KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Etelä-Karjala – Katon kunnostamisessa merkitystä yksityiskohdillakin

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon) ja muun kiinteistön katon korjauksessa on kiinnitettävä huomioita yksityiskohtiinkin. Jos kattoa ei tiivistetä myös vuotavien ruuvinreikien kohdalta tai huopakaton pullistumia ei huomata, ei katto tule kauttaaltaan hyvään kuntoon. Vain kauttaaltaan erinomaisessa kunnossa oleva katto on meille riittävän hyvä saavutus, siksi katon tiivistys ja kattovuodon korjaus kannattaa tilata juuri meiltä kaikkialla Etelä-Karjalassa, eli sekä Lappeenrannassa, Imatralla, Ruokolahdella, Parikkalassa, Taipalsaarella, Luumäellä, Savitaipaleella, Rautjärvellä että Lemillä.

Jos lumi irrotti lumiesteet ja kattoon tuli reikä, ota yhteyttä. Ota yhteyttä myös silloin, jos katto vuotaa harjalta, tai jos katto on painunut. Vaihdamme rikkinäiset tiilet, ja tarvittaessa toteutamme tiilikaton osittaisen vaihdon. Meidän asiantuntemustamme tarvitaan myös katolle kaatuneen puun aiheuttamien vaurioiden korjaamisessa tai katon vesivahingon kunnostamisessa. Vaihdamme kastuneet eristeet yläpohjasta riippumatta siitä, oliko kyse huopakattovuodosta vaiko kenties kondenssikosteudesta, joten saat meiltä parasta vastinetta rahoillesi aina, kun tiilikattoa, peltikattoa tai huopakattoa on jollain lailla korjattava.

Katonkorjaus ja katon paikkaus Etelä-Karjalassa ovat kattotöitä, joista yksityisasiakas voi hakea kotitalousvähennystä – se tekee jo valmiiksi edullisista hinnoistamme entistä kukkaroystävällisempiä. Ennen kuin saa kotitalousvähennystä, voi työt lainoittaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella. Sitä voi hakea kotisivujemme kautta.

Huopakaton korjaus liittyy usein saumoihin

Huopakaton korjaustarpeet Etelä-Karjalassa liittyvät usein saumojen tiivistämiseen. Palahuopakaton korjaus ja paikkaus voi tarkoittaa irronneiden paanujen liimaamista paikoilleen. Katteen on tarkoitus olla tiivis ja tasainen. Jos jokin paanu tai sauma repsottaa, voi kosteutta päästä katon alle. Tuulikin voi päästä repimään vuotia, jos saumat eivät ole aivan tasaiset.

Omakotitalon, mökin tai rivitalon huopakatteessa voi olla myös kermien väliin päässeestä kosteudesta kertovia pullistumia. Ne on paras puhkaista ja tiivistää, jottei kermille kävisi sen hullummin. Meiltä saat apua myös isommissa huopakattokorjauksissa, kuten silloin, jos koko katto on irronnut kovaa puhaltaneessa tuulessa. Kunnostamme bitumikatot tarkalla otteella ja pitkällä kokemuksella.

Peltikaton korjaus voi johtaa kattopeltien vaihtoon

Peltikaton korjaus Etelä-Karjalassa voi olla seurausta myrskystä, talven lumien painosta ja/tai liikkeistä, kosteudesta ja sen aiheuttamasta ruosteesta tai vaikkapa varomattomasti tehdyistä kattotöistä. Ota peltikaton paikkauksen tiimoilta yhteyttä meihin, niin katto saadaan luotettavaan kuntoon joka kohdasta. Reikien paikkaus peltikatosta on haastavampi homma, kuin miltä se kuulostaa. On esimerkiksi osattava valita oikea korjausmetodi. Aina ei ole järkevää alkaa paikata reikiä, vaan on parempi tehdä rikkinäisten kattopeltien vaihto. Jos huonokuntoisia kattopeltejä on runsaanlaisesti, laskemme tarjouksen peltikaton osittaiselle vaihdolle. Osittainen peltikattoremontti tarkoittaa kaikkien kattopeltien vaihtoa. Jos peltikaton aluskatetta ei tarvitse korjata, voi osittainen peltikattoremontti korvata normaalin kattosaneerauksenkin.

Tiilikaton korjaus estää kosteuden pääsyn katon alle

Aina kun kattoa korjataan Etelä-Karjalassa, on perimmäinen tavoite estää kosteuden pääsy katon alle. Näin on asian laita myös silloin, kun teemme tiilikaton korjausta ja paikkausta, mikä tarkoittaa usein samaa kuin rikkinäisten kattotiilien vaihto. Tiilikaton yksi tärkeimmistä osista on aluskate. Se, tarvitseeko tiilikaton aluskatetta korjata, kannattaa varmistaa yhtä usein kuin tarve korjata ja paikata vesikatetta. Jos tiilikatto vuotaa, voi aluskate vielä pelastaa tilanteen ottamalla kosteuden vastaan ja ohjaamalla sen ulos katolta.

Toki tiilikatto voi tarvita myös läpivientikorjauksia, aivan kuten mikä tahansa muukin katto Etelä-Karjalassa. Aika haurastuttaa piipun juuren, kattoikkunan ja kaikkien muiden kattoläpivientien tiivisteet, ja silloin katto saattaa alkaa vuotaa läpiviennin kohdalta.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumen pudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme.

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.