KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Hartola – Kattokorjaus alkaa alkutarkastuksesta

Alkutarkastus ratkaisee, miten omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön katon korjaus Hartolassa kannattaa tehdä. Kun otat yhteyttä ja tilaat meiltä katonkorjauksen ja katon paikkauksen, tulemme paikan päälle katsomaan, miten katto kannattaa korjata. Onneksi usein on kyse hyvin pienimuotoisesta kattopaikkauksesta, esimerkiksi siitä, että lumi irrotti lumiesteet, ja katossa on nyt paikkaamista odottavia reikiä. Jos katto paikataan pikaisesti, saattaa katon vesivahinko jäädä tapahtumatta, eikä katon paikkauksen yhteydessä tarvitse tehdä esimerkiksi kastuneiden villojen vaihtoa.

Nopea toiminta on tarpeen myös silloin, jos katto vuotaa läpiviennistä, tai jos tuuli irrotti kattopellit. Tältä katonkorjauspalvelulta saat nopeaa ja asiantuntevaa apua niin Hartolassa, Heinolassa, Joutsassa, Luhangalla, Pertunmaalla kuin Sysmässäkin. Aina kun teemme katon paikkauksen tai jonkin muun kattokorjauksen, tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen kaupan päälle. Kattotarkastuksen jälkeen kuulet tavoista tiivistää kattoa vielä lisää tai huoltaa sitä siten, että sen vaurioitumisalttius vähenisi entisestään.

Kattoremontti on vasta se viimeinen vaihtoehto vuotavan tai muutoin huonokuntoisen katon kunnostamiseksi, ellei kyse ole mineriittikatosta. Mineriittikatot on lain mukaan purettava, jos niissä on jotain paikattavaa tai korjattavaa.

Olipa oikea ratkaisu katon korjaamiseen sitten rikkinäisten tiilien vaihto, kattoreiän paikkaus, painuneen katon oikaisu tai vaikka kattoremontti, voi yksityisasiakas hakea töistä kotitalousvähennystä. Rahoituskin on tarjolla kauttamme – remonttilainan myöntää yhteistyökumppanimme.

Lumen putoaminen katolta voi johtaa huopakaton korjaukseen

Huopa- tai palahuopakaton korjaukselle sekä paikkaukselle on monia mahdollisia aiheuttajia. Huopakatto voi vuotaa siksi, että jää on estänyt sulamisveden poistumisen katolta tai siksi, että sammalet ovat avanneet katon saumoja. Aurinko voi kuivattaa katon niin, että se halkeilee. Kova tuuli voi irrottaa kattotarvikkeita, jolloin kattoon syntyy reikiä. Myös lumen putoaminen katolta voi irrottaa kattoturvatuotteita ja muita katon varusteita, jolloin kattoon tulee kiireesti korjattavia reikiä. Tasakatto, harjakatto tai esimerkiksi pulpettikatto kannattaa tarkastaa kaksi kertaa vuodessa Hartolassa, jotta katon paikkaustarpeet tulisivat pian laitettua kuntoon. Me tiedämme, miten bitumikatot saadaan vettä pitäviksi ja elastisiksi, joten kannattaa olla yhteydessä!

Peltikaton korjaamisesta voi hakea vakuutuskorvauksia

Peltikaton korjauksesta Hartolassa voi hakea vakuutuskorvauksia, jos peltikatto vuotaa myrskyn tekemien tuhojen takia. Tarkasta kuitenkin kotivakuutuksesi ehdot. Lumen ja kuluneiden rakenteiden aiheuttamista vaurioista ei yleensä korvauksia saa. Jotta talvi tai ruoste ei pääsisi aiheuttamaan tarvetta tilata reikien paikkaus tai kattopeltien vaihto, tarkasta tai tarkastuta peltikatto kahdesti vuodessa. Kattotarkastus kertoo, onko aika kiristää kattotarvikkeiden kiinnityksiä, uusia lumiesteet tai esimerkiksi maalata katto. Kattotarkastuksen yhteydessä kuuluu tarkastaa myös peltikaton aluskatteen kunto. Peltikaton aluskatteen korjaus on kattotyö, mikä voi pelastaa katon vesivahingolta – sen avulla kattovuodon korjaus on helpompaa.

Kaksi tyypillistä tiilikaton korjausta Hartolassa

Tiilikatto voi vuotaa läpiviennin kohdalta, kuten mikä tahansa muukin katto Hartolassa. Piipun juuren tai muun kattoläpiviennin korjaus on yksi tyypillisistä tiilikaton korjaus- ja paikkaustarpeista. Toinen on rikkinäisten kattotiilien vaihto. Tiiliä voi hajota talvella, siksi katto kannattaa tarkastaa heti keväällä. Mitä enemmän katolla on rikkinäisiä tiiliä (ja mitä kauemmin ne ovat paikoillaan), sitä todennäköisempää on, että tiilikatto vuotaa Hartolassa. Kattovuoto ei pääse aiheuttamaan kattorakenteiden ja villojen kastumista, jos tiilikaton aluskate on korjattu tarvittaessa. Aluskatteen tehtävä on johtaa kosteus pois katon alta, joten aluskatteen kunto kannattaa tarkastaa yhtä usein kuin vesikaton ja katon yksityiskohtien kunto. Oikeat ajat tiilikaton tarkastukselle ovat kevät ja loppusyksy.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumen pudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.