KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Jokioinen – Kattokorjaus uudistaa katon ja suojaa kattorakenteet

Katonkorjaukseen ja katon paikkaukseen ei kannata valita ketä tahansa, vaan ammattitaitoisesti ja huolellisesti toimiva kattofirma. Tilaa taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon), omakotitalon, kesämökin tai esimerkiksi autotallin katon korjaus meiltä, niin katon paikkaus onnistuu kaikkien taiteen sääntöjen mukaan. Katon tiivistys uudistaa katon palauttaen sen tiiviyden ja toimivuuden – ja näin kattorakenteet ovat taas suojassa katon vesivahingolta.

Katon vesivahinkohan voi alkaa miltei mistä tahansa – vaikka siitä, että lumi irrottaa lumiesteet ja kattoon tulee muutama reikä. Meihin voit luottaa myös katon vesivahingon korjaamisessa, kuten siihen usein liittyvässä kastuneiden villojen vaihdossa. Tähtäämme kuitenkin siihen, että kattovuodon korjaus olisi mahdollista tehdä Jokioisilla jo ennen kattorakenteiden kastumista – tai oikeastaan siihen, ettei katto alkaisi missään vaiheessa vuotaa. Siksi tarjoamme kaikkien kattotöiden yhteydessä ilmaisen kattotarkastuksen, minkä aikana kartoitamme katon tiiviyden ja siinä mahdollisesti olevat puutteet. Ennakoivat kattopaikkaukset ja kattohuollot auttavat pitämään katon tiiviimpänä niin Jokioisilla kuin Forssassa, Tammelassa, Somerolla, Ypäjällä ja Humppilassakin.

Yksityisasiakkaita ilahduttaa kuulla, että kattokorjauksistamme saa kotitalousvähennystä. Muista myös rahoituksemme – sillä maksat joustavasti kaikenlaiset tiilikattojen, peltikattojen ja huopakattojen paikkaukset.

Huopakaton korjauksiin tarvitaan asiantunteva katonkorjausfirma

Huopa- tai palahuopakaton korjaus ja paikkaus edellyttää asiantuntemusta. Tasakaton tai satulakaton paikkaaminen niin, ettei huopakatto vuoda nyt eikä tulevaisuudessa, ei ole kovin helppoa. Kattoreikien paikkaukset, kermien väliin päässeestä kosteudesta kertovien ilmakuplien puhkaisut, kattosaumojen tiivistykset ja muut katon paikkaukset kannattaa tilata meiltä, sillä meillä on pitkä kokemus erilaisista huopakattotöistä. Aina kun teemme jonkin kattokorjauksen Jokioisilla, tarjoamme kattotarkastuksen ilmaiseksi. Sen avulla saat tiedon kaikista niistä kattohuolloista, joiden avulla katto voidaan pitää tiiviimpänä ja parempikuntoisena. Esimerkiksi huopakaton saumojen repsottamista voi estää sammaleiden poistolla, kun taas katteen halkeilemista voidaan ehkäistä uusimalla huopakaton pinnoite. Huopakattoremonttia tarjoamme vasta sitten, kun se on taloudellisin ja kannattavin vaihtoehto – enimmillään voi kulua 40 vuotta, ennen kuin ollaan siinä pisteessä!

Peltikaton korjaustarpeet ja tavat ehkäistä uusia reikiä hyvä selvittää puolivuosittain

Peltikatto ei tarvitse reikien paikkausta kovinkaan usein, mutta kaiken varalta katon kunto ja korjaustarpeet on hyvä selvittää puolen vuoden välein. Jos kattoreikien paikkaus viivästyy, voi olla, että peltikatto vuotaa Jokioisilla. Katon alle pääsevä kosteus voi aiheuttaa kalliinpuoleisia korjauksia. Kattotarkastus kertoisi myös tarpeesta korjata peltikaton aluskate, tai tarpeesta tehdä jokin peltikaton huolto. Peltikatto pysyy paremmassa kunnossa, kun sitä huolletaan asianmukaisesti ja aina oikeaan aikaan. Muun muassa katon harjaukset, kattopesut ja kattomaalaukset ehkäisevät tarvetta tehdä kattopeltien vaihto, sillä ne pitävät kattopellit ehjinä ja ruosteettomina.

Tiilikaton korjaus voi liittyä myös kattoläpivienteihin

Kun puhutaan tiilikaton korjauksesta ja paikkauksesta, tulee yleensä mieleen rikkinäisten tiilien vaihto – eikä ihme, sillä tätä kattokorjausta tarvitaan melko varmasti ainakin jossain vaiheessa katon elinkaarta. Muun muassa pakkanen rikkoo tiiliä, jäädyttäähän se tiilien sisässä olevan kosteuden. Tiilikatto voi vuotaa, jos katolla on rikkinäisiä tiiliä, mutta myös huonokuntoiset läpiviennit voivat saada tiilikaton vuotamaan. Kattotarkastuksen aikana tuleekin tarkastaa kaikki kattoikkunat, liesituulettimen hormit ja muut läpiviennit siltä varalta, että ne vuotavat – tai edes uhkaavat vuotaa. Myös se kannattaa selvittää, pitääkö tiilikaton aluskatetta korjata. Aluskatteen korjaus on yhtä tärkeää kuin katon tiivistys, sillä aluskate voi vielä pelastaa tilanteen, jos omakotitalon tai jonkin muun rakennuksen katto vuotaa. Aluskate ohjaisi nimittäin kaiken kosteuden pois katon alta, eivätkä puurakenteet tai eristeet vaurioituisi Jokioisilla.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi Jokioisilla!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.