollisimman nopeasti. Ainoa tapa saada omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai minkä tahansa muun kiinteistön katto korjattua tarpeeksi nopeasti on tarkastaa katto usein. Suosittelemmekin, että kaikki katot tarkastetaan Karjaalla puolen vuoden välein. Kevättarkastus voi kertoa joistain lumen painon tai lumimassojen liikkeiden aiheuttamista vaurioista, kun taas syystarkastus kertonee tavoista saada katto kestämään paremmin tuleva talvi.

Kaikki kattokorjauksemme Karkkilassa, Lohjalla, Lopella, Tammelassa ja Vihdissä voi rahoittaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella. Omakotitalon tai mökin katon myrskyvauriokorjauksista, kattovuotojen paikkauksista ja esimerkiksi jiirien kunnostuksesta voi hakea kotitalousvähennystä.

Huopakaton korjauksen hinta pitää sisällään kaiken tarvittavan

Aina kun teemme jonkin kattokorjauksen Karkkilassa, toteutamme sen avaimet käteen -pakettina, eikä edes palahuopakaton korjaus ja paikkaus tee tästä poikkeusta. Jos huopakatto vuotaa tai palahuopakaton paanut ovat irronneet, ota yhteyttä, niin tulemme tarkastamaan katon. Tämä kattotarkastus kertoo meille, mitä katto tarvitsee, ja kuinka edullisesti voimme laittaa katon kerralla kuntoon. Kattotarkastuksen jälkeen voimme antaa tarjouksen katon kunnostamisesta täyden palvelun pakettina, ja hinnassa ovat mukana niin katon korjaamiseen, mahdolliseen huoltamiseen (kuten sammaleiden poistoon) ja loppusiivoukseen kuluvat työtunnit kuin kaikki mahdollisesti tarvitut uudet materiaalit ja kattotuotteetkin. Miksi katon korjauksen yhteydessä tarvittaisiin sammaleenpoistoa? Siksi, että sammalet sitovat huopakatteeseen kosteutta ja availevat vuotien saumoja, joten niiden poisto ehkäisee uusia kattokorjauksia. Lopputulos on ehjä ja siisti katto, minkä ei tarvitse pelätä vuotavan sateella. Jos katon yleiskunto olisi niin heikko, ettei sitä enää kannattaisi korjata, tekisimme tarjouksen huopakattoremontista.

Vaakakupissa peltikattoremontti ja peltikaton korjaus

Jos peltikatto on hyväkuntoinen ja sen pienetkin vauriot korjataan nopealla aikataululla, riittää peltikaton korjaukseksi Karkkilassa jokin pienimuotoinen kattokorjaus (esimerkiksi reikien paikkaus). Jos on kyse jostain isommasta eli esimerkiksi siitä, että peltikatto vuotaa, on yksi vaihtoehto peltikattoremontti. Peltikattoremontti voidaan toteuttaa vain osittain, mikä tarkoittaa kaikkien kattopeltien vaihtoa kerralla (tämän edellytyksenä on se, ettei peltikaton aluskatetta tarvitse korjata). Harkitsemme tarkkaan, tarjoammeko peltikaton korjausta vaiko kattoremonttia. Aina kun mahdollista, tarjoamme katon osittaista korjausta, mutta jos kattoremontti on väistämätön, suosittelemme katon uusimista. Katon vaihto onnistuu edullisemmin, kun se tehdään ennen katon kunnon totaalista romahtamista.

Sopivat huollot Karkkilassa ehkäisevät tiilikaton korjauksia

Tiilikaton korjauksiin ja paikkauksiin kannattaa suhtautua vakavasti, sillä jos rikkinäiset kattotiilet jäävät vaihtamatta, voi tiilikatto vuotaa. Jos katon alle pääsee paljon vettä, voi aluskate antaa periksi, ja silloin kattokorjaukseen tulee liittää kastuneiden kattorakenteiden kuivatus (tai jopa uusiminen). Eristeetkin pitää uusia, jos niissä on kosteutta – näin vältytään homeelta. Omakotitalon tai vaikka paritalon katto kannattaa tarkastaa kaksi kertaa vuodessa siltä varalta, että katolla on rikkinäisiä tiiliä (tai vaikka vuotavia läpivientejä), tai että tiilikaton aluskatetta on korjattava. Joka kevät ja syksy tehty kattotarkastus kertoo myös siitä, miten kattoa voitaisiin huoltaa Karkkilassa niin, että katon ehjyys säilyisi paremmin – kyseeseen voi tulla vaikka kattomaalaus.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.