KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Multia

Huopakattoremontti Multia, kattoremontin teettäminen asiansa osaavalla ja palveluun panostavalla kattoremonttipalvelulla kannattaa. Vältyt tehokkaasti kaikenlaisilta virheiltä, koska me toteutamme laadukkaat kattoratkaisut kaikkiin tarpeisiin ammattitaidolla ja takuutyönä. Huolehdimme kattosi saneerauksesta kattavalla palvelulla, johon sisältyvät ammattitaitoiset tekijät kattoasentajista tekniseen asiantuntijaan, kattopeltiseppään ja kirvesmieheen silloin, kun heitä tarvitaan. Meillä kokonaisuus sisältää myös ammattilaisten kalusto ja tietysti kaikki kattoremontin työvaiheet.

Pyydä tarjouksemme huopakattoremontista Multialla, me remontoimme seudulla kattavasti erilaisten kotitalouksien rakennusten laatta- eli palahuopakattoja sekä tietysti kaikenlaisia rullahuopakattoja. Voit tilata kattoremonttipalvelultamme omakotitalosi, kesämökkisi sekä muidenkin mökkien huopakattoremontit. Remontoimme katot asuinrakennusten ohessa myös saunarakennuksista ja piharakennuksista, kuten varastoista ja autotalleista sekä autokatoksista. Tasakatto, harjakatto, aumakatto tai mikä tahansa muukin huopakattomalli käy meille, remontoimme niitä kaikkia. Kattokohtaisen, toiveesi ja katon kunnon huomioivan tarjouksemme lisäksi rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys kannattaa tarkistaa taloudellisen kokonaiskuvan saamiseksi.

Keski-Suomi ja Multia sekä Keuruu, Petäjävesi, Saarijärvi, Uurainen ja Ähtäri ovat kattoremonttipalveluidemme piirissä. Koko tällä alueella teemme huopakattoremontteja kaikenlaisissa sijainneissa taajamista haja-asutusseudulle, lisäksi toteutamme huopakattoremontit saarikohteissa.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Multialla. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Multian alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Multia – hyvä uusi katto antaa rakennukselle suojaa jopa vuosikymmeniä

Palahuopakattoremontti Multia, laadukkaita laattakattoratkaisuita nykyaikaisista materiaaleista kaikkiin tarpeisiin. Toteutamme aina oikeaoppiset kattojen uusimiset kunkin katetyypin ominaisuuksia kunnioittaen ja tällä tavalla saat meiltä kestävän ja toimivan katon rakennukseesi. Kun katto on toteutettu moitteettomasti, se pärjää pitkään kevyellä puhdistuksella irtoroskasta eikä kaipaa juuri muuta huoltoa aikoihin. Huopakatot ovat yleisellä tasolla aika helppohoitoisia kattoja. Pitkällä tähtäimellä ne voivat kyllä sammaloitua, mutta tätäkin on helppo ensin hidastaa ja myöhemmin hoitaa. Palahuopakattoremontin jälkeen sammal tietysti pysyy pitkään poissa.

Uusimme vesikatteen aina, kun teemme huopakattoremontin, kuten palahuopakattoremontin Multialla. Palahuopakatossa asennamme katon pintahuovan palahuopakatteesta, sen alle kuitenkin tulee pohjahuopakerros antamaan toimintavarmuutta myös myöhemmin katon kuluessa ja ikääntyessä.

Palahuopakattoremontissa asennamme uuden vesikatteen purettuamme vanhan katteen pois. Palahuopakatetta ei voi uusia asentamalla uutta palakatetta vanhan päälle, eli purku on välttämätön osa toimenpidettä, mutta se takaa myös sen, että voimme tutkia ja korjata katon täysin. Mikäli katto on vaurioitunut, korjaamme tietysti myös mm. rakenteissa olevat viat kuten kaikissa muissakin huopakattoremonteissa Multialla.

Huopakaton uusiminen Multia – kattosi yksilölliset seikat huomioiva kattoremonttimme takaa onnistuneen lopputuloksen

Huopakaton uusiminen Multia, kattoremontti tarkoittaa useimmiten katon osittaista uusimista. Läheskään aina katto ei ole siinä kunnossa, että se pitäisi käytännössä rakentaa uudestaan vaan tavallisimmin huopakattoa uusitaan katteen osalta sekä mahdollisten vaurioiden verran myös alusrakenteista. Tietysti jokainen katto on yksilö varsinkin siinä vaiheessa, kun kattoremontin aika tulee. Katon koon, jyrkkyyden ja vesikatteen tyypin lisäksi varsinkin katon kunto vaikuttaa remontin kulkuun ja laajuuteen.

Kun aloitamme huopakaton uusimisen eli huopakattoremontin Multialla, pystytämme tarvittaessa rakennustelineet ja levitämme työmaansuojaukset, sillä ensimmäinen työ on purkaa vanhaa kattoa. Kate ja kattotuotteet puretaan katolta oikeastaan aina, alusrakennetöitä teemme kuitenkin vain tarpeen mukaan. Näihin lukeutuvat mm. kosteus- ja lahovaurioisten katon puuosien, kuten aluslaudoitusten uusimista. Korjaamme kaikki heikkokuntoiset rakenteet sekä uusimme tarvittaessa myös kosteuden pilaamia eristevilloja kulloinkin tarvittavissa määrin. Toteuttamamme huopakaton uusiminen vastaakin tarkasti katon kuntoa sekä tietysti toiveitasi. Samalla kun teetät meillä huopakattoremontin Multialla, voit teettää kattosi erilaisia muutos- ja parannustöitä, kuten katon eristeremontin sekä asennuttaa vaikkapa kattoikkunoita ja muita kattotuotteita.

Palahuopakaton uusiminen Multia, laattakatto kaipaa remonttia kuten muutkin huopakatot

Palahuopakaton uusiminen Multia, kun laattakatto on remontin tarpeessa, meiltä voit tilata kattoremontin ja osaavan kattoremonttitiimin toteuttamaan työt. Remontoimme palahuopakattoja vakaalla osaamisella, niistä on kerrytetty runsaasti työkokemusta ihan puhtaasti kattoja remontoimalla, joten sinun kattosi saa asiantuntevaa kohtelua meiltä.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Multialla on kattoremontti siinä missä vaikkapa rullahuopakatonkin uusiminen. Aloitamme tavallisesti sinun tekemästäsi tarjouspyynnöstä, jonka jälkeen tekninen asiantuntiamme arvioi katon kuntoa ja selvittää toiveitasi kattoremonttitarjouksen laatimista varten. Kun tarjousvaihe ja valmistelut ovat ohi, toteutamme palahuopakaton uusimisen purku- ja asennustöineen. Meillä jokainen huopakattoremontti Multialla sisältää myös työmaan huolellisen siivouksen sekä remonttijätteen kierrättämisen. Keräämme myös kalustomme kasaan ja käynnistämme sinulle jää muistoksi vain uudenkarhea katto ja siisti piha. Meillä on helppoa teettää mm. palahuopakattoremontti. Me hoidamme kattosi asiat laadukkaasti kuntoon huolehtien kattavasti kattoremontin asioista, oli kyse huopanaulaimesta, pihan järjestämisestä toiveidesi mukaan remontin ajaksi tai jostain kattoremontin työstä tai työhön tarvittavasta tekijästä. Meillä on kaikki palahuopakattosi saneeraamiseen vaadittavat tiedot, taidot, kalusto ja tekijät.

Huopakaton asennus Multia – kattoasentajiemme ammattitaito näkyy erityisesti asennustyössä

Huopakaton asennus Multia, huopakattoremontissa on useita työvaiheita ja asennus on yksi niistä, joka ikisessä kattoremontissa. Osa huopakaton asennuksesta sisältää mm. aluslaudoitusten ja eristeiden ym. alusrakenteiden asennustöitä. Näitä teemme varsinkin vaurioituneisiin kattoihin, joista olemme katon kunnon vuoksi purkaneet pois heikompikuntoista materiaalia.

Eritoten uuden vesikatteen asennus vanhan, pois puretun tilalle on keskeinen osa jokaista huopakaton asennusta riippumatta tarkasta katetyypistä. Pohjahuovat asennamme kaikkiin huopakattoihin ja pintahuovat niiden päälle joko rullahuovasta tai palahuopakatteesta. Tasakattoon asennamme kaksi kerrosta pohjahuopaa ja pintahuopa tiivistetään hitsaamalla eli tulityönä. Tämä vaatii oman osaamisensa ja välineistönsä, meiltä löytyy kaikki tarvittava myös tasakattojen asennuksiin Multian seudulla.

Katteen asennus sisältää käytännössä kattohuopien asennuksen niin monessa kerroksessa, kuin se kulloinkin on tarpeen. Se sisältää kolmiorimojen avulla toteuttamamme ylösnostot mutta myös läpivientien asennukset, jotta koko katto on kauttaaltaan vesitiivis. Jokainen huopakattoremontti ja huopakaton asennus Multialla jatkuu vielä katteen valmistuttua kattotuotteiden eli räystäskourujen, kattotikkaiden ja jyrkempien kattojen lumiesteiden parissa. Samoin katon pellitykset reuna- ja piipunpellityksistä piipunhattuun kuuluvat huopakattoremonttiin.

Toteuta huopakattosaneeraus Multian seudulla laadukkaasti ja vaivattomasti teettämällä työt kattoremonttipalvelullamme

Teetä meillä huopakaton saneeraus eli huopakattoremontti Multialla, osaamista löytyy niin rullahuopakatoista kuin palahuopakatoistakin kaikissa muodoissaan ja näiden kahden huopakatetyypin avulla voimme toteuttaa kaikkien kattomallien uusimiset, kunhan kate ja kattokulma sopivat yhteen. Käytännössä vain palahuopa- eli laattakatteella on rajoituksensa kattokulman eli katon jyrkkyyden suhteen, se käy vain yli 1:5 eli 11 astetta ylittäville kattokulmille. Tällöinkään katon malli ei välttämättä ole tärkein muuttuja, sillä vaikkapa harjakattoja voidaan toteuttaa niin loivina kuin jyrkkinäkin versioina. Kattoremonttipalvelumme hoitaakin kaikkien kattomallien huopakattoremontteja, voit tilata meiltä remontit niin tasakattoisiin kuin harja- ja aumakattoisiinkin kohteisiin, mitään muitakaan kattomalleja unohtamatta.

Meillä voit teettää huopakattoremontit Multialla kaikenmoisiin kotitalouden rakennuksiin omakotitalosta saunarakennukseen ja mökistä, kuten kesämökistä autotalliin. Saneeraamme huopakatot myös autokatoksista, varastoista ja muistakin pihasi rakennuksista riippumatta siitä, asutaanko niissä vai onko niillä jokin muu käyttötarkoitus. Pyydä tarjouksemme, kun huopakattoremontti Multialla on käsillä, remontoimme kattosi kustannustehokkaasti eli vakaalla osaamisella resursseja, kuten aikaa ja materiaaleja tuhlaamatta. Uuden katteen alta löydy ikäviä yllätyksiä meidän remontoimassamme katossa.