KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Eurajoki – Kokonaisuus kertoo parhaan paikkaustavan

Kokonaisuus kertoo, miten omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön katto kannattaa korjata Eurajoella. Joskus katon korjaamiseksi riittää kattopaikkaus. Jos katto on jo vuotanut ja sen alta paljastuu katon vesivahinko, on edessä isompi kattokunnostus kastuneiden villojen vaihtoineen. Katon ikä ja yleiskunto ratkaisevat sen, onko katto sittenkin parempi purkaa ja uusia. Emme tee tarjousta katon osittaisesta korjauksesta tai kattoremontista, ennen kuin olemme nähneet katon. Vasta paikan päällä saamme kokonaiskuvan katon kunnosta ja sen tarpeista, ja pääsemme suunnittelemaan asianmukaista kattokorjausta (tai kattoremonttia, jos tilanne niin vaatii). Katon paikkaus tai muu kattokorjaus tehdään aina avaimet käteen -pakettina, joten taloyhtiön tai talon omistajan ei tarvitse tehdä juuri mitään muuta kuin ottaa yhteyttä.

Ota siis sinäkin yhteyttä ja pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattokorjauksesta! Toimimme myös Eurajoen naapurikunnissa Eurassa, Nakkilassa, Porissa ja Raumalla, ja yksityisasiakashan saa kattotöistämme kotitalousvähennystä. Yhteistyökumppanimme auttaa katonkorjauksen maksamisessa tarjoamalla kätevää rahoitusta – siitä pääset lukemaan lisää kotisivujemme kautta.

Huopakaton korjausta voi tarvita keväällä

Omakotitalon tai esimerkiksi rivitalon katto kannattaa tarkastaa keväällä, sillä huopakatto saattaa vuotaa talven rasitusten takia. Kevättarkastuksen ansiosta huopa- tai palahuopakaton korjaus ja paikkaus saadaan tehtyä ennen kesää ja kesän sateita. Toisen kerran tasakatto, pulpettikatto, aumakatto tai vaikka mansardikatto kannattaa tarkastaa loppusyksystä, jotta sen tiedettäisiin olevan tarpeeksi tiivis ottamaan vastaan uuden talven. Huopakatot ovat todella kestäviä kattoja, joten niitä ei todellakaan tarvitse paikata joka kevät ja syksy. Katon kunto on kuitenkin hyvä tarkastaa siltä varalta, että jokin sauma repsottaisi, tai että kattoon olisi ilmestynyt reikä. Kattotarkastuksien avulla saadaan tieto myös katon huoltotarpeista Eurajoella, ja oikea-aikaisesti tehdyillä kattohuolloilla voidaan vähentää katon vaurioitumisherkkyyttä.

Tavallisia peltikaton korjauksia Eurajoella

Peltikatot ovat helppohoitoisia kattoja, mitkä sopivat hyvin olosuhteisiimme. Joskus aaltopeltikatto, tiilikuvioitu peltikatto tai esimerkiksi lukkosaumakatto voi kuitenkin tarvita korjaamista. Ota silloin yhteyttä meihin, niin tulemme korjaamaan peltikattosi ensiluokkaisella tavalla. Suhteellisen tavallisia peltikaton korjauksia Eurajoella ovat reikien paikkaukset ja huonokuntoisten kattopeltien vaihdot. Jotta peltikatto ei vuotaisi, vaikka kattopelleissä olisikin jotain vikaa, on katon alla oltava hyväkuntoinen aluskate – tilaa siis peltikaton aluskatteen korjaus meiltä sitä tarvitessasi. Vielä yksi melko tavallinen peltikattokorjaus on myrskyn irrottamien kattopeltien kiinnitys. Kova tuuli voi irrottaa myös peltilistoja, piipunhatun tai kattoturvatuotteita, mutta me kiinnitämme ne taas paikoilleen korjaten samalla kattoon syntyneet vauriot.

Pakkanen voi aiheuttaa tiilikaton korjaustarpeen

Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen takana voi olla pakkanen. Tiilikatto kestää hyvin kosteutta, aurinkoa ja lämpötilavaihteluita, mutta vanhemmiten sen tiilet muuttuvat huokoisiksi. Huokosiin kertyy kosteutta, ja tuolloin talvipakkanen voi aiheuttaa tarpeen tehdä rikkinäisten tiilien vaihto. Jos tiiliä ei vaihdeta, voi tiilikatto vuotaa, sillä aluskate voi pettää vuosien ja rasitusten myötä. Me teemme Eurajoella myös tiilikaton aluskatteen korjauksen ja kosteusvaurioiden korjauksen katon alta. Jotta tiilet pysyisivät paremmassa kunnossa, suosittelemme teettämään erilaisia tiilikattohuoltoja, etenkin puolivuosittaisia tiilikaton harjauksia. Tiilikaton harjaus, sammaleenpoisto ja tiilikaton maalaus pitävät tiilet vettä ja likaa hylkivinä.

Tiilikatto tai mikä tahansa muu katto voi tarvita myös läpivientien korjausta. Kattoläpivientejä ovat savupiipun ja antennin juuri. Myös kattoikkuna ja kattoluukku ovat läpivientejä, joiden tiivisteet voivat pettää, ja silloin katto saattaa vuotaa Eurajoella. Kattotarkastuksien (tarjoamme sellaisen ilmaiseksi kaikkien kattotöiden yhteydessä) ansiosta läpiviennit osataan tiivistää ajoissa.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumen pudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme.

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.