KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Kangasniemi

Katon korjaus Kangasniemi, paikkaamme reiät sekä kunnostamme rakenteet kattavan kokemuksen ja tietotaidon turvin. Korjaustarvetta tuottavat niin sään ja ajan kulutukset kuin äkilliset mekaaniset vauriotkin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Uudemmissa kohteissa riittävät yleensä pienet, paikalliset täsmätyöt, kun taas vanhempi katto voi vaatia osakseen jo kattavampia kunnostustoimia. Haasteita katolle synnyttävät monet arkiset ympäristön kulutukset, kuten kosteus, sammal, lika ja lehtiroska sekä paahtava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut pyrkivät hapertamaan läpivientien tiivisteet, ja vähitellen tiilikate murentuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on heikoissa kantimissa, tai jos katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty kohtalokkaita virheitä. Toisaalta korjaustarve voi päästä iskemään uuteen ja terveeseenkin kattoon, mikäli kohdalle sattuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvahingot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

Toteutamme tyylipuhtaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kangasniemellä, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai aluskatteen ja rakenteiden korjausta. Teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kattoturvatuotteiden kunnostukset samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – tiili-, huopa- sekä peltikatteet harjakatosta pulpetti- ja taitekattoon. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin ja kesämökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit niin ikään hyödyntää kotitalousvähennyksessä verotuksessa, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Etelä-Savo, kuten Pieksämäki, Juva, Mikkeli, Hirvensalmi ja Mäntyharju. Palvelemme korjauksissa laatutuottein ja asiakaslähtöisin ottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Kunnostukset säästävät aikaa ja rahaa sekä turvaavat talosi terveyden – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Kangasniemellä!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Kangasniemellä. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä. Ota yhteyttä missä tahansa Kangasniemen alueella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Kangasniemi – tilkitsemme vauriot taitavasti kuntoon

Huopakaton korjaus Kangasniemi, taitavat täsmäpaikkaukset osaajiemme toimesta uudistavat kattosi tiiveyden. Huopakatto, eli bitumikatto saattaa kärsiä muun muassa myrskytuhoista. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli repi katolta huopia irti, tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Arkisempiin huopakaton uhkiin kuuluvat mekaaniset ja kemialliset rasitukset, jotka vievät väistämättä veronsa etenkin vanhemmanpuoleisesta huovasta. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta kuluu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Kattoon saattaa ilmestyä kulumia, kupruja, reikiä, painumia tai repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten ja läpivientien kohdalta – saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kangasniemellä. Katsastamme vaurioiden laajuuden sekä luonteen, ja suhteutamme korjaustyöt sen mukaan. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja käsittelemme massalla kuntoon pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit viillämme auki pullistumien tasoitusta varten. Toteutamme Kangasniemellä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten niin ikään huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Kangasniemi – paikkaus pitää kaukana vakavat vauriot

Peltikaton korjaus Kangasniemi, kunnostamme luotettavin laatupaikkauksin reiät ja ruostekohdat katteesta. Korroosio iskee herkästi etenkin hoitamatta jääneisiin pelteihin. Hyvin huollettu peltikattokin joutuu kohtaamaan sään ja ympäristön kulutukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Tuloksena tästä kiinnikkeet höltyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita paikantua vesikatteen ohella myös yläpohjaan – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut ja sitä myötä kosteuden hapertama. Vielä eräs valitettava vaaranpaikka ovat peltikaton myrsky- ja lumivauriot, joiden tuhot voivat vaihdella katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi irrotti tikkaat, kattosillat tai lumiesteet, niin että peltiin tuli vaurioita.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Kangasniemellä tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Toteutamme tunnolliset pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että massaukset saadaan taatusti tarttumaan, ja lopputulos on luonteeltaan kestävä. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kangasniemellä. Lisäksi hoidamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Kangasniemi, huolenpito katosta on taloudellisesti viisasta

Tiilikaton korjaus Kangasniemi – vahva kokemuksemme ja ammattitaitomme kattaa kohteen kuin kohteen. Myös tiilikaton kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aikaansaamat vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin korjaustarve kuitenkin kehittyy pikkuhiljaa ympäristön kulutuksissa, kun tiiliä nakertavat sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä ravinteita sekä ujuttaa juurensa katteeseen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvälle tiilikatolle tutuksi tulee myös pakkasrapautumisen kierre, kun haurastunut kate sitoo kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä tarkistaa yläpohjan tilanne – vaikkapa aluskatteesta voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Kangasniemellä on syytä toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii tarpeettomasti ränsistyä remonttikuntoon. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Hoidamme tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kangasniemellä, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kärsineet tiilet, jotta katteelle saadaan taas asianmukainen suoja säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kangasniemi, täsmäpaikkauksilla pelastetaan kattosi tiiveys

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kangasniemi – taidokkaan palvelun sekä tyylikkään tuloksen saat varmasti ja vakuuttavasti kauttamme. Aluskate on välttämätön osa toimivaa kattoa etenkin maamme vaihtelevissa sääoloissa. Laadukas ja oikein asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muihin yläpohjan rakenteisiin. Kun aluskate vuotaa, saattaa se johtua sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai äkillisistä mekaanisista vaurioista. Olipa ongelmien syy mikä tahansa, meiltä saat asiantuntevat korjaustyöt – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kangasniemellä.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä vaihdamme reikiintyneet vuodat, huolehtien riittävistä limityksistä ja tiivistyksistä yksityiskohtia myöten. Olennainen seikka toimivuuden kannalta on ilmanvaihto yläpohjan rakenteissa, joten kohennamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kattosi tapauksessa on tarpeen. Palvelemme aluskatteen korjauksissa ja paikkauksissa minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä toteutamme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kangasniemellä sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja ilmanvaihtoputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kangasniemi – korjaus tehdään tarkalla työnjäljellä ja tiivein tuloksin kauttamme

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kangasniemi – korjaus sujuu siististi ja kattavalla taidolla pätevien ammattilaistemme toimesta. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten niihin sisältyy merkittävä vuotoriski. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kangasniemellä, pelasta katto vakavammilta vaurioilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Suoritamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme kuluneet suojapellit sekä virttyneet tai vuotavat tiivisteet. Samoin asennamme aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Tarjoamme parhaan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kangasniemellä, ja toteutamme osaavasti muutkin korjaukset kattosi tilanteen mukaan. Ehjä sekä energiatehokas katto palvelee hienosti koko talon hyvinvointia – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta sekä paikkauksesta!