KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Länsi-Suomi – Meiltä niin tavanomaiset kuin harvinaisemmatkin kattokorjaukset

Jotkut omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon taikka paritalon), kesämökin tai muun kiinteistön katon korjaukset ovat tavallisempia kuin toiset. Esimerkiksi kattoreikien paikkaus on melko tavanomainen katon tiivistys Länsi-Suomessa. Kattoon voi syntyä reikiä esimerkiksi silloin, jos lumi irrottaa lumiesteet katosta, tai jos katolla on ruostevaurioita.

Kattovuodon korjaus ja katon vesivahingon kunnostus ovat harvinaisempia kattotöitä. Jos katto tarkastetaan usein, pystytään katonkorjaus ja katon paikkaus aloittamaan usein jo ennen kattorakenteiden kastumista. Mikäli katon alla kuitenkin on kosteutta, aloitamme kastuneiden villojen vaihtamisen ja kattorakenteiden kuivattamisen tai uusimisen.

Kaikista harvinaisempia kattokorjauksia ovat muun muassa painuneen katon oikaisu, tuulen mukaan lähteneen katon korjaus tai katolle kaatuneen puun aiheuttamien tuhojen kunnostus. Meidän kattokorjauspalvelumme palvelisi sinua tällaisissakin tilanteissa nopeasti ja asiantuntevasti.

Katon korjaamiselle voi hakea kauttamme rahoitusta, ja yksityisasiakas pystyy hakemaan töistämme kotitalousvähennystä. Ota siis yhteyttä missä tahansa Länsi-Suomessa, kuten Akaassa, Alajärvellä, Alavudella, Aurassa, Eurassa, Eurajoella, Evijärvellä, Halsualla, Hankasalmella, Harjavallassa, Himangalla, Honkajoella, Huittisissa, Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Ilmajoella, Isojoella, Isossakyrössä, Jalasjärvellä, Joutsassa, Juupajoella, Jyväskylässä, Jämijärvellä, Jämsässä, Kaarinassa, Kangasalla, Kankaanpäässä, Kannonkoskella, Kannuksessa, Karijoella, Karstulassa, Karviassa, Kaskisissa, Kauhajoella, Kauhavalla, Kaustisella, Kemiönsaaressa, Keuruulla, Kihniössä, Kiikoisissa, Kinnulassa, Kivijärvellä, Kokemäellä, Kokkolassa, Konnevedellä, Korsnäsissä, Koski Tl:ssä, Kristiinankaupungissa, Kruunupyyssä, Kuhmalahdella, Kuhmoisissa, Kuortaneella, Kurikassa, Kustavissa, Kylmäkoskella, Kyyjärvellä, Köyliössä, Laihialla, Laitilassa, Lappajärvellä, Lapualla, Laukaassa, Lavialla, Lempäälässä, Lestijärvellä, Liedossa, Loimaalla, Luhangassa, Luodossa, Luvialla, Länsi-Turunmaalla tai Maalahdessa.

Katonkorjauspalvelumme palvelee toki myös Marttilassa, Maskussa, Merikarvialla, Multialla, Mustasaaressa, Muuramessa, Mynämäellä, Mänttä-Vilppulassa, Naantalissa, Nakkilassa, Nokialla, Noormarkussa, Nousiaisissa, Närpiössä, Oravaisissa, Oripäässä, Orivedellä, Paimiossa, Parkanossa, Pedersöressä, Perhossa, Petäjävedellä, Pietarsaaressa, Pihtiputaalla, Pirkkalassa, Pomarkussa, Porissa, Punkalaitumella, Pyhärannassa, Pälkäneellä, Pöytyällä, Raisiossa, Raumalla, Ruovedellä, Ruskossa, Saarijärvellä, Salossa, Sastamalassa, Sauvossa, Seinäjoella, Siikaisissa, Soinissa, Somerolla, Säkylässä, Taivassalossa, Tampereella, Tarvasjoella, Teuvalla, Toholammilla, Toivakassa, Turussa, Töysässä, Ulvilassa, Urjalassa, Uuraisilla, Uudessakaarlepyyssä, Uudessakaupungissa, Vaasassa, Valkeakoskella, Vehmaalla, Vesilahdessa, Vetelissä, Viitasaarella, Vimpelissä, Virroilla, Vähässäkyrössä, Vöyri-Maksamaalla, Ylöjärvellä, Ähtärissä sekä Äänekoskella.

Esimerkkejä huopakaton korjauksista

Palahuopakaton korjaus ja paikkaus Länsi-Suomessa voi tarkoittaa vaikkapa irronneiden palahuopapaanujen liimaamista. Tasakatto on aina tiivissaumakatto, ei esimerkiksi laattakatto. Tasakaton korjausesimerkiksi käy saumojen tiivistäminen. Jos saumat eivät ole kondiksessa, huopakatto vuotaa. Huopakattovuoto voi syntyä vaikka kattokaivojen jäädyttyä, jolloin katolle jää seisovaa vettä saumoja rasittamaan. Tarvittaessa meiltä sujuu toki myös huopakattovuodon korjaaminen ja kastuneiden vanerien ynnä muiden kosteuden aiheuttamien ongelmien kunnostaminenkin.

Esimerkkejä peltikaton korjauksista

Peltikaton korjaus Länsi-Suomessa voi johtua vaikkapa rajuilmasta, mikä on irrottanut kattoturvatuotteita ja kattopeltejä. Ota yhteyttä, niin kattopeltien vaihto tai kiinnitys, reikien paikkaus ja kattoturvatuotteiden uudelleenasennus tapahtuvat rivakalla tahdilla. Kaikki kattokorjaukset kannattaakin tilata nopeasti, sillä muuten voi käydä niin, että peltikatto vuotaa. Korjaamme aina tarvittaessa myös peltikaton aluskatteen, mikä on olemassa ohjatakseen katon alle mahdollisesti vuotavat vedet heti ulos.

Esimerkkejä tiilikaton korjauksista

Tiilikaton korjaus ja paikkaus Länsi-Suomessa tarkoittaa tavanomaisimmillaan rikkinäisten tiilien vaihtoa, ja tavallisia syitä tiilien hajoamiselle ovat pakkasrapautuminen sekä lumen paino. Varsinkin silloin, jos lunta on jiirin päällä enemmän kuin muualla katolla, voi olla hyvä teettää lumenpudotus tiilikatolta. Tiilikaton aluskatteen korjaus on kattotyö, joita aina aika ajoin tulee eteen. Jos aluskate on revennyt tai reikiintynyt, kannattaa se korjauttaa kiireen vilkkaa – aluskatetta tarvitaan aina, jos tiilikatto vuotaa. Aluskatteen ansiosta tiilien välistä tai vaikka piipun juuresta vuotava katto ei pysty aiheuttamaan katon vesivahinkoa.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.