KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Jyväskylä – Nopea katonpaikkaus suojaa kattorakenteet kosteudelta

Katonkorjaukseen ja katon paikkaukseen Jyväskylässä kannattaa ryhtyä aina mahdollisimman pikaisesti, sillä jos katto ei ole kauttaaltaan tiivis, on vaarana katon vesivahinko. Ei kannata jäädä odottamaan kevättä, jos lumi irrottaa lumiesteet ja kattoon syntyy reikiä, vaan katon paikkaus kannattaa tilata saman tien.

Me tiedämme, että taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon), omakotitalon, kesämökin tai esimerkiksi autotallin katon korjauksella on kiire. Ota yhteyttä, niin tulemme korjaamaan tiilikaton, huopakaton tai peltikaton asianmukaisella nopeudella – ja tietenkin mitä parhaimmalla ammattitaidolla. Katto on pian taas tiivis, eikä näin ollen vuoda sateella.

Ota yhteyttä silloinkin, kun tarvitset kattovuodon korjausta ja katon vesivahingon korjausta märkien villojen vaihtoineen. Me tunnistamme myös sen, milloin katto on paras purkaa ja uusia, ja teemme silloin tarjouksen kattoremontista.

Kattoremontit, kattokorjaukset ja katon vaurioitumista ehkäisevät kattohuollot oikeuttavat hakemaan kotitalousvähennystä – tuota verovähennystä saa lähes kaikista omakotitalon ja kesämökin kattotöistä. Oikeuttivatpa työt kotitalousvähennykseen tai eivät, ne voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella.

Jos siis tarvitset rikkinäisten tiilien vaihtoa, myrskyvaurioiden korjausta, kattoikkunan tiivistystä, saumojen paikkausta tai vaikka katon osittaista uusimista, aloita ottamalla yhteyttä meihin – näin kannattaa toimia paitsi Jyväskylässä, myös Joutsassa, Toivakassa, Jämsässä, Luhangassa, Muuramessa, Petäjävedellä, Laukaassa ja Uuraisilla.

Huopakaton korjauksiin panostaminen kannattaa

Tarvitseeko palahuopakatto korjausta tai paikkausta? Vuotaako rivitalon huopakatto? Onko puu kaatunut kesämökin bitumikaton päälle? Tasakaton ja satulakaton korjaamiseen kannattaa panostaa, sillä asiantuntemuksella korjattu katto on taas tiivis. Kattokorjauksilla voidaan siirtää arvokkaampaa kattoremonttia kauemmas tulevaisuuteen, kunhan ne vain tehdään tarpeeksi ajoissa. Tarkasta tai tarkastuta huopakatto kahdesti vuodessa, ja jätä mahdolliset korjaustarpeet ammattilaisillemme. Me tiedämme, miten kattoreiät kannattaa paikata, ja miten repsottavat saumat kuuluu tiivistää. Me tiedämme myös sen, miten uusia korjaustarpeita voidaan ehkäistä, ja tarvittaessa annammekin tarjouksen jostain katon tiiviyttä tukevasta kattohuollosta Jyväskylässä. Tällainen katon huolto voisi olla esimerkiksi sammaleiden poisto katolta, sillä sammalet ja muut kasvustot nopeuttavat bitumikaton kulumista merkittävästi.

Peltikaton korjaus – Milloin se tehdään vaihtamalla kattopellit?

Kattopeltien vaihto on yksi mahdollinen tapa tehdä peltikaton korjaus Jyväskylässä. Jos kattopellit ovat oikein ruosteiset ja reikiintyneet, ei reikien paikkaus ja ruostevaurioiden käsittely ehkä ole se paras vaihtoehto. Kaikista huonokuntoisimmat kattopellit kannattaa vaihtaa, jotta peltikatto ei vuotaisi. Kattopellit voidaan vaihtaa myös myrskyvaurioiden korjaamisen yhteydessä, sillä jos tuulen irrottamat kattopellit ovat perin huonokuntoisia, ei niitä kannata kiinnittää takaisin omakotitalon tai esimerkiksi kesämökin katolle.

Mikäli kaikki kattopellit vaihdetaan kerralla, kutsutaan urakkaa osittaiseksi peltikattoremontiksi. Sen edellytys on se, ettei peltikaton aluskatetta tarvitse korjata uusimalla.

Tiilikaton korjaukset tiilikaton pitkäikäisyyden salaisuus

Betonitiilikatto voi kestää noin 70 vuotta, savitiilikatto jopa 100 vuotta. Tiilikaton korjaukset ja paikkaukset saavat tiilikaton kestämään näin pitkään Jyväskylässä ja muualla Suomessa. Yksi tavallisimmista tiilikaton korjauksista on rikkinäisten kattotiilien vaihto, toinen puolestaan tiilikaton aluskatteen korjaus.

Tarkasta tiilikattosi kahdesti vuodessa siltä varalta, että katolla on rikkinäisiä kattotiiliä, vuotavia läpivientejä tai muita ongelmia. Tiilikatot ovat hyvin kestäviä kattoja, mutta katon kuntoa kannattaa siitä huolimatta seurata, antaahan kattotarkastus tietoa myös katon huoltotarpeista. Jos rikkinäisiä tiiliä ei vaihdeta tarpeeksi pian, voi tiilikatto vuotaa Jyväskylässä, sillä aluskate voi alkaa vuotaa liiallisen kosteusrasituksen seurauksena. Jos kattorakenteet ja yläpohjan eristeet ovat jo ehtineet kastua, on omakotitalon, kesämökin, paritalon tai esimerkiksi rivitalon katon korjaaminen hankalampaa kuin silloin, kun parin tiilen vaihto riittää.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi Jyväskylässä!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.