KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Fiskars – Kokonaiskuva tärkeä kattokorjausta suunnitellessa

Kokonaiskuva katon kunnosta on tärkeä, kun suunnitellaan omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön katon korjausta. Jotta voisimme muodostaa kokonaiskuvan kattosi kunnosta Fiskarsissa, tulemme käymään paikan päällä otettuasi meihin yhteyttä katon korjauksen tiimoilta. Tutkimme katon, sen kärsimät vauriot ja sen alapuolisten rakenteiden kunnon. Keräämämme datan perusteella voimme suunnitella kattovuodon korjauksen tai jonkin muun katon paikkauksen, ja laskea kattokorjaukselle (esimerkiksi lumen irrottamien lumiesteiden aiheuttamien kattoreikien paikkaamiselle) tiukan hinnan. Katonkorjaukset ja katon paikkaukset voi vähentää verotuksessaan, jos on yksityisasiakas. Rahoitustakaan ei tarvitse hakea kaukaa, sillä yhteistyökumppanimme järjestää rahoituksen niin myrskyvaurioiden korjaamiselle kuin esimerkiksi katon vesivahingon kunnostamisellekin.

Tasakatto, harjakatto, aumakatto tai esimerkiksi pulpettikatto korjataan avaimet käteen -periaatteella, joten voit jättää huoleksemme kaiken kattokorjauksen suunnittelusta ja rakennustelineiden kokoamisesta aina kastuneiden villojen vaihtoon ja loppusiivoukseen asti. Asiantuntevin ottein korjattu katto kestää vielä pitkään – siinä tapauksessa, ettei kattoa olisi mahdollista korjata kestävään ja luotettavaan kuntoon, tekisimme tarjouksemme kattoremontista Fiskarsissa, muualla Raaseporissa tai sen naapurikunnissa Hangossa, Kemiönsaaressa, Salossa, Inkoossa tai Lohjalla.

Keväinen huopakaton korjaus liittynee lumivaurioihin

Jos tarvitset huopa- tai palahuopakaton korjausta ja paikkausta keväällä, lienee kyse lumen aiheuttamista vaurioista. Huopakatot kestävät hyvin erilaisia rasituksia, mutta lumimassojen liikkeet voivat irrottaa katosta joitain tarvikkeita, jolloin huopakatto vuotaa. Tasakatto voi vuotaa myös sen takia, että kattokaivot ovat jäässä, ja sulamisvedet jäävät siksi jumiin katolle. Harjakatonkin vuoto voi johtua sulamisvesistä – ne voivat nimittäin patoutua katon reunalla olevan jääkerroksen taakse.

Huopakaton korjaustarpeet Fiskarsissa ja muualla Raaseporissa voivat liittyä myös myrskyn tekemiin tuhoihin, sammalten avaamiin saumoihin tai katon kuivumiseen auringossa. Katto kannattaakin tarkastaa sekä keväisin että syksyisin, jotta mahdolliset kunnostustarpeet saataisiin hoidettua pois alta mahdollisimman pian.

Tyypillisiä peltikaton korjauksia Fiskarsissa ja muualla Raaseporissa

Peltikatot voivat ruostua, siksi peltikaton korjaukset Fiskarsissa ja muualla Raaseporissa liittyvät usein ruostevaurioihin ja niiden korjaamiseen. Tilaa reikien paikkaus meiltä, niin teemme sen tilanteen mukaan joko sopivilla tiivisteaineilla tai vaihtamalla huonokuntoisimmat kattopellit. Kattoa reikiinnyttävää ruostetta voi ehkäistä peltikattohuolloilla – näin on entistä epätodennäköisempää, että peltikatto vuotaa. Mikään ei kuitenkaan ole varmaa, eikä mitään kattoa voi estää vuotamasta sataprosenttisella varmuudella. Siksi peltikaton aluskatteen korjaus on niin tärkeä kattokorjaus: jos katto sattuisi vuotamaan, voisi aluskate vielä estää katon vesivahingon. Meiltä saatte niin aluskatteiden tiivistykset kuin esimerkiksi myrskyssä irronneiden kattopeltienkin kiinnitykset!

Pakkanen, sammalet, myrsky… ne voivat aiheuttaa tarpeen korjata tiilikatto

Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen takana voi olla pakkanen, mutta myös myrsky voi johtaa tarpeeseen tehdä rikkinäisten kattotiilien vaihto tai jokin muu kattopaikkaus tiilikatolla. Tiilikatto voi vaurioitua ja vuotaa myös siksi, että katolla kasvaa sammaleita. Sammalet ujuttavat juuriaan syvälle kattotiiliin, mikä voi näkyä tiilien haurastumisen ja halkeilemisen lisääntymisenä.

Koska ahkerinkaan katon huoltaja ei saa kattotiiliä pysymään sataprosenttisen ehjinä sen noin seitsemän vuosikymmenen ajan, minkä betonitiilikatto voi kestää, tarvitaan aluskatetta. Tilaa meiltä aluskatteen asennus tai tiilikaton aluskatteen korjaus, niin kattorakenteet saavat kaipaamansa sekä ehdottomasti ansaitsemansa suojan kosteudelta. Jos tiilikatto vuotaisi, ottaisi aluskate kaiken kosteuden vastaan, eikä kattorakenteisiin pääsisi syntymään kosteusvaurioita.

Jotta vesikaton, kattovarusteiden ja aluskatteen korjaustarpeet tulisivat ajoissa ilmi, kannattaa tiilikattokin tarkastaa kaksi kertaa vuodessa niin Fiskarsissa kuin muuallakin Raaseporissa. Koska teemme ilmaisen kattotarkastuksen kattotöiden yhteydessä, tulee se hoidettua kevät- ja syyshuoltojen aikana!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumen pudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Kaikki katon korjaus työt Fiskarsin alueella samasta numerosta!

Oletko ajatellut, että katon korjaus olisi ajankohtainen? Tilaa meidät paikalle, sillä meiltä saat kaikki kattokorjaus -työt samasta numerosta. Teemme niin isot kuin pienet kattotyöt; peltikaton, tiilikaton ja huopakaton korjaus, kattopeltien vaihto, asennus ja uusiminen, katon paikkaus ja rikkinäisten tiilien vaihto. Meiltä onnistuu myös katon tiivistys työt ja katon läpivientien asennus ja tiivistys. Jotta kattosi toimisi parhaiten, kannattaa muistaa myös rännien ja vesikourujen korjaus ja huolto! Pyydä ammattilaisemme paikan päälle tarkistamaan kattosi kunto ja saat raportin kattosi tilanteesta. Yhdessä voitte sopia juuri sinulle parhaimmat ratkaisut ja saat tarjouksen tarvittavista töistä. Meiltä onnistuu katon korjaus myös talvella, joten tilaa korjaus heti, kun se tuntuu ajankohtaiselta!

Kattovuoto on aina syytä ottaa vakavasti; jos katto vuotaa Fiskarsissa, soita meidät paikalle!

Onko katolla havaittu kattovuoto, katto vuotaa Fiskarsissa? Ei hätää! Vaikka kattovuoto onkin vakava asia, katon vesivahinko ei välttämättä ole vielä kovin suuri. Vuotavan katon korjaus tulee kuitenkin tehdä viipymättä, jotta vahinko ei pääse leviämään. Pyydä siis ammattilaisemme heti paikalle kartoittamaan tilanne, ja jos katto vuotaa selvästi, tee se viipymättä! Tarkistamme tilanteen ja annamme tarjouksen tarvittavista toimenpiteistä. Korjaustyöt teemme alusta loppuun saakka ammattitaidolla ja luotettavasti.

Katonkorjauksen hinta riippuu tilanteesta

Katonkorjauksen hinta vaihtelee tilanteen mukaan. Siihen vaikuttaa katon koko ja materiaali ja myös talon sijainti ja korkeus. Jotta saisit tietää, mitä katon korjaus maksaa Fiskarsissa, soita ammattilaisemme paikan päälle kartoittamaan tilanne. Hän tekee katon kunnon yleiskatselmuksen ja antaa tarjouksen tarvittavista töistä. Meiltä on saatavissa myös katonkorjauksen rahoitus, eli katon korjaus osamaksulla onnistuu. Muistathan myös, että kattotöistä voit hakea verotuksessasi kotitalousvähennystä. Nosta siis talosi arvoa kertaheitolla ja tilaa kattoremontti meiltä!