KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Itä-Suomi – Uudenveroinen katto kattokorjauksella

Tilaa taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon), omakotitalon, kesämökin tai esimerkiksi autotallin katon korjaus Itä-Suomessa meiltä, niin saat rahoille parasta mahdollista vastinetta. Katonkorjaus ja katon paikkaus tehdään aina avaimet käteen- ja kerralla kuntoon -periaatteiden mukaisesti, joten kattosi on tuota pikaa tiivis ja toimiva. Jos katto tarvitsee jotain huoltoa tullakseen taas uudenveroiseen kuntoon, toteutamme senkin Itä-Suomessa.

Mitä nopeammin tasakatot ja satulakatot paikataan, sen parempi. Jos vaikka lumi irrottaa lumiesteet ja kattoon syntyy reikiä, ota saman tien yhteyttä katon paikkauksen tiimoilta. Katon tiivistys ja kattovuodon korjaus on paljon helpompaa, jos katon vesivahinkoa ei ole vielä ehtinyt sattua. Vaikka katon alla jo olisi kosteutta, ei maito ole vielä maassa – luota meihin, niin korjaamme vesi- ja aluskatteen, vaihdamme kastuneet villat yläpohjasta ja kunnostamme kastuneet kattorakenteet.

Katonkorjaukselle voi hakea rahoitusta yhteistyökumppaniltamme, ja antamamme selkeä (ja kilpailukykyinen!) lasku tekee kotitalousvähennyksen hakemisen helpoksi. Kotitaloudet saavat tuota verovähennystä kaikista katon korjauksista Enonkoskella, Heinävedellä, Hirvensalmella, Iisalmessa, Ilomantsissa, Joensuussa, Joroisilla, Juankoskella, Juuassa, Juvalla, Kaavilla, Kangasniemellä, Karttulassa, Keiteleellä, Kerimäellä, Kesälahdella, Kiteellä, Kiuruvedellä, Kontiolahdella, Kuopiossa, Lapinlahdella, Leppävirralla, Lieksassa, Liperissä, Maaningalla, Mikkelissä, Mäntyharjulla, Nilsiässä, Nurmeksessa, Outokummussa, Pertunmaalla, Pieksämäellä, Pielavedellä, Polvijärvellä, Punkaharjulla, Puumalassa, Rantasalmella, Rautalammilla, Rautavaaralla, Ristiinassa, Rääkkylässä, Savonlinnassa, Siilinjärvellä, Sonkajärvellä, Sulkavalla, Suonenjoella, Tervossa, Tohmajärvellä, Tuusniemellä, Valtimolla, Varkaudessa, Varpaisjärvellä, Vesannolla ja Vieremällä.

Huopakaton korjaus – Paras tapa valitaan paikan päällä

Meiltä löytyy kaikki tarvittava tietotaito niin tiivissaumakaton, kolmiorimahuopakaton kuin palahuopakatonkin korjaukseen ja paikkaukseen. Yksi tapa korjata tasakatto Itä-Suomessa on saumojen tiivistys. Huopakaton korjaus voi tarkoittaa käytännössä myös reiän paikkaamista tiivistysaineella, tai paikkapalan liimaamista kattoreiän päälle. Jos huopakatto vuotaa, on yksi mahdollinen ratkaisu kattoremontti. Huopakattoremonttiin päädytään silloin, jos katto on vanha ja sen yleiskunto on heikko. Myös katon alta löytyvät, pahat laho- ja homevauriot puoltavat huopakaton uusimista. Joka tapauksessa, tulemme paikan päälle tarkastamaan katon kunnon ja muun muassa sen alla olevien rakenteiden terveyden, ja teemme päätöksen parhaasta korjausmetodista näiden tietojen perusteella.

Peltikaton korjausten vähentäminen alkaa kattotarkastuksista

Jos peltikattoa ei ajoissa korjata eikä reikiä paikata, peltikatto vuotaa Itä-Suomessa. Vaikka oltaisiin jo siinä pisteessä, että katto vuotaa, ota yhteyttä meidän kattokorjaajiimme, niin laitamme kattosi kuntoon. Jos ruoste on jo saanut kattopellit huonokuntoisiksi, on yksi vaihtoehto kaikkien kattopeltien vaihto – jos peltikaton aluskatetta ei tarvitse korjata, voi olla mahdollista tehdä tällainen osittainen peltikattoremontti. Paras tapa estää ruostevauriot, kattoreiät, vuotavat läpiviennit ja muut ongelmat on tarkastaa peltikatto kahdesti vuodessa, ja toteuttaa tarvitut kattohuollot pikaisesti.

Tiilikaton korjaus estää katon vesivahingon

Tiilikaton korjaus ja paikkaus Itä-Suomessa tarkoittaa usein rikkinäisten kattotiilien vaihtoa, sillä tiiliä voi mennä rikki kosteuden ja pakkaskelien yhteisvaikutuksesta. On mahdollista, että tiilikatto vuotaa rikkinäisten tiilien kohdalta, joten tiilet kannattaa uusia pian (liimailemaan niitä ei kannata ruveta). Tiilien välistä katon alle pääsevä vesi ei aiheuta katon vesivahinkoa eli home- ja lahovaurioita, jos tiilikaton aluskate on ehjä. Tilaa tältä kattopalvelulta tiilikaton aluskatteen korjaus jiirin, savupiipun tai vaikka kattoluukun kohdalta, jos aluskate on vioittunut. Aluskatteen reikiä ei näe katolta käsin, joten tiilikaton kuntotarkastus (mikä kannattaa tehdä kaksi kertaa vuodessa) edellyttää aina katolle kiipeämistä sekä yläpohjan tarkastusluukun avaamista. Saat kattotarkastuksen kaupan päälle niin tiilikaton kevät- ja syyshuoltojen kuin muidenkin tiilikattotöidemme yhteydessä – tule asiakkaaksemme.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.